Canımm çok teşekkür ederim isminin altındaki o tatlı şeyySevvvvv çok ümitlendim okuyunca çok heyecanlandım umarım mucizen yerleşmiştir annesine. Benim yerleşme kanamam 1 gün kadar sürdü sadece lavaboya gittiğimde gelirdi bilmiyorum seninki nasıldı ama gögüs hassatiyeti en belirgin özelliklerden adet sancısı gibi sancı da varmış ay hadi inşallah ya bunların hepsini yaşadım mide bulantısı için falanda erken merak etme olmasa da. Umarım duaların kabul olur
Hahsh doktor alışmış kuzucummAma uyku bi isaret olabilir tatlim be hep gebelik testimi tedavi goruyorum doktorum istiyo diye veriyorum zaten aile hekimi de alisti artik direk beta mi diyo
Sen adet olmayacaksın hamilesin ben biliyomCanımm çok teşekkür ederim isminin altındaki o tatlı şeyyAllah'ım bana da nasip et Tutunma olabilecek şey şu şekildeydi kuzucum ovülasyon dan ortalama bir hafta sonra önce ilişkiden sonra pembelik olarak bişey gördüm gerisi önce gelmedi. Bir ya da iki gün geçti 2 gün boyunca peçeteye gelen çamaşıra geçmeyen kahverengi akıntı geldi sonra çoğaldı biraz çamaşıra geçti tam heh adet oldum dedim geldi gelcek diye beklerken kesildi. Bembeyaz akıntı gelmeye başladı. Kahverengi akıntı biteli 3 gün oldu adet olacak gibi ağrım var şimdi 3 gündür sökülmedi adet Kahverengi akıntı gelirken bel ağrısıyla uyanıyodum o iki gün çok tek taraflı bel ağrım oldu
Hahsh doktor alışmış kuzucummŞimdi en azından bi umudum var o da bugün yarın adetle biter ama olsun bi kaç gün en azından heveslenmiş oldum
İnşallah canım benim inşallahSen adet olmayacaksın hamilesin ben biliyom
Allahım tüm olmayanlara nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın valla istemeyenlerin olupta böyle gönülden isteyenlerin olmayınca çok üzülüyorum kazara oldu istemeden oldu diyenlere de acayip sinir oluyorum düşüne biliyormusun ablamın ikiz kızları var sonra birde oğlu oldu şimdide dördüncüsünü doğurdu ve benim uğraştığımı bile bile bana nisbet yapar gibi konusuyo bide spral taktirmisti kazara oldu demesin miİnşallah canım benim inşallaho kadar çok istiyorum ki sana anlatamam 19 ayın hasreti değil bu. Ben çocukluktan beri çocuklara aşık biriydim çocuk gelişimci oldum işte Bu ay hiç umudum yoktu eşimin kullanacağı ilaçları bile aldık tam adet başladı dedim böyle bişeyler oldu işte şimdi de ara ara adet sancısı giriyo koşup bakıyorum geldi gelcek gibi her an Ama olsun önemli olan yarışmaktı
Maşallah yani nefes almadan doğuruyo galbaAllahım tüm olmayanlara nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın valla istemeyenlerin olupta böyle gönülden isteyenlerin olmayınca çok üzülüyorum kazara oldu istemeden oldu diyenlere de acayip sinir oluyorum düşüne biliyormusun ablamın ikiz kızları var sonra birde oğlu oldu şimdide dördüncüsünü doğurdu ve benim uğraştığımı bile bile bana nisbet yapar gibi konusuyo bide spral taktirmisti kazara oldu demesin mi
Aynen tatlım kadının maşallahı var aynen bende seni ilk evlendiğim döneme benzetiyom konuştukça için isiniyo sana bilmiyorum aynı kaderi paylaştığımız için mi (Sadece çocuk konusunda ama) değilse benim basima gelenler asla senin başına gelmesin allahım korusun ama sevdim ben seni ister istemez yüzüme bi gülümseme geliyoMaşallah yani nefes almadan doğuruyo galbaSende kendimi görüyorum Hani bak senin de çocuğun var Allah bağışlasın oluyo işte senin olmuş diyemiyorum sana çünkü değişik bi sıcaklık hissediyorum aynı bizim gibi işte ilki zor olmuş ikinci de öyle ahh yazık bizeee
O adet sancısı gibi ağrı uzun Bi süre hissebilirsin dedi doktor dedi bana canım bence tarihler lekelenmeler uyumlu hem insan vücudu çok farklı benim yaşadığım belirtileri sen yaşamazsın belki yada tam tersi. Çok mutlu oldum umarım kesinleşir de tebrik de ederim canım senin şu yaptığın şifa şeyleri işe mi yaradı kiCanımm çok teşekkür ederim isminin altındaki o tatlı şeyyAllah'ım bana da nasip et Tutunma olabilecek şey şu şekildeydi kuzucum ovülasyon dan ortalama bir hafta sonra önce ilişkiden sonra pembelik olarak bişey gördüm gerisi önce gelmedi. Bir ya da iki gün geçti 2 gün boyunca peçeteye gelen çamaşıra geçmeyen kahverengi akıntı geldi sonra çoğaldı biraz çamaşıra geçti tam heh adet oldum dedim geldi gelcek diye beklerken kesildi. Bembeyaz akıntı gelmeye başladı. Kahverengi akıntı biteli 3 gün oldu adet olacak gibi ağrım var şimdi 3 gündür sökülmedi adet Kahverengi akıntı gelirken bel ağrısıyla uyanıyodum o iki gün çok tek taraflı bel ağrım oldu
Hahsh doktor alışmış kuzucummŞimdi en azından bi umudum var o da bugün yarın adetle biter ama olsun bi kaç gün en azından heveslenmiş oldum
Yaa hiç bilmiyorum ki bebeğimO adet sancısı gibi ağrı uzun Bi süre hissebilirsin dedi doktor dedi bana canım bence tarihler lekelenmeler uyumlu hem insan vücudu çok farklı benim yaşadığım belirtileri sen yaşamazsın belki yada tam tersi. Çok mutlu oldum umarım kesinleşir de tebrik de ederim canım senin şu yaptığın şifa şeyleri işe mi yaradı ki
Yaa canım benim çok teşekkür ederim ben de seni çok sevdimAynen tatlım kadının maşallahı var aynen bende seni ilk evlendiğim döneme benzetiyom konuştukça için isiniyo sana bilmiyorum aynı kaderi paylaştığımız için mi (Sadece çocuk konusunda ama) değilse benim basima gelenler asla senin başına gelmesin allahım korusun ama sevdim ben seni ister istemez yüzüme bi gülümseme geliyo
Eğer o yerleşme kanaması ise bence şuan verdiğin kan sonucunda çıkar. Hem iğne falan olmadın bu ay yalancı pozitif falan ihtimal yok yani neyden çekiniyo korkuyorsun ki yüzleşmek lazım varsa var yoksa yok ki umarım vardırYaa hiç bilmiyorum ki bebeğimaklım çıkıyo adet olcam diye biraz önce eyvah dedim oldu sandım o kadar emindim ki kendimi telkin ettim üzülme sağlık olsun dedim bakmadan direk ped aldım yanıma o derece emindim olmamışım Aslında normal şartlarda işe yaramalı çünkü mantıksız şeyler denemedim bi de sadece sayı azlığı vardı onun için de çok şey yedi bu ay işe yaramış olabilir İnşallah ben de tebrik kabul ederim ya sıra bana da gelsin artık Şu ağrı çok adet olacakmışım gibi ama ben adet bile olsam galba o adet olmucak Allah korusun ama adet değil başka bişey denir heralde çok da denk geliyo çünkü inşallah hiç görmem kırmızıları bu ay Göğsümde çok hassasiyet yok koltuk altına doğru biraz ve göğüs uçları yanıyo gibi o biraz korkutuyo herkes göğüslerde çok oluyo diyo ya ama zamanla arta da bilir Allah bilir
Yaa canım benim çok teşekkür ederim ben de seni çok sevdimAdet oldum sandım ya şükür şimdilik yok ama sadece şimdilik
Tatlım hayırlı haberler alacaksın inşallah hep dua ediyorum sanaYaa hiç bilmiyorum ki bebeğimaklım çıkıyo adet olcam diye biraz önce eyvah dedim oldu sandım o kadar emindim ki kendimi telkin ettim üzülme sağlık olsun dedim bakmadan direk ped aldım yanıma o derece emindim olmamışım Aslında normal şartlarda işe yaramalı çünkü mantıksız şeyler denemedim bi de sadece sayı azlığı vardı onun için de çok şey yedi bu ay işe yaramış olabilir İnşallah ben de tebrik kabul ederim ya sıra bana da gelsin artık Şu ağrı çok adet olacakmışım gibi ama ben adet bile olsam galba o adet olmucak Allah korusun ama adet değil başka bişey denir heralde çok da denk geliyo çünkü inşallah hiç görmem kırmızıları bu ay Göğsümde çok hassasiyet yok koltuk altına doğru biraz ve göğüs uçları yanıyo gibi o biraz korkutuyo herkes göğüslerde çok oluyo diyo ya ama zamanla arta da bilir Allah bilir
Yaa canım benim çok teşekkür ederim ben de seni çok sevdimAdet oldum sandım ya şükür şimdilik yok ama sadece şimdilik
Allah evladına sağlıkla kavuştursun bitanem seniEğer o yerleşme kanaması ise bence şuan verdiğin kan sonucunda çıkar. Hem iğne falan olmadın bu ay yalancı pozitif falan ihtimal yok yani neyden çekiniyo korkuyorsun ki yüzleşmek lazım varsa var yoksa yok ki umarım vardırinan bana bahsettiğin şeyler çok normal ara ara ben bile korkuyorum lavaboya giderken alla alla bu nasıl bi sancı kesin kanamam oldu Allahımm diye gidiyorum halbuki yok öyle birsey ay inşallah ya iyi haberlerini alırız
Allah razı olsun canım benim benim için ne diliyosan seni bulsun inşallahTatlım hayırlı haberler alacaksın inşallah hep dua ediyorum sana
İnşallah canım ya Allah emeklerinizi boşa çıkarmasınMrb kızlar yeni katıldım bende 5 yıldır evliyim iki yıl önce bir dış gebeliğim oldu bu geçen ocakta tüp bebek yaptım tutmadı bu ayda 15 gün boyunca eşimle birlikte hergün süt bal muz fındık ceviz yedik bide çakşir suyu kulandık bende hayıt suyu soğan suyu bide zeytinyağı kuru incir yedim İnş bu ay hsmile kalırım onca yaptığımız şey boşuna gitmez İnş
Ya bilmiyorum ki sorun yok diyorlar ama 5 yıldır olmuyor bir kere diş gebelik oldu blr tüpüm kapandı diş gebelikten dolayıİnşallah canım ya Allah emeklerinizi boşa çıkarmasınbelli bi sorun var mıydı
Hepimiz için amin tatlımAllah evladına sağlıkla kavuştursun bitanem seniAslında ben negatif çıkacak gibi hissediyorum kuzum çekinmiyorum sadece bu ihtimali birazcık da olsa yaşamak istiyorum adet olmada Adet olunca zaten biticek bu ayki umudum bari kan verip erkenden bitirmeyeyim belki yok ama şuanki var olma ihtimali herkesten var bence cümleleri duymak çok ama çok güzel bi his artık bunla yetiniyorum galba
Allah razı olsun canım benim benim için ne diliyosan seni bulsun inşallah
Çok geçmiş olsun canım benimYa bilmiyorum ki sorun yok diyorlar ama 5 yıldır olmuyor bir kere diş gebelik oldu blr tüpüm kapandı diş gebelikten dolayı
Evet ama benim toplam 8 yumurta toplandı sadece iki tane dölendi ikisini verdiler onlarda tutmadı yani dondurmuş embriyom yokÇok geçmiş olsun canım benimTüp bebek tek deneme mi oluyo sanki birden çok embriyo oluyo tekrar denemeler için diye duymuştum tvde
Çok üzüldüm canım Allah bir an önce nasip etsin inşallahEvet ama benim toplam 8 yumurta toplandı sadece iki tane dölendi ikisini verdiler onlarda tutmadı yani dondurmuş embriyom yok
Teşekkürler umarim gerek kalmaz bu ay güzel haber alirim:)ben Klomen kullanıyorum, femaraya benzer. 3. ay denemesi bu ay, haftaya test yapıcam. doktor tavsiye etmeden bu sitede HSG çektirenlerden esinlenip ben de tüp kontrolü yaptırdım, bir tüpüm kapalı çıktı. Bence haplardan önce HSG yaptırmanda fayda var.. Bol şans sana :)
Senj merakla beklıyorum ver şu kanıÇok üzüldüm canım Allah bir an önce nasip etsin inşallah