Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yatmadan önce zihnimizi şu bebektir hamileliktir konularından uzaklaştırıp rahatlatalım azcık kızlar. Farklı hikayelere dalalım biraz
İyi geceler hepinizee

Eklentiler

• FE08C4D0-F399-4B11-B941-9D0CEFCC5A70.jpeg
    96,8 KB · Görüntüleme: 13
Onu net bilmiyorum ama benim o ay kısa kesildi mesela 3. Gün kontrole gitmiştim. O zaman doktor yeni gelişen yumurtalar var çok güzel demişti. O ay döngümün 11. Günü çatlatma iğnesi olmuştum. Bi önceki ay 18. Günü olmuştum. Yani öne çekilmiş yumurtlamam ama adet kısa sürdü diyemi bilmiyorum klomenle birlikte femara aldım 2 doz doktorum femaradan dolayı hızlı geliştiğini söylemişti
peki adetin kısa sürmesi yumurtla sürecini de etkiliyor mu biliyor musun? adet erken bitince yumurtlama da daha erken mi olur?

Kızlar dün akşam bel, kasık, bacak ağrısı yaşadım sonra geceye doğru geçti. Bugünde yok. Adette yok. Acaba yenimi yumurtladım. Akşamda aklıma geldi yumurtlamamı acaba diye ama hiç değerlendiresim gelmedi. Bi önceki akşamda olmamıştı. Eğer yumurtlamaysa kaçırdım yine

Akıntı geldi mi cnm vücut sıcaklığında artış nasildi

Akıntı geldi mi cnm vücut sıcaklığında artış nasildi
Bu sabah ölçücektim unuttum onuda canım ya. Akıntımıda hiç takio etmedim birkere sanki öyle peçeteye beyazımsı akıntı geldi adetten öncesi diye yordum canım. Ama vücut ısım ayın 15indw yükselmişti. Normal 35.3 35.5 arasıyla 15inden sonra 35.7 oldu

Tavsiyeniz icin tesekkurler ancak bu ay ilac kullanarak denemeye karar verdik zaten önce bunu önerdi doktorum da. Femara kullanan var mi yarın başlıyorum insallah. Kullanan hamile kalan varmi
ben Klomen kullanıyorum, femaraya benzer. 3. ay denemesi bu ay, haftaya test yapıcam. doktor tavsiye etmeden bu sitede HSG çektirenlerden esinlenip ben de tüp kontrolü yaptırdım, bir tüpüm kapalı çıktı. Bence haplardan önce HSG yaptırmanda fayda var.. Bol şans sana :)

Hayirlara vesile olur cnm ins bilemedim şimdi

Selam kızlaar
Nasılsınız? Neler yapıyorsunuz? Bu aralar pek uzak kaldım buralardan.

İnşallah canım artık kaçtıysada kaçtı napayım. 2 ay saatinde yaptık olmadıda şimdimi olcak

Selam canım iyiyim ben normal devam adet bekliyorum. Sen nasılsın
Iyiyim canım. Geçen hafta moraller yerdeydi ama şimdi bomba gibiyim ben hayıt tohumuna başladım. Bide ari sütü, bal,polen karışımına başladım. Bakalım neler olacak. Bide Agnucaston diye bir ilaç varmış. Duydunuz mu hiç?

Bu ay benimde olmazsa arı sütü ve polen duydum bende alayım dedim ama.ilaci duymadım cnm

Bu ay benimde olmazsa arı sütü ve polen duydum bende alayım dedim
Canım bu hap hayıt hapiymis. Ben düzensizlik için bitkisel birşeyler ararken hayıt tohumuna rastladım. Aldım 3 gündür kullanıyorum. Sonra araştırdım baya birşeye iyi geliyormuş. Özellikle gebe kalmaya. Sonra hapı da olduğunu duydum. Bitkisel bir hap. Herhangi bir yan etkisi yokmus. Eczanelerden reçetesiz alınabiliyor. En az 3 ay kullanım öneriliyor şimdi link bırakayım size orayı bi okuyun. Gebe kalan çok var. Belki bize de vesile olur

E et hayiti da duyuyorum ama tedavi ilaç denince doktorda soramiyorum böyle şeyleri bişey der diye diğer ayda klomen kullanıp bir iki ay ara vercem artık o zamn kullanirim

E et hayiti da duyuyorum ama tedavi ilaç denince doktorda soramiyorum böyle şeyleri bişey der diye diğer ayda klomen kullanıp bir iki ay ara vercem artık o zamn kullanirim
Sanırım prolaktin yüksekliğinde veya adet duzensizliginde yazıyor doktorlar. Sen ara verince dene canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…