Bence direk kan testi vermelisin tatlım in tutunmusturAldığım test bozuk çıktı malesef çok sinir oldumHemen ardından evdeki ovülasyon testlerinden yaptım pik değil ama baya koyu çıktı şimdi buraya atmıyorum direk çift çizgi görüp hamileyim sanan arkadaşlarım olmasın diye Adete doğru gittikçe koyulaşan lh testi, kesilen kahverengi akıntı, bel ağrısı için kan verilir mi sizce Adete ne kadar var demeyin çünkü geçen aya göre 2 gün geçti ama ovülasyon geç oldu bu ay testlere göre adete 2-5 gün arası bişey var bu hafta içinde işte yani Defneninannisi Drdr17 Cookiie Baede
İnşallah bebeğim ya çok kararsızım yoksa da hemen adet olmak istiyorum arada kalınca daha sinirim bozuluyoBence direk kan testi vermelisin tatlım in tutunmustur
Ben e ver kuzumİnşallah bebeğim ya çok kararsızım yoksa da hemen adet olmak istiyorum arada kalınca daha sinirim bozuluyo
Kahverengi akıntın kesildiyse çıkar canım kan ver biAldığım test bozuk çıktı malesef çok sinir oldumHemen ardından evdeki ovülasyon testlerinden yaptım pik değil ama baya koyu çıktı şimdi buraya atmıyorum direk çift çizgi görüp hamileyim sanan arkadaşlarım olmasın diye Adete doğru gittikçe koyulaşan lh testi, kesilen kahverengi akıntı, bel ağrısı için kan verilir mi sizce Adete ne kadar var demeyin çünkü geçen aya göre 2 gün geçti ama ovülasyon geç oldu bu ay testlere göre adete 2-5 gün arası bişey var bu hafta içinde işte yani Defneninannisi Drdr17 Cookiie Baede
Kesildi tam adet gelcek diye bekliyodum beyaz akıntı geldi canımKahverengi akıntın kesildiyse çıkar canım kan ver bi
Senin güzel haberlerini alcaz kuşum eminim bunaBen e ver kuzumardından sıra bende cuma verecm bende
Canını severim senin ins kuzumKesildi tam adet gelcek diye bekliyodum beyaz akıntı geldi canımama bilmiyom ya lh testi bi koyu çıkıyo bi açık çıkıyo yoksa da gelir inşallah artık gelmedikçe umut ediyo insan
Senin güzel haberlerini alcaz kuşum eminim buna
Eğer yoksa lütfen benimki de gelsin bu akşam uğraştırmasın testle mestle aminBenimde karın bacak ağrılarım başladı geliyor galiba iki gözümün çiceği
Tatlım adet olsaydı sökülürdü bence sen hamilesin istersen bir iki gün daha dur ama kesin hamilesin bak baede demişti dersin duam seninle bebeğim en az senin kadar sevinip mutluluk gözyaşı dökeceğim sonucları alınca rabbim inşallah yüzünü güldürür seni tanımıyorum ama sanki kırk yıllık arkadaşımmışsıniz gibi yakın geliyosunuz banaKesildi tam adet gelcek diye bekliyodum beyaz akıntı geldi canımama bilmiyom ya lh testi bi koyu çıkıyo bi açık çıkıyo yoksa da gelir inşallah artık gelmedikçe umut ediyo insan
Senin güzel haberlerini alcaz kuşum eminim buna
Canımın içii çok ama çok teşekkür ederim bitanemTatlım adet olsaydı sökülürdü bence sen hamilesin istersen bir iki gün daha dur ama kesin hamilesin bak baede demişti dersin duam seninle bebeğim en az senin kadar sevinip mutluluk gözyaşı dökeceğim sonucları alınca rabbim inşallah yüzünü güldürür seni tanımıyorum ama sanki kırk yıllık arkadaşımmışsıniz gibi yakın geliyosunuz banaCookiie ile birlikte
Inşallah tatlımCanımın içii çok ama çok teşekkür ederim bitanemBugüne kadar hep belirti aradım sonu kötü çıktı ya şimdi size sormak istedim yine saçmalıyo muyum diye İnşallah öyledir inşallah dediğin çıkar Sen de benim için çok değerlisin yüzyüze görüşmesek de kalplerimiz bir
Canım benim banada sen öyle geldin sağolasın rabbim hepimizin yüzünü güldürsünnTatlım adet olsaydı sökülürdü bence sen hamilesin istersen bir iki gün daha dur ama kesin hamilesin bak baede demişti dersin duam seninle bebeğim en az senin kadar sevinip mutluluk gözyaşı dökeceğim sonucları alınca rabbim inşallah yüzünü güldürür seni tanımıyorum ama sanki kırk yıllık arkadaşımmışsıniz gibi yakın geliyosunuz banaCookiie ile birlikte
Adet öncesi çok normal canım hormonlardan dolayıMerhabalar, bir şey sormak istiyorum da. Bat'a 3 gün kaldı. Sol göğsümün yan tarafı ağrıyor koltuk altına doğru, daha çok sızı gibi, sürekli de değil ara sıra gün içerisinde oluyor, gece olmuyor. Çok fazla şişkinlik ve hazımsızlık sıkıntısı çekiyorum. Böyle bişey yaşayan var mı? Özellikle şu göğüs ağrısı ilk defa oluyor ama sadece sol göğüs.
Ağrı kesici türü ilaç aldıysan ondan olabilir ve bazı bitki caylarida yapiyo ama kanaman normal şekilde oldu ya endiselenmene gerek yok bazı aylar olabiliyo öyle gayet normalhanımlar normalde adetim 6-7 gün sürer bu ay sadece 3 gün kanamam oldu sonrasında kesildi bi daha da gelmedi neden olabilir bilen var mı?
Tavsiyeniz icin tesekkurler ancak bu ay ilac kullanarak denemeye karar verdik zaten önce bunu önerdi doktorum da. Femara kullanan var mi yarın başlıyorum insallah. Kullanan hamile kalan varmi4 yıldır mı deniyorsunuz? çocuğunuz var mı?
canım bence ilk rahim filmini çektir, ne var ne yok öğren rahatla, ondan sonra tedavini ol bebek için benden sana tavsiye :)
ağrı kesici her zaman kullanırım ama ilk defa böyle kesildiAğrı kesici türü ilaç aldıysan ondan olabilir ve bazı bitki caylarida yapiyo ama kanaman normal şekilde oldu ya endiselenmene gerek yok bazı aylar olabiliyo öyle gayet normal
Yani o zaman doktorunuza danışabilirsiniz bi o bu konuda size detaylı bir bilgi verecektirağrı kesici her zaman kullanırım ama ilk defa böyle kesildi