Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hayırlı olsun dediniz de hamile miyim bilmiyorum aşırı silik çiZgi çıktı oda zor görünüyor yani çok stres oldum vallahi Allah hepimize bir an evvel sağlıklısını nasip etsin inşallah
Çok yenidir belki canım sabah haber ver bize de
Eki Görüntüle 2804929

Benim kaderim hep iğne etkisi galibA. Sabahta yapıcam koyu çıkcakmı bakalım
Kız idrarı 3 damla damlatt fazla olunca pembelik dağılmıyo çok. Hayır yanii tecrübe desen varr Koyulaşcak o
Tatlım klavyenin azizliğine uğradım sende yazmıştım aslın da tatlım inşallah bi kizin olursa köy tabi çok güzel isim
Anladım kuzum benim senin hisler aynı mı hâlâ benimle ilgili
Aman gelmesin yaaa
Yeni yerleşiyor olmasını umut ediyorum şuan hamile duası istiyorum lütfenn

Aynı canım ben seni hamile olark görüyorum şuan yanılırsam büyük soktayim den ilk olursun o zaman ama bebegin allah yanıltmasın

Aynı canım ben seni hamile olark görüyorum şuan yanılırsam büyük soktayim den ilk olursun o zaman ama bebegin allah yanıltmasın
Amin bitanem inşallah haklı çıkarsın hiç belirtim yok derken bel ağrısı başladı hafiften eğer dediğin çıkarsa ben aşırı şok olucam

Yarın üç damla denicem ilk defa duydum bunu ben saymadan baya damlatıyorum

İnşallah haber vereceğim netleşince kızlar güzel yüreğinizden öpüyorum iyi ki varsınız Allah razı olsun inşallah çok mutlu olun güzel hatunlar

Ederim canim etmemmi herzaman ediyorum bugün cuma saati bile hepiniz icin dua ettim

Bence ben akşamları hamileyim gündüzleri değil:) her akşam insanın biyeri ağrırmı arkadaş. İşten geldiğimden beri sağ ayağımın bileğimden başlayan kalçama kadar vuran ağrı. Dayanılmaz. Kızlar evde Arveles agrı kesici var içsem bişy olur mu? Dayanamıyorum artık

Gebelikten emin değilsen içme bence en hafif olan parol diyebiliyorum

Canim benim regli 17 deydi iste yumurtlama olmus o gün doktorla gorustum degerlendir dedi degerlendirdim bekliyorum olursada olmazsada ay sonunda olcak iste valla hic birsey hissetmiyom sadece cok yorgunum ve hic bisey yapasim yok
Aa gec yumurtlamışsın yani doğru demiştin canım benim kafam krışıyor bazen İnşallah döllenmiştirr

Bence ben akşamları hamileyim gündüzleri değil:) her akşam insanın biyeri ağrırmı arkadaş. İşten geldiğimden beri sağ ayağımın bileğimden başlayan kalçama kadar vuran ağrı. Dayanılmaz. Kızlar evde Arveles agrı kesici var içsem bişy olur mu? Dayanamıyorum artık
Drdr17 canım parol falan varsa iç arveles biraz ağır bi ağrı kesici sanki

aşılama tam olarak nekadara çıktı benimde aklımda olsun rakamlarda şoklanmıyım
Doktor bikere iğne vermişyi 3 tane 420 mi ne tutmuştu. O kadar beklemiyodum hiç

O değil ben bide rezil olmuştum yaa. O gün yumurtalarım hiç güzel büyümemişti doktor o yüzden iğne verdi. Kontrolüm kötü geçmişti tabi kafam dalgın. Ben eczaneden aldım poşeti direk çıktım ödeme aklımın ucundan bile gecmedi. Arkamdan bi ses hanfendi hanfendi. Döndüm eczacı ilaçlar ücretliydi dedi. Başımdan kaynar sular döküldü ay nasıl özür dileyeceğimi şaşırdım. Döndüm eczaneye bide peşimden gelen adamda içerideki çalışanlara 410 tl dedi. Ben algılayamadım adam meğerse 410 tl gidiyor demek istemiş. Kasada o fiyatı duyunca daha çok utandım. Az bişey olsa hadi o kadar şeytmemde o fiyat olunca sanki bilerek çekip gitmişim algılısı oluşmuştur diye yerin dibine girmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…