Hadi inşallah bebegimBade bak ilham geldi bende sana meydan okuyorumOğluşun olcak senın yazdım buraya
Tatlım ben alanyadayim 2500 3000 arası bişeydi herşey dahil ama bende tüp bebekte kullanılan iğneler kullanıldı komen le de oluyomuş sadece doktordan doktora degisiyo sadece aşılamaya 750 yi aldı özel doktor ben klinik te yatırmıştımAa gec yumurtlamışsın yani doğru demiştin canım benim kafam krışıyor bazenİnşallah döllenmiştirr
Bence ben akşamları hamileyim gündüzleri değil:) her akşam insanın biyeri ağrırmı arkadaş. İşten geldiğimden beri sağ ayağımın bileğimden başlayan kalçama kadar vuran ağrı. Dayanılmaz. Kızlar evde Arveles agrı kesici var içsem bişy olur mu? Dayanamıyorum artık
Drdr17 canım parol falan varsa iç arveles biraz ağır bi ağrı kesici sanki
aşılama tam olarak nekadara çıktı benimde aklımda olsun rakamlarda şoklanmıyım
Doktor bikere iğne vermişyi 3 tane 420 mi ne tutmuştu. O kadar beklemiyodum hiç
Ayy tatlım o oluyo bazen bende rahim filmi çekilince aynısı olmuştu herşey bitti ağrıdan bisey dusunemiyom biran önce eve gitmek istiyom unutmusum ödemeyi sekreter seslendi bi daha gelince mi odeyeksiniz diye kıpkırmızı olmuştum allahtan maske vardı da suratımda anlamadı kız benimde 900 tl diO değil ben bide rezil olmuştum yaa. O gün yumurtalarım hiç güzel büyümemişti doktor o yüzden iğne verdi. Kontrolüm kötü geçmişti tabi kafam dalgın. Ben eczaneden aldım poşeti direk çıktım ödeme aklımın ucundan bile gecmedi. Arkamdan bi ses hanfendi hanfendi. Döndüm eczacı ilaçlar ücretliydi dedi. Başımdan kaynar sular döküldüay nasıl özür dileyeceğimi şaşırdım. Döndüm eczaneye bide peşimden gelen adamda içerideki çalışanlara 410 tl dedi. Ben algılayamadım adam meğerse 410 tl gidiyor demek istemiş. Kasada o fiyatı duyunca daha çok utandım. Az bişey olsa hadi o kadar şeytmemde o fiyat olunca sanki bilerek çekip gitmişim algılısı oluşmuştur diye yerin dibine girmiştim
Hmm anladım canım. Ya şey düşünüyorum aşılama bi nevi erkekte sıkıntı varsa başarı olasılığı daha artıyomuş sanki skıntı yoksa direk tüp dahamı mantıklı acabaTatlım ben alanyadayim 2500 3000 arası bişeydi herşey dahil ama bende tüp bebekte kullanılan iğneler kullanıldı komen le de oluyomuş sadece doktordan doktora degisiyo sadece aşılamaya 750 yi aldı özel doktor ben klinik te yatırmıştım
Ya cidden olabiliyor insanın aklında başka şey varken ama utanıyorda işte bereket evet maskelrrimiz varAyy tatlım o oluyo bazen bende rahim filmi çekilince aynısı olmuştu herşey bitti ağrıdan bisey dusunemiyom biran önce eve gitmek istiyom unutmusum ödemeyi sekreter seslendi bi daha gelince mi odeyeksiniz diye kıpkırmızı olmuştum allahtan maske vardı da suratımda anlamadı kız benimde 900 tl di
Valla tatlım bilmiyorum inşallah bebiş yüzündendir ama kolumu kipirdatacak halim yok ama daha 3 gün oldu rahme bile inmedi daha olurmu ki
Hemen olurmu bilmiyorum canım ama bende çok yorgunluk vardı ilkinde özellikle hep uyuyordum. Hamilelikte tahmin etmiyorum ya yeni evlendim adapte olamadım falanndiye düşündüm hep. En son bir yolculukta yol boyunca arabada uyudum gözümü açamadım o günde regli günümmüş baktım yok test yapmıştım öğrenmiştim yorgunluk öncesinden vardı ama dediğim gibiValla tatlım bilmiyorum inşallah bebiş yüzündendir ama kolumu kipirdatacak halim yok ama daha 3 gün oldu rahme bile inmedi daha olurmu ki
Yaa tatlım söyle düşün tamam erkekte sıkıntı varsa daha mantıklı ama aşılamasa dr yumurtayı büyütüp hazırlayıp catlatiyo ve yakın bir yere sperm bırakıyo düşün 5 6 saatte ulasiyo normalde yumurtaya sperm ama aşılamasa en iyi spermler bırakılıp ve daha kısa sürede ulaşması saglaniyo yani 6 saatte degilde 2 saatte variyo yumurta catladigi icin yada catlamak uzere oldugu icin hazir asker oluyo bence gayet mantikliHmm anladım canım. Ya şey düşünüyorum aşılama bi nevi erkekte sıkıntı varsa başarı olasılığı daha artıyomuş sanki skıntı yoksa direk tüp dahamı mantıklı acaba
Mantıklı spermlerde yolda harcayacağı enerjiyi yumurtaya girebilmek için harcıyorYaa tatlım söyle düşün tamam erkekte sıkıntı varsa daha mantıklı ama aşılamasa dr yumurtayı büyütüp hazırlayıp catlatiyo ve yakın bir yere sperm bırakıyo düşün 5 6 saatte ulasiyo normalde yumurtaya sperm ama aşılamasa en iyi spermler bırakılıp ve daha kısa sürede ulaşması saglaniyo yani 6 saatte degilde 2 saatte variyo yumurta catladigi icin yada catlamak uzere oldugu icin hazir asker oluyo bence gayet mantikli
Ayy insallah benim de oyle olur yaa biraksalar aksama kadar uyurum o derece yaniHemen olurmu bilmiyorum canım ama bende çok yorgunluk vardı ilkinde özellikle hep uyuyordum. Hamilelikte tahmin etmiyorum ya yeni evlendim adapte olamadım falanndiye düşündüm hep. En son bir yolculukta yol boyunca arabada uyudum gözümü açamadım o günde regli günümmüş baktım yok test yapmıştım öğrenmiştim yorgunluk öncesinden vardı ama dediğim gibi
Yok yavrum en az 6 saat te ulasiyo yumurtayaMantıklı spermlerde yolda harcayacağı enerjiyi yumurtaya girebilmek için harcıyor
Ama 5 6 saat sürüyormuymuş o yolculuk ben 20 dk 30 dk falan sanıyordumm
Aaa banu ciftcinin bi videosunda sanki 30 dk falan diyodu ordan aklımda kaldıda yalnışta hatırlıyor olabilirimYok yavrum en az 6 saat te ulasiyo yumurtaya
Aaa banu ciftcinin bi videosunda sanki 30 dk falan diyodu ordan aklımda kaldıda yalnışta hatırlıyor olabilirimbaya uzun bi süreymiş
Aaa banu ciftcinin bi videosunda sanki 30 dk falan diyodu ordan aklımda kaldıda yalnışta hatırlıyor olabilirimbaya uzun bi süreymiş
Onlara bakıldı canım 2 ay önce herşey normal çıkmıştıAllahımm inşallah bebeğinn yapıyordurcanım eğer olmazsada bi vitaminlerine baktır b12 ve d eksikliğide çok yorgunluk yapıyor. Ama şuan öncelik bebeğin yaptığını düşünelim
Kuzum dr benden sadece 1000 tl aldı . İki kere gonol f45 mg kullandım 700+700 hastaneye spermografi mi neydi 400 tl 3000 e geldi muaynesi çatlama iğnesi vs.Aa gec yumurtlamışsın yani doğru demiştin canım benim kafam krışıyor bazenİnşallah döllenmiştirr
Bence ben akşamları hamileyim gündüzleri değil:) her akşam insanın biyeri ağrırmı arkadaş. İşten geldiğimden beri sağ ayağımın bileğimden başlayan kalçama kadar vuran ağrı. Dayanılmaz. Kızlar evde Arveles agrı kesici var içsem bişy olur mu? Dayanamıyorum artık
Drdr17 canım parol falan varsa iç arveles biraz ağır bi ağrı kesici sanki
aşılama tam olarak nekadara çıktı benimde aklımda olsun rakamlarda şoklanmıyım
Doktor bikere iğne vermişyi 3 tane 420 mi ne tutmuştu. O kadar beklemiyodum hiç
O değil ben bide rezil olmuştum yaa. O gün yumurtalarım hiç güzel büyümemişti doktor o yüzden iğne verdi. Kontrolüm kötü geçmişti tabi kafam dalgın. Ben eczaneden aldım poşeti direk çıktım ödeme aklımın ucundan bile gecmedi. Arkamdan bi ses hanfendi hanfendi. Döndüm eczacı ilaçlar ücretliydi dedi. Başımdan kaynar sular döküldüay nasıl özür dileyeceğimi şaşırdım. Döndüm eczaneye bide peşimden gelen adamda içerideki çalışanlara 410 tl dedi. Ben algılayamadım adam meğerse 410 tl gidiyor demek istemiş. Kasada o fiyatı duyunca daha çok utandım. Az bişey olsa hadi o kadar şeytmemde o fiyat olunca sanki bilerek çekip gitmişim algılısı oluşmuştur diye yerin dibine girmiştim
Ay demek o 20 dk aklımda kalmış benim ya 10 saat çok yazık nasıl gidiyor onlarEki Görüntüle 2805096
Bak canım bu dr banu çiftçinin sayfası yumurtaya girmesi 20 dk diyo yolculuğu 10 saat diyo
O zamaaan bebiş seçeneğini zaten düşünüyorduk canımOnlara bakıldı canım 2 ay önce herşey normal çıkmıştı
Evet tüp 10 küsürlere cıkıyor nerdeyse. Ya eşimden hiç tahlil istemediler bizim. Bende bir iki ay daha femara denicem önümüzdeki aydan sonra. Ondan sonra aşılama isterim artık. Tüpün yanında gerçekten hiçbişeymiş aşılama kuzu inşallah dahada gerek kalmaz hiçbirşeyeKuzum dr benden sadece 1000 tl aldı . İki kere gonol f45 mg kullandım 700+700 hastaneye spermografi mi neydi 400 tl 3000 e geldi muaynesi çatlama iğnesi vs.
bu arada tüp bebege geçmedende dene derim. Tup bebek baya masraflı özelde . 3 binin yanında hiç bişy yani. Bana enson doktorum interfit mi ne yani sebebsiz olmuyor . Eşimin değerleeri inanılmaz. Doktor şok oldu. Benim sürekli yumurta iiyi rahim iyi sımıntı yok baktı olmuyor denedi. Düşünmelisin bence
Daha çok erken kuzu ignede 10 işe aslilamada 8.Gün demekki aşılama da 15.Gün belli oluyo olup olmadığı en azından 12.güne kadar bekle test içinKalbim kadar temiz negatif. Demekki iğne etkisi de gitti . Yani 10. İğnede . :)