Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baede canım yorgunluğum var demişsin benim 2 gebeliğimde de en belirgin belirtim yorgunluğumdu

Tatlım ben alanyadayim 2500 3000 arası bişeydi herşey dahil ama bende tüp bebekte kullanılan iğneler kullanıldı komen le de oluyomuş sadece doktordan doktora degisiyo sadece aşılamaya 750 yi aldı özel doktor ben klinik te yatırmıştım

Ayy tatlım o oluyo bazen bende rahim filmi çekilince aynısı olmuştu herşey bitti ağrıdan bisey dusunemiyom biran önce eve gitmek istiyom unutmusum ödemeyi sekreter seslendi bi daha gelince mi odeyeksiniz diye kıpkırmızı olmuştum allahtan maske vardı da suratımda anlamadı kız benimde 900 tl di

Hmm anladım canım. Ya şey düşünüyorum aşılama bi nevi erkekte sıkıntı varsa başarı olasılığı daha artıyomuş sanki skıntı yoksa direk tüp dahamı mantıklı acaba

Ya cidden olabiliyor insanın aklında başka şey varken ama utanıyorda işte bereket evet maskelrrimiz var

Valla tatlım bilmiyorum inşallah bebiş yüzündendir ama kolumu kipirdatacak halim yok ama daha 3 gün oldu rahme bile inmedi daha olurmu ki
Hemen olurmu bilmiyorum canım ama bende çok yorgunluk vardı ilkinde özellikle hep uyuyordum. Hamilelikte tahmin etmiyorum ya yeni evlendim adapte olamadım falanndiye düşündüm hep. En son bir yolculukta yol boyunca arabada uyudum gözümü açamadım o günde regli günümmüş baktım yok test yapmıştım öğrenmiştim yorgunluk öncesinden vardı ama dediğim gibi

Hmm anladım canım. Ya şey düşünüyorum aşılama bi nevi erkekte sıkıntı varsa başarı olasılığı daha artıyomuş sanki skıntı yoksa direk tüp dahamı mantıklı acaba
Yaa tatlım söyle düşün tamam erkekte sıkıntı varsa daha mantıklı ama aşılamasa dr yumurtayı büyütüp hazırlayıp catlatiyo ve yakın bir yere sperm bırakıyo düşün 5 6 saatte ulasiyo normalde yumurtaya sperm ama aşılamasa en iyi spermler bırakılıp ve daha kısa sürede ulaşması saglaniyo yani 6 saatte degilde 2 saatte variyo yumurta catladigi icin yada catlamak uzere oldugu icin hazir asker oluyo bence gayet mantikli

Mantıklı spermlerde yolda harcayacağı enerjiyi yumurtaya girebilmek için harcıyor
Ama 5 6 saat sürüyormuymuş o yolculuk ben 20 dk 30 dk falan sanıyordumm

Ayy insallah benim de oyle olur yaa biraksalar aksama kadar uyurum o derece yani

Allahımm inşallah bebeğinn yapıyordur canım eğer olmazsada bi vitaminlerine baktır b12 ve d eksikliğide çok yorgunluk yapıyor. Ama şuan öncelik bebeğin yaptığını düşünelim

Allahımm inşallah bebeğinn yapıyordur canım eğer olmazsada bi vitaminlerine baktır b12 ve d eksikliğide çok yorgunluk yapıyor. Ama şuan öncelik bebeğin yaptığını düşünelim
Onlara bakıldı canım 2 ay önce herşey normal çıkmıştı

Kuzum dr benden sadece 1000 tl aldı . İki kere gonol f45 mg kullandım 700+700 hastaneye spermografi mi neydi 400 tl 3000 e geldi muaynesi çatlama iğnesi vs.
bu arada tüp bebege geçmedende dene derim. Tup bebek baya masraflı özelde . 3 binin yanında hiç bişy yani. Bana enson doktorum interfit mi ne yani sebebsiz olmuyor . Eşimin değerleeri inanılmaz. Doktor şok oldu. Benim sürekli yumurta iiyi rahim iyi sımıntı yok baktı olmuyor denedi. Düşünmelisin bence

Eki Görüntüle 2805096
Bak canım bu dr banu çiftçinin sayfası yumurtaya girmesi 20 dk diyo yolculuğu 10 saat diyo
Ay demek o 20 dk aklımda kalmış benim ya 10 saat çok yazık nasıl gidiyor onlar
Onlara bakıldı canım 2 ay önce herşey normal çıkmıştı
O zamaaan bebiş seçeneğini zaten düşünüyorduk canım
Evet tüp 10 küsürlere cıkıyor nerdeyse. Ya eşimden hiç tahlil istemediler bizim. Bende bir iki ay daha femara denicem önümüzdeki aydan sonra. Ondan sonra aşılama isterim artık. Tüpün yanında gerçekten hiçbişeymiş aşılama kuzu inşallah dahada gerek kalmaz hiçbirşeye

Kalbim kadar temiz negatif. Demekki iğne etkisi de gitti . Yani 10. İğnede . :)

Kalbim kadar temiz negatif. Demekki iğne etkisi de gitti . Yani 10. İğnede . :)
Daha çok erken kuzu ignede 10 işe aslilamada 8.Gün demekki aşılama da 15.Gün belli oluyo olup olmadığı en azından 12.güne kadar bekle test için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…