"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

haklısın gökcem hayırlısı inşallah hadi öptüm seni kendine iyi bak cano

ayyyy ben geldim eltim çıktı yaaaaa tüh:gitme:
bersucum ve ebroşcum napıyosunuz nasılsınız

esmacım hoşgeldin canım iyi işte muhabbet ediyoruz ..sen nasılsın canım?

zeynim aynı durum bizdede var ben istiyorum eşim korkuyo sana bişey olursa diyo.biliyosun bende pıhtılaşma var oyüzden endişeli biraz....

iyiyim ebroşum napim uğraşıyorum işte
zeyncim sanada merhaba canım az önce görmemişim senizemuszemus

canim pihtilasma sorun degilki günlük heparin ignesi yaparsin benim komsumda ikikere düsük yapti ondada arastirdilar pihtilasma oldugunu buldular simdi 6aylik hamile hamile oldugu günden beri hergün birtane igne yapiyor doguma kadar yapicak hicbir sorunda yok

iyiyim zeyncim teşekkür ederim sende de mi pıhtılaşma sorunu var ebrarla koyu bi sohbete dalmışsınız

evet canım öyle tabiki ama gelde benimkine anlat hayırlısı inşallah bide ben tüpden önce diğer tedavileri deniyebilirim ben normalde hamile kalmıştım bakalım doktora gideyimde neuygun görürse artık...
esmacım allah kolaylık versin canım sağlık olsunda gerisi boş..
bitoş ablam sanada iyi geceler...

haklisin canim sohbet iyi geldi uzun zamandir görüsmüyorduk biraz derinlere daldik bende pihtilasma yok canim esimde problem var bendede yumurtlama sorunu

ebroşum seninkini biliyordum canım inan hiç kafaya takma daha önce de söylemiştim Allah dermansız dert vermesin senin işin iğnelerle halloluyo zaten
zeyncim bende de yumurtlama sorunu var sende mi pkolusun benim gibi

kizlar ben sabah erken kalkicam hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakin baska zaman görüsürüz gene öptümopuyorumnanaktanŞeniz

yok canim pkoluda degilim inanki ne olduguda belli degil bakalim hayirlisi

zeynim güle güle canım iyi geceler öptüm arayı açma sık sık uğra canım ...
esmacım öyle canım rabbim dermansız dert vermesin eğer olucaksa zaten olucak olmuycaksa nekadar uğraşsakda boş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…