"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

evet canım en iyisi oluruna bırakmak
bu gece kimsecikler yok ya uykum da gelmeye başladı
ebroşum sen daha burdamısın

ben biraz daha buralardayım canım senin uykun geldiyse yat dinlen canım...

günaydın herkese
ağlamacım bacım içini rahat tut her şwy yolundaır oluruna bırak kafanı öğle şeylre takma canım inşallah beişinde görürsün bitanesi
makberim canım sende ki belirtiler hamilelik belirtileri canım kız inşalah sende hamiş kalırsın deriinimn deiği gibi tam bir patlama olur her gün birini hamiş listesine ekleriz
gökçen canım sen nasılsın pek uğramıyon inşallah iyisndir
ebrarrım inşallah bişin sana gelirde sğlıklı sahatlı şekilde dünyaya getirisin sağlıklı gebelikller geçiriz inşala hepimi z
esmacım kız sen nerelerdesin görüşemiyoz
m ersaycım yanlıczcım siz nasılsınız
yeni gelen arkadaşla r hoşgeldiniz
aşknerdesin hoşgeldin aramıza topiçimiz sana uğur getiirir inşalah

günaydın herkese
ağlamacım bacım içini rahat tut her şwy yolundaır oluruna bırak kafanı öğle şeylre takma canım inşallah beişinde görürsün bitanesi
makberim canım sende ki belirtiler hamilelik belirtileri canım kız inşalah sende hamiş kalırsın deriinimn deiği gibi tam bir patlama olur her gün birini hamiş listesine ekleriz
gökçen canım sen nasılsın pek uğramıyon inşallah iyisndir
ebrarrım inşallah bişin sana gelirde sğlıklı sahatlı şekilde dünyaya getirisin sağlıklı gebelikller geçiriz inşala hepimi z
esmacım kız sen nerelerdesin görüşemiyoz
m ersaycım yanlıczcım siz nasılsınız
yeni gelen arkadaşla r hoşgeldiniz
aşknerdesin hoşgeldin aramıza topiçimiz sana uğur getiirir inşalah

günaydın canım iyiyim sağol sen nasılsın? bugün regl olmayı bekliyorum işte , ne güzel herbirimizle ayrı ayrı ilgilenmişsinopuyorumnanaktan

günaydın hanımlarrr herkese güzel haftasonları diliyorum
,şimdi çıkmak zorundayım kahvaltı yapıcaz sonra gelirim öpüyorum hepiciğiniz

slm makbusum nasilsin baciii inss iyisindir dün dayanamadim ciktim yaaa biraz iyyim bugün dinlenecen aksama kadar valla eee sen naptin bacim

makbusum bu olmuyo yaaa nasil yapacam ben bunu dedigin gibi yapiyorum ama olmuyo

X