"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

gökcecim tedavinden bahsetsene biraz uzak kaldigim icin hepinizi merak ediyorum

hoşbuldk ebroşum valla bende iyiyim işte anca geldim yaa atkı örüyodum onu bitirdim sonrada geldim ee sen naptın annenlerle
zeyncim sen nasılsın datlum muhabbet edelim burdan adetinede az kalmış inş olmazsın.

derinim pek gelemiyo neti yok annesine ve kardeşine gittimi giriyor.iyi naapsın aynı işte..

ebrarcim canim sen hic tüpbebek denedinmi yada düsünüyormusun

delü ebroşşş kızzz konuşuyomda sen görmüyon yafff
zeyncim tüp e başladım hayırlısı ile önceden iki negatif aşılamam vardı ignelerimi kullanıyorum bakalım sonu hayırlı olur inş gelir melegim ben biraz ümitsizim nedense heyecan yok bende ama rabbim vakti zamanı gelmiş derse olur inşş
sen neler yapıon

ah gökcem insallah bende heray aynisini söylüyorum ama kismet gecen sene bu zamanlar hamileydim ama fazla sürmadi 31ekimde kürtaj olmustum

ayy derin demişken yaf o delüyüde özledim ben iice haaa gelince karşılaşmıyoz onlada off neyse öptüm onuda
aşkımnerdesin sende hoşgeldin aramıza rabbim yavrunu bagışlasın inş ikincimeleginide kucaklarsın gelir yakında sana canım
merseraycım sen nasılsın canım nasıl gidiyo

merseraycım hoşgeldin canım nasılsın?
zeynim evet enson tüp denemiştim düşükle sonuçlandı canım..

zeyncim kısmet yaa ne olursa olsun önce rabbim ol diyicek ki olsun vakit zaman gelmedikçe ne yaparsan yap olmuyo tek duam vakti zamanı gelmiş demek oluyo allah büyük olmazsada yapcak bişey yok bekliyicez hayırlısı ileee..

canim zaten cok takma cok sikinti yaptigin zaman hersey zorlasiyor gecen sene bende mikroenjeksiyon yaptirmistim doktorlar beni cok fazla ümitlendirdiler bende onun stresiylen kendimi olacagina bayagi inandirmistim ama olmayincada cok büyük yikim olmustu sen kendini cok rahat birak tedavide oldugunu bile unut insallah rabbim ozaman bebisini yollar

ebrarcim nekadarlikti bebegin vede tekrar düsünüyormusun yaptirmayi

zeyncim oyüzden bende burda fazla hem konuşmuyorum hemde düşünmüyorum ne kadar anlatsamo kadar aklıma geliyo ve daha çok stres yapıyo o yüzden sabır diyorum rabbim büyük hayırlısı ile olur inş

kızlar kafayı takmak iyi değil gökoşoda diyorum pozitif düşün diye .ama nekadar uyuyo bilmiyorum...

zeynim 6 hafta bitmişti düştüğünde şuanda düşünmüyorum bakalım ilerde belki...

ebroşum fazla pozitif düşünüpde olmayınca yıkılmak istemiyorum yani fazla heves ondan yok farkındaysan burda aşırı derecede konuşuyorum tüple ilgili neyse yaa boşver günler gelip geçiyo bakalım
haid ben kaçtım öptüm kızlar

iyigeceler gökcecim rabbim gönlünde olani hakkinda hayirli eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…