kızlar benn burda arkadaşlıklar kurmak istiyorum ama bayağı bi yol almak lazım sanırım sizleri tanımak için
canım sürekli gel buraya kaynaşırız hepimizkızlar benn burda arkadaşlıklar kurmak istiyorum ama bayağı bi yol almak lazım sanırım sizleri tanımak için
inşallah be canım ama öncelikle senmakbuşum inşallah buay rekor kırılır inanıyorum ben patlama yapıcağımıza.
gökcem,sen,sırayla devam inşallah..
merseraycim avatarini degistir diyosun sonra bi resim seciyosun allta arama cubugundan yükledigin bi resmi ekleye bilirsin canim
neyse ben sizin sohbetinizi bölmeyim hayırlı geceler.yeni güne yeni umutla başlamanız dileğiyle iyi gecelerzemuszemus
canım avatarında resim varmış olmuş yaniiya resim seçiyorum ama geçersiz dosya tipi diyor anlamadım ya
ne demek bölmek canım sende katılacaksın böyle kaynaşıcaz işte..neyse ben sizin sohbetinizi bölmeyim hayırlı geceler.yeni güne yeni umutla başlamanız dileğiyle iyi gecelerzemuszemus
bilemiyorum canım yaa inan karmakarışık duygular içindeyim sabah anlattım ya canlı yayında doğum yaptırdılar diye o sıra uyuyordum bebek sesiyle ağlayarak uyandım kiii böyle şeyler dokunmazdı banamakbuşum inşallah canım sen böyle demezdin hiç demekki bişeyler hissediyosun inşallah canım nekadar çok istediğimi biliyosun..