"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar benn burda arkadaşlıklar kurmak istiyorum ama bayağı bi yol almak lazım sanırım sizleri tanımak için

canım hoşgeldin aramıza burda çok uğraşmana gerek yok canım biz her gelenle arkadaşlık kurmaya hazırız.yeterki sürekli gel muhabbet edelim..vereliniortak

neyse ben sizin sohbetinizi bölmeyim hayırlı geceler.yeni güne yeni umutla başlamanız dileğiyle iyi gecelerzemuszemus

makbuşum inşallah canım sen böyle demezdin hiç demekki bişeyler hissediyosun inşallah canım nekadar çok istediğimi biliyosun..

canlarım ben çıkıyorum kusuruma bakmayın çok acayip gaz sancım var belki uzanmak iyi gelir öpüyorum sizi hayırlı geceler:gitme:

aşkımnerdesin güle güle canım herzaman gel konuşuruz bol bol.iyi geceler..
makbuşum hadi dinlen canım.geçmiş olsun .öptüm senide

ya resim seçiyorum ama geçersiz dosya tipi diyor anlamadım ya
canım avatarında resim varmış olmuş yanii
neyse ben sizin sohbetinizi bölmeyim hayırlı geceler.yeni güne yeni umutla başlamanız dileğiyle iyi gecelerzemuszemus
ne demek bölmek canım sende katılacaksın böyle kaynaşıcaz işte..
makbuşum inşallah canım sen böyle demezdin hiç demekki bişeyler hissediyosun inşallah canım nekadar çok istediğimi biliyosun..
bilemiyorum canım yaa inan karmakarışık duygular içindeyim sabah anlattım ya canlı yayında doğum yaptırdılar diye o sıra uyuyordum bebek sesiyle ağlayarak uyandım kiii böyle şeyler dokunmazdı bana (((
neyse kaçtım ben hadi iyi geceler canom

kızlar mrb nabersiniz bakalım
ay makbuşum hayrola kız gaz felan hadi inş bebiş sana haber veriyodur geliyom die
kızzz ebroşşş kızz naber cano

ooo gökcem hoşgeldin cano sonunda gelebildin...
ben iyi cano sen nasılsın?

ebrarcim iyiyim canim sen nasilsin topiginizde degismis hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…