"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hoşbulduk canolar hiç sormayın valla ya bizim okul tam gün olduğu için akşama kadar okuldayım bi tek öğle arası bazen yazabiliyorum size
eve gelince de yemek yap temizlik yap derken kendime bile vakit ayıramıyorum anca böyle haftasonları gelebiliyorum
eeee sizden naber bacılar özlemişim vallahiŞeniz

ay canım benim kıyamam sana çokmu yorulurmuşş gelelim hemen yardımına

kızlar ben kaçıyorum kociş arabayı bakıma götürücek bende kızlarla gebzede dolaşıcam :)))
öpüyorum sizi eve gelince girerim yine

he vallahi gelin kıssss eee makbuşcum geçmişte okuduklarıma göre hamilelik şüphelerin varmış senden bi bomba bekleniyomuşsositososito

sagol esmacim nasil olayim bas agrisi sura agrisi bura agrisi ugrasiyoz aman olsun tek agrisin bi yerim agrimasa korkuyorum biseymi oldu diye

makbuss bacim kusura bakma az islerim vardi onlari yapana kadar kacirdim seni bacim sana detayli yazayim ben belirtilerimi oldumu tatliiimmm

benim belirtilerim:

....bas agrisi
......migde bulantisi
......duygusallik
......kollarda ellerde uyusukluk
......halsizlik uyku hali
......bacaklarda agri kramp gibi
......gögüslerin sismesi ama özellikle uc bölümleri ve siddetli agri sanki icinde yara var gibi agridi
......kasik agrilari
......akinti oldu coktu bu defa ama
......bu kadar canim bütün belirtileri yasadim galiba ben kaydirigubbakcemile3
ama migde bulantilari sabah kalktigimda oluyodu sonra geciyodu

sevalim canım benim çok saol güzel dileklerin için .inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize canım .öptümmm

hg ebrarim nasilsin canim valla yatacaktim kimse yok diye az uyyayim ama canim kusura bakma olurmu bacaklarim agriyo cok yorgun gibiyim öpüyorum seni tatlim opuyorumnanaktan

sevalim canooommm valla görmedim yazdigini simdi ebrardan kudum sagol birtanem cok sagol inss rabbim saglikla kucagimiza almayida nasip etsin dileyen herkese versin inss allahim topluca hamisligimizi kutlayalim canim benim

ağlamacım tamam canım sen yat dinlen .şimdi önemli olan bebişinin sağlığı .hadi öptüm seni...

kız aglamacımmmm kız çokkkkk mutlu etin beni bu belirtiler iyiye alemettir kız makbuşumdamı hamile ben ters anlamadıysam bu mutlu haberlele karşılaşmam şaşırtı beni hani birde bir haftadır yokumya kayın valdem burdaydı anlarsın ya giremedim bitaneleri sizi çokkkkkkkkk özledim yoksa

semacım hoşgeldin canım.nasılsın?
makbuşum hamiş değil ama belirtiler var inşallah alırız güzel haberi..

semacım kusura bakma canım ben çıkıyorum sonra görüşürüz öptüm seni canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…