"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

keyfim iyi canom saol.valla değişiklik yok cano olmadım ama belirtide yok .artık buhafta olmazsam gidicem canım..

makbusum tek korkum dis gebelik birde bu kist dagilsin görelim bebegimi bi türlü sahip cikamiyorum kendime evet hamileyim bütün belirtiler var ama icim yinede huzursuz cünkü yeterince bi sonuc alamadim ne keseyi gördüm nede kanda baktira bildim bilmiyorum yani ne gelir allahtan ne deyim bacim :sinifsinif:

kızlar bir bilginiz varmı burda tanıdığınız adetine birhafta kala negatif çıkıpta sonra pozitife dönüşen kanda ama

Allah korusun canım benim yaa
ama ayın 21ine daha çok var yakınlarda kan testi yaptırabileceğin bi yer yokmu

kızlar bir bilginiz varmı burda tanıdığınız adetine birhafta kala negatif çıkıpta sonra pozitife dönüşen kanda ama
olmazmı canımm 2 gün önce doğum yaptı :)))
adetinden 17 gün geçti yaptırdı negatif en son 28 gün geçtiğinde yaptırdı tekrar pozitifi gördü geç döllenme olmuş yani

makbusum baktiracagim neresi var burda garibim kiminle gideyim kiminle yaptirayim zaten kocis yanimda yok burda oluncada mecburen calismak zorunda heeeyyy allahiiimmm sen bilirsin neyse yaaaa canim sikildi yine ben kacar kizlar hic halim kalmadi zaten hasat gibiyim mahvoldum valla kollarim kalkmiyoki hadi hayirli geceler öptüm byeee

aaa olmamış bacım yaa yapamamışsınnn msn aç ordan gönderiyim

ebroşum git tabi canım yaa belli olmaz vardır belki bişeyler

canım benim verdiğin bilgi için çok sağol insanın içinde bir ümit ısıgı beliriyo.Allahım hepinizin gönlüne göre versin insallah bebginizi kucagınıza alırsınız...

ne yapıyım canım bildiğin rutin ev işleri işte..
onun dışında acayip ağrım var adet ağrısı gibi (

gidicem bacım yaa ne oldu böyle anlamadım hiç bukadar gecikmezdi hayır olur inşallah..

canom sen yumurtluyosun bence benimde ağrım olur ozamanlarda anlarım yani..sen çalış canım yerimseniben

yok be canım öyle ağrı değil bu aynı adet olduğum zamanki gibi sol bacağım ağrıyor

canım niye acaba ozaman hayırdır inşallah yoksa bebiş yerleşiyomu?

kızlar benn burda arkadaşlıklar kurmak istiyorum ama bayağı bi yol almak lazım sanırım sizleri tanımak için

makbuşum inşallah buay rekor kırılır inanıyorum ben patlama yapıcağımıza.
gökcem,sen,sırayla devam inşallah..

yaa sanmıyorum canım benim ama gün geçtikçe şüphelenmiyorumda değil hani garip belirtiler var acayip gazım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…