"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hoşgeldin aşkımnerdesin, burda hepimiz aynı dertte olduğumuz için güzel bir dostluk var

inss makbusum görecez teyzesi inss resminide cekeriz inss bakariz burdan daha var gerci 13 günümüz var bi sol kasigimda bi sag kasigimda exsim yaaa sanci gitmiyo olmayincada korkuyorum insan alisiyo bu sanciyada sanki bebegim hareket ediyo zannediyotum valla kaydirigubbakcemile3

ben 1o yıllık evliyim 27 yaşımdayım 1 0olum var 9 yaşında ikinciye hamile kalmak için uğraşıyorum 3 aydır olmuyo bebğim

bacim ben en son regilimi 9.ayin 2 de olmustum ve 9.ayin 28 idi ikinci tarihim bacim

canım benim oğluşunu Allah bağışlasın..9 yıl korunduysan şayet bi anda olmaması normal ama öncelikle jinekolojik muayene olmanı tavsiye ederim bi sorun olup olmadığını öğrenmek için

aaa canim allahim bagislasin valla tam okumadan üzüldüm 10 senelik evli ama bebegi yok diye aman allahim korusun ne güzel iste devami gelcek inss canim sabir heleee

kız anlamadım şimdi en son ne zaman adet oldun onu söyle bana sen
bide bişey sorucam sana kanda gebelik testi yapıldımı??yapıldıysa değerlerin ne çıktı

kızlar benim son adet tarihim 16 eylül.bu ay klomen kullandım arkasından menegon iğne oldum ve eylül 30 da pregnyl çatlatma iğnesi oldum.bugün kanda bhcg baktırdım 2.50 çıktı çok üzüldüm

bacim ben 9.ayin 2 sinde en son adetimi oldum yani kan testi yapmadilar makbus cünkü hamissin dediler bende dr umda gösterecem anlayacan bacim hamilelik var yani idrarda baktilar tam pozitif cikti bacim

yine karisik oldu makbuuuuusssss aklimi karistirdin anaammmm

9.ayin 2.sinde en son adetimi oldum

idrarda baktilar kanda bakmadilar bacim

kızlar benim son adet tarihim 16 eylül.bu ay klomen kullandım arkasından menegon iğne oldum ve eylül 30 da pregnyl çatlatma iğnesi oldum.bugün kanda bhcg baktırdım 2.50 çıktı çok üzüldüm
canım üzülme daha var gününe bak hem değerlerde yükselme var gibi hakkında hayırlısı olsun
bacim ben 9.ayin 2 sinde en son adetimi oldum yani kan testi yapmadilar makbus cünkü hamissin dediler bende dr umda gösterecem anlayacan bacim hamilelik var yani idrarda baktilar tam pozitif cikti bacim
ama kanda bakmamaları büyük hata olmuş canım yaaa keşke kan testide yaptırsaydın burda hemen değerlere bakıyorlar

kızlar ben laborantım bilgi almak istediginiz br konu olursa sorabilirsiniz. gercı sız benden daha bılgılısınızdır

ağlamacım bende resim eklemek istiyorum ama nasıl ekleyeceğimi bilemedim kullanıcı paneline girdim internetten bebek resmi buldum sonra ne yapacağım?

makbusum bakmadilar ne bileyim daha dogrusu dr keseyi göremedi kistten o yüzden gebelik olabilir adet günün gecmis ve karin agrin olmus dedi,,,bi idrar testi yapalim cikar varsa dedi
testi yaptilar iki hemsire pozitif gebelik var dediler iste burdaki dr umda randevu verdi bu ayin 21 gitcem iste ne olcak bilmiyorum yani bacim

bende iyiyim canım saol .annemlerdeydim yeni geldim .dizimde bitti bibakıyım sizlere dedim..

merseraycim avatarini degistir diyosun sonra bi resim seciyosun allta arama cubugundan yükledigin bi resmi ekleye bilirsin canim

makbusum yapiyormusun canim yoksa cikacam ben yaaa sirtim cok agriyo kollarim tutmuyo dökülüyorum adetaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…