"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam kızlar ben eve yeni geldim hemen size koştum, benim bugün regl günüm henüz olmadım ama yarın olurum galiba, aşılamalardan sonra biraz düzenim değişti galiba hep 28 günde bir olurdum geçen ay da 29. gün olmuştum bugün 28.gün bakalım yarın olurum galiba
ağlama, makber canlarım nasılsınız?

bende almanca kursuna gidiyorum..alismak gercekten cok zor...ama zaman gectikce alisiyo insan..ailemi cok özlüyorum..benimde dügünüm burda oldu kasimda bir sene olcak insaallah..26 yasindaym..öyle iste

hg merseraycim nasilsin canim bizler iyyiz tatlim inss hayirlisini versin rabbim bulantilarim var arada oluyo kasik agrim var basim agriyo birde baska iyyiz teyzesiii

hg merseraycim nasilsin canim bizler iyyiz tatlim inss hayirlisini versin rabbim bulantilarim var arada oluyo kasik agrim var basim agriyo birde baska iyyiz teyzesiii

canım benim ne güzel bunları yaşaman ya,büyümüş tezemuszemus annesine bulantımı yapıyomuş benim jünyırım

hg exsiimmm geldim kisss assagidaydim kaynana cagirdi bi seni bi beni baciiiimmm kurtulamadik gitii bunlardan heeeee.....
naptin bacim iyisin

ne yapam bacım iyiyim çaya çağırmış kaynatam :))
gittikte geldik işte
sen ne yaptın bakıyım

hg aramiza canim ismin bi tuhaf etti kis beni bilmem kimsede görmeyince o yüzden galibaaa inss daimi kalanlardan olursun

öğrenirsin canım zamanla
mesela yazılan mesajları görebilmen için sayfayı f5 ten yenileyebilirsin

napayim makbusum bildigin gibi bugün hapimi aldim bacim folik asitmis bir gün icecem birgün icmeyecem allahim inss bebegimi görecem inss canim iste böyle bacim kursa gittim geldim cami kermesimiz var orda takildik kocisle sonra evde uzandim biraz sirtim cok agriyo exsim aslina bakarsan heryerim agriyo bacim yaaa

hoşbulduk kızlar .opuyorumnanaktanuzun süredir okuyorum takip ediyorum sitenizi ama kayıt olmak buneymiş dertli olunca insan ne yapacağını bilmiyo

inşallah görücen canım yaa valla ben senden daha çok heyecanlıyım :)))

mesela kullanici paneline girip avatar degistire bilirsin bi resim secer yüklersin zamanla ögrenirsin yani sora sora ben makbusumun basini cok agrittim opuyorumnanaktan

eximm bana son regl tarihini verde sana takvim yapıyım
sana değilde yiğenime :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…