"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

saol ebroşum geçti başım çok şükür inş akşma gene agrımaz bakıyorum beni geçmişsin gerçekten anam fazla paranı harcama kızzz sonra alışveriş ccanın çeker almazsn kaydirigubbakcemile3ee senden naber

geldim ebroşum geldim
aa altta bersuda var kızz naber nasılsın okul arası mı verdin cano

slm güzellerrrr ben geldim
comporomiss cim hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza

teşekkrüler..
umarım sende en kısa sürede bir hamiş olarak aramzıda olursun..
bunu tüm yüreğimle diliyorum...:Saruboceq:
biyerde kader arkadaşı sayılırız..duygularını çok iyi anlıyorum aslında yerimseniben
ama sanırım bazen herşeyi akışına bırakınca daha rahat oluyor..
kafaya takınca bişeyleri biyerde tıkanı veriyor...
kendine çok iyi bak :1hug:

canım inşallah iyi bir anne olucaksın .söylememek bence eniyisi .zaten birmüddet sonra kendiliğinden belli olur.bebişin sağlıkla dünyaya gelkir ve sende iyi bir anne olursun innşallah canım..

haklısın aslında zaman herşeyi gösterecek tabi..
ama insanlık hali iştekafaya bişeyleri illa takıcam :umursamaz:
güzel dileklerin içinde sağolasın...
umarım daha güzeli size nasip olur
sevgilerimle a.s.

compromis teşekkür ederim canı m evet zor durum ama rabbim büyük elbet yüzmüz güler saol sende saglıkla kucaklarsın inş canım kib

falza alma cano yaa zevki kalmaz sonra bak ben ara verdim artık almıyorum
yaa bu karılar nerde hemen kaçmışlarr

haklısın aslında zaman herşeyi gösterecek tabi..
ama insanlık hali iştekafaya bişeyleri illa takıcam :umursamaz:
güzel dileklerin içinde sağolasın...
umarım daha güzeli size nasip olur
sevgilerimle a.s.

sende saol canım güzel dileklerin için .
hayatta herşey boş yaşadığın günün keyfini çıkarmaya bakıcaksın ve herzaman şükredeceksin.allahım bugünlerimizi aratmasın..
sevgiler canıma.s.

cano napıyım yaaa stres atıyom işte alışverişle buda güzel oldu valla .ama daha çok şey koyulursa tam süper olcak...

gökcem ben kaçıyorum canım.işlerim var sonrada anneme gidicem .hadi öptüm seni bidenem....

tamam cano kib öptüm bende gezerim acıkkk hadi görüşmek üzreee kolay gelsinn

saol cano yaa al bakim ama kız tulumu olsun bak bende kız elbisesi aldım kız tulumum yok neyse saol hadi bysss

kızlarr canlarım benim.hepinize hayırlı cumalar diliyorum.
Allahım çok büyük.o ne dilerse o olur..naçizane dualarımızı kabul eyler inşallah.
hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum.
bu arada ynlz cımm çok çok tebrik ederim canım yaaŞenizçok sevindim.gerçekten yeni topicimiz çok ugurlu geldi.inşallah ilk topicimiz açıldıgından bu yana,aylardır yazıştıgım canım arkadaslarımında birgün yüzü gülecek ve listede patlama yaşanacak...ylnzcım tekrar tebrik ederim...Allah seni ve minik melegini korusun canım:Saruboceq::teytey:

ebroşum gökçem canlarım..ben girdim bi ara ama hemen çıkmaz zorunda kaldım okuyamadan.şimdide kaçıyom öptüm ikinizide.Şeniz

derinim biratenm kocaman opt seni sevilimi merak ettim de bi bakayım dedim..

cumamh3.jpg

bende hamileyimmmmmmm :kedi:

nasıl mutluyum anltamam..
okdar bekledim olmamıştı..3 yıldır evliyim bu arada :KK66:
nihayet 4 buçuk aylık hamileyim yoru yarıladım yani zemuszemus
alt komşumuz ve üstü komşumuz benden daha geç evlenmelerine rağmen bu bebek konusunda beni "geçmişlerdi" kaydirigubbakcemile3
bende bebeğim hiç olmıycak sanmıştım, üzülmüştüm ama artık herkese haykırmak istiyorum adeta "hamileyimmmm"
diye...
minik mucizem umarım sağlıcakla yakında kollarıma alabilrim..çok sabırsızlanıyorum çoook...
vakit geçmek bilmiyor adeta..
ben ise heerşeyi aldım, ördüm vs...hazır yani herşeyi.. :hulya:
bu hafta sonuda beşiğini aldıkmı tamamdır bu iş :eek:
anne adaylarını tebrik eder ve sağlıklı sıhhatli hayırlı bebekler dünyaya getirmelerini dilerim ...
canım çok mutlu oldum adına Rabbim sağ salim kucağınada almayı nasip etsin..
hamişlerin duaları kabul olur derler bizler içinde bol bol dua et..opuyorumnanaktan

derinim biratenm kocaman opt seni sevilimi merak ettim de bi bakayım dedim..
oyy canım benim bende seni çok öptüm.iyisindir inşallah kuşum.Şenizsevilim girmedi ne zamandır.en son erken dogum panigi yaşamıştı iyiyim şimdi demişti.inş iyidir.

bitoş ablam sagolasın.seninde cuman mübarek olsun inşallah öpüyorumŞeniz

X