"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

herkese günaydın cumanız mübarek olsun
makberim çok güzel olmuş ellerine sağlık
inşalah belirtilerin hamiş belirtileridir canım
kızlar akşam bayağı de rtlenmişsiniz keşke bende olsaydım
semoşum nereye gitin bacım nasılsın demin altta görünüyodun canım her şey yolundair inşalah

bende saskinim biraz..hastayim iki gündür yatiyorum..reglimde gecikmisti ilacda icmek istemedim bugün sabah test yaptim ikinci cizgide cikti hemde koyu rengi..ama inanmiyorum ben testlere hayirlisi...

ay ne güzel canım tebrik edrim canım çok sevindim saçmalama canım silk çımkış işte b ence hemen git doktora

ay ne güzel canım tebrik edrim canım çok sevindim saçmalama canım silk çımkış işte b ence hemen git doktora

gecen ay 6gün gecikti reglim test yapmistm silik cikmisti.doktora gidip kan testi yaptirmistim ama negatifti sonucu..sonradan cok üzüldüm onun icin hemen heveslenmek istemiyorum..pazartesi doktorda randevum vardi zaten artik beklicem:emir_bebek:

canım inşalah hamilesindir canım nişalah sana süpriz our bu defa
makberim sen niye yazmıyon

slm canlariimm ben geldimm yalnizicim inss hamissin canim benimki silik cikmisti ama dr da kesinlesti herzaman ayni cikacak diye bisey yok inss oldu bu defa inss caniimm yaaa

sevalim sen nasilsin canim iyisin umarim cumaniz hayirli olsun inss

ağlamacım güzel hamişimiz hoşgeldin nasılsın bacım hayırlı cumalar

kızlar niye yazmıyosunuz
diğer kızlar neerde ya
gnüm ceylanım ümühan rayan esma cespar

hayırlı cumalar arkadaşlar .RABBıMgönlünüzün muradını versin inşallah...
nasılsınız bakalım?
YANLIZCIM hadi hayırlısı canım bence hamişsin iki çizgide belirginse yanlış olcağını sanmıyorum.inşallah sağlıkla gelir bebişin...
SEVALıM sen nasılsın canım?

makbuş allah razı olsun negüzel dua .allahım dualarımızı kabul ve makbul eylesin.

eebroşum hoşgeldin canım nerledesin tatlım cuman mübarek olsun canım

kızlar burda gözüküyosunuz ama yazmıyosunuz geçmişemi takıldınız yoksa?

sevalim hoşbuldum canım .seninde cuman mübarek olsun canım.valla buralardayım dün misafirlerim vardı oyüzden giremedim...
sen neler yapıyosun canım?

selam hanımlar yaa anca gelebildim ufaklığı hazırladım okula gitti
nasılnızı bakıyım

hastayim takip edemiyorum kusura bakmayn canlarm..saolun kizlar...insaallah hamisimdir:)))) kk bana ugurlu geldi derim ozaman..cok istiyorum bebis ama su anda bi agri kesici icmekde istiyorum yaaaaaaaa

X