"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

makbuşum hoşgeldin canım...
yanlızcım eğer içiceksen mutlaka minoset iç başka ağrı kesii içme çok geçmiş olsun canım..

canlarim benim cikmam lagzim okula gidecem ancak hazirlanirim birde yol gidecem öpüyorum hepinizide hayirli cumalar tekrar sevalim iyyim bacim nasil olayim idare ediyoz kendimizi iste hayirli günler byee

makbuşum hoşgeldin canım...
yanlızcım eğer içiceksen mutlaka minoset iç başka ağrı kesii içme çok geçmiş olsun canım..

saol canim...dayancam artik bakalim insaallah bosuna bu agrilari cekmis olmam:emir_bebek: ben bir dus alim belki biraz kendime gelirim..hadi kizlar görüsürüz :gitme::gitme:

slm tatlışlar kaç gündür giremiyorum çok yoğunum çünkü şimdi öğle arası bi fırsat yazabiliyorumzemuszemus
maşallah hamiş haberleri geliyo sürekli
ağlamacım senin için halaylar çektik am hiç sana hayırlı olsun diyemeddim heralde canım Allah sağlıklı hamilelik geçirmeni nasip etsin canım
ynlz merhaba canım seni daha önce görmedim ama aramıza hoşgelmişsin hamilelik durumun varmış hayırlı uğurlu olsun canım
veeeeee diğer değerli tatlı şeker arkadaşlarım sizleri de çok özledim şimdi tek tek yazamıyorum geçmişi de okuyamadım daha umarım sizler de iyisinizdir hepinizi öpüyorum
akşam düğüne gitçem ama geç saatte girerim buralarda olun da hasret giderelim yavopuyorumnanaktan

hoşbuldum ebroşum ama kısa vadeli geldim çıkıcam şimdi biraz ortalığı toplıyım
bu arada sabahları doktorum diye bi program onu izledim bugün canlı yayında epiduralle sezeryan doğum yaptılar..bebişi bi görseydiniz nasıl ağlıyor o sıra uyuklamıştım bebek sesine gözümü açtım çok dua ettim Rabbim bizlere de yaşatsın diye :KK43:((
neyse kaçtım ben gelirim ara ara

makbuşum ah canım hepimize nasip olur inşallah..
benimde işler duruyo kocişi yeni yolladım oturdum pc başına .neyse yaparım sonra azcık muhabbet edelim..
sanada kolay gelsin bitanem...

bende hamileyimmmmmmm :kedi:

nasıl mutluyum anltamam..
okdar bekledim olmamıştı..3 yıldır evliyim bu arada :KK66:
nihayet 4 buçuk aylık hamileyim yoru yarıladım yani zemuszemus
alt komşumuz ve üstü komşumuz benden daha geç evlenmelerine rağmen bu bebek konusunda beni "geçmişlerdi" kaydirigubbakcemile3
bende bebeğim hiç olmıycak sanmıştım, üzülmüştüm ama artık herkese haykırmak istiyorum adeta "hamileyimmmm"
diye...
minik mucizem umarım sağlıcakla yakında kollarıma alabilrim..çok sabırsızlanıyorum çoook...
vakit geçmek bilmiyor adeta..
ben ise heerşeyi aldım, ördüm vs...hazır yani herşeyi.. :hulya:
bu hafta sonuda beşiğini aldıkmı tamamdır bu iş :eek:
anne adaylarını tebrik eder ve sağlıklı sıhhatli hayırlı bebekler dünyaya getirmelerini dilerim ...

bende hamileyimmmmmmm :kedi:

nasıl mutluyum anltamam..
okdar bekledim olmamıştı..3 yıldır evliyim bu arada :KK66:
nihayet 4 buçuk aylık hamileyim yoru yarıladım yani zemuszemus
alt komşumuz ve üstü komşumuz benden daha geç evlenmelerine rağmen bu bebek konusunda beni "geçmişlerdi" kaydirigubbakcemile3
bende bebeğim hiç olmıycak sanmıştım, üzülmüştüm ama artık herkese haykırmak istiyorum adeta "hamileyimmmm"
diye...
minik mucizem umarım sağlıcakla yakında kollarıma alabilrim..çok sabırsızlanıyorum çoook...
vakit geçmek bilmiyor adeta..
ben ise heerşeyi aldım, ördüm vs...hazır yani herşeyi.. :hulya:
bu hafta sonuda beşiğini aldıkmı tamamdır bu iş :eek:
anne adaylarını tebrik eder ve sağlıklı sıhhatli hayırlı bebekler dünyaya getirmelerini dilerim ...

tebrikler arkadaşım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...:emir_bebek:

tebrikler arkadaşım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...:emir_bebek:

teşekkürler güzel dileklerin için..
umarım sizlerde sağlıcakla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza...

bilmem sizlerdede aynısı oluyormu ama millet beni deli zannediyor zemuszemus
kendi kendime konuşuyorum sanıyorlar çünkü oysa minik mucizemle konuşuyorumda haberleri yok..
annem eşim ve bikaç yakın dostum hariç pek kimselere söyleyemedim hamile olduğumu..
sanal alem olduğundanmıdır nedir burda çok rahat binlerce insanla paylaştım hamile olduğumu ama, hemd eçok rahat birşekilde :hulya:
daha duygusallaştım sanki..
iyi bir anne iyi bir örnek olabilecekmiyim aceba diye düşünmektende fenalık geldi akannehir

slm güzellerrrr ben geldim
comporomiss cim hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza

kız ebroşşşşş kızzzz naber güloşşşşş yaf alışveriş çılgınlıgı yapmış.sın kk da:)

teşekkürler güzel dileklerin için..
umarım sizlerde sağlıcakla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza...

bilmem sizlerdede aynısı oluyormu ama millet beni deli zannediyor zemuszemus
kendi kendime konuşuyorum sanıyorlar çünkü oysa minik mucizemle konuşuyorumda haberleri yok..
annem eşim ve bikaç yakın dostum hariç pek kimselere söyleyemedim hamile olduğumu..
sanal alem olduğundanmıdır nedir burda çok rahat binlerce insanla paylaştım hamile olduğumu ama, hemd eçok rahat birşekilde :hulya:
daha duygusallaştım sanki..
iyi bir anne iyi bir örnek olabilecekmiyim aceba diye düşünmektende fenalık geldi akannehir

canım inşallah iyi bir anne olucaksın .söylememek bence eniyisi .zaten birmüddet sonra kendiliğinden belli olur.bebişin sağlıkla dünyaya gelkir ve sende iyi bir anne olursun innşallah canım..

gökcem hoşgeldin canım nasılsın ?başın geçtimi bidenem?
valla sen alıştırdın beni delüüü ama bak ben seni geçtim kaydirigubbakcemile3

bersucum sende burdasın galiba nasılsın canım?yemeğemi geldin cano?

kendi kendime yazıyom yine kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:hulya::hulya:akannehirakannehir

X