"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ama geldiğim gibide gidiyorum kaynatam aradı yukarı çağrıyor bizi aşağıya inince gelirim yine

makbusuumm nereye kisss kacirdimmi seni kimse yok zaten ne oldu bize yaaa allah korusun ölü gibiyiz :gitme:

tamam fistigim aman gitte bi tatsizlik olmasin canom git hadi beklerim ben takilirim burda baciiiii

kızlarr canlarım benim.hepinize hayırlı cumalar diliyorum.
Allahım çok büyük.o ne dilerse o olur..naçizane dualarımızı kabul eyler inşallah.
hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum.
bu arada ynlz cımm çok çok tebrik ederim canım yaaŞenizçok sevindim.gerçekten yeni topicimiz çok ugurlu geldi.inşallah ilk topicimiz açıldıgından bu yana,aylardır yazıştıgım canım arkadaslarımında birgün yüzü gülecek ve listede patlama yaşanacak...ylnzcım tekrar tebrik ederim...Allah seni ve minik melegini korusun canım:Saruboceq::teytey:

saol canima.s.ama ben doktora gtimeden cok heveslenmek istemiyorum..insaallah test dogrudur:Saruboceq:

slm yalnizcim nerdesin kiss yazsana niye kimse yok yaa nerde bu kizlar ne oldu bize ne güzel sohbetlerimiz olurdu kimsemiz kalmadimi kizlaarrrr

yalnizcim inss bu defa dogrudur canim dr pazartesiydi galiba degilmi canim inss hayirlisi olsun tatlim

iyyiz teyzesi ama neden bebisler kisss dur birtanesi sag saglim olsunda ikinciyi sonra düsünürüz kaydirigubbakcemile3

slm yalnizcim nerdesin kiss yazsana niye kimse yok yaa nerde bu kizlar ne oldu bize ne güzel sohbetlerimiz olurdu kimsemiz kalmadimi kizlaarrrr

ayni anda yzmisiz iyi degilim canim..iyilesemedim..ilacda almiyorum yatiyorum öleakannehir

aman yat bacim bisey kesinlesmeyince icme sakin hap falan allah korusun belki var bebeginkii inss vardir test pozitif ciktigina göre kac gün gecti adetin canim varmi bi degisiklik sende

canim birde almanyanin neresindesin özelden yazsana bizim gitmemiz eksik olmuyo belki bi araya gelebiliriz yaaa

iyyiz teyzesi ama neden bebisler kisss dur birtanesi sag saglim olsunda ikinciyi sonra düsünürüz kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 canim ben ikiz diye hatiriyorum..nedense aklimda öyle kalmisopuyorumnanaktan pazartesi gitcem canim doktora..beklicem artik..

allah allah valla allahim hayir versin ne deyim bacim inss hayirli bi sonuc alirsin canim benimde ayin 21 de terminim var inss baby sehen

yalnizcim birde sende benimgibi sonradanmi gelin geldin yoksa burdanmisin

yalnizcim birde sende benimgibi sonradanmi gelin geldin yoksa burdanmisin

canim ben 1 sene önce gelin geldim buraya..daha yeniyim .. pek alisamadim zaten can skintisindan nette dolasirken buldum kk..iyide oldu..sende anlat biraz kendini

eeee kizlaaarrrr gelseniz artiiikkk iyi olacak yaniii offf bu topigi sevmemeye basladim ben kimse yok kizlaarrrr buttercim,derinim.gökcem.makbusum.civcivim.sevalim.semam.günüm. civciviiiimmmm hele sen nerdesin ne haldesin offff

offff netim gitti yazdiklarimda silindi canim benim iki seneye yakin oldu geleli almanca kursuna gidiyorum 22 yasindayim dügünüm burda oldu iste simdide bebek bekliyorum inss rabbim hepimizede nasip eder hayirlisini canim sende nasil gidiyo biraz alismak zor dogru yalniz gibiyiz zaten buralarda sende bahsetsene kendinden

X