"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

oyy bitanem küsermişteee canım ben geldiğimde sen yoktun zaten gelmemle çıkmam bir oldu kusuruma bakma emi

kızlar n e yapıyonuz
derinim makberim hayırdır kızlar be imde canım sıkılıyo içim sıkılıyo
ne oli kızlar bize

kız makberim sen niye bugün benle komuşmıuyon kızzzzzzz
küsmüsünÇok üzgünüm çoook

kızlar bir şey soracam adet bitiyo ya bitikten 1 hafta sonra kasıklarınızda ağrı oluyomu

bitanem neden küs olıyım ben sanaaa ne zaman ben çıksam gel gelmişsin
ben yukardan çıkış demediğim için çıkıktan sonra bi 20 dk daha burda gösteriyor..
sorduğun soruya gelince kasıklarında ağrı varsa muhtemelen yumurtlama zamanındır

selam kızlar tamam bacım sakin ol şaka yaptık bacııı anladım canım ne bilem haaaaaaaaaaa
riçhim nasıl merak etmeyiz güzel bacım nasılsın bitanem yaramaz bir şey yok umarım

makberim canım teşekür ederim kız yumurtluyom çalışmalraa devam opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

slm canlariiimmm ben deldim ayoolll ne var ne yok bakiimm okula gittim sonra cami kermesimiz var orda takildik arkadaslarla simdi hapimi ictim oooohhhhh size kavustuuummmm nasilsiniz bakiimm

canım bitanem hoşgeldin canım bizde bıraktığın gibi bende evi temizlemeywe gittim mutfağın anca bitirebildim canım iyi etmişsin canım

kizlar ben biraz uzanayim acayip ukum var aksam konusuruz bacilar :eek:

sevalim iyi bacim evde ne güzel valla ben bugün cok bezginim gözlerimi zor aciyorum hic halim yok elim kolum tutmuyo anlayacan sabahat erken kalktim bas agrisindan duramiyorum bacim az yatayimda kendime geleyim canim öptüm seni

uzan canım kendin iyormma kuzum dikkat et hem kendine hem yeğenimize tamam canım sen gelince muhtemelen ben olmam tatlı uykular çok öptüm seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aa sevalim tek kalmışın yine canom
bi bakıyım dedim çıkıcam bende yemek yicez şimdi geldiğimde burda olursan devam ederiz öpüyorum seni çok

iyi akşamlar kızlar,
bugün doktora gittim bu ay tam 1 yılımız doluyor bebek istiyeli. Cumartesi lekelenme başladı, Pazar günü eşimle ilişkiye girdik ve pazartesi itibariyle adetim tam anlamıyla başladı buna göre bugün 5.günüm adetimin..Doktorum bana klomeni sabah akşam birertane içcen ayrıca pazartesi veya salı rahim filmi çektir dedi, bunun için ilişkiye girilmemiş olması gerekiyormuş, bende doktora sormaya çekindim biz pazar günü girdik bu sayılır mı sayılmaz mı acaba tam adetim pazartesiydi saten rahim filmini çektireceğim zaman neredeyse 7-8gün aradan geçmiş olcak bir sorun olmaz dimi? bilen varsa yazsın lütfen yardımcı olun..

sevalim ben geldim ama sen cikmissin bacii az bisi uyudum geri kalktim uyutmuyolarki anaaammmm basim cok agriyo yaaa uykusuzluktan eminim........

nesheli hg canim yeni gördüm seni aramizda canim nette yazmiyomu soruna cevap canim valla hic yaptirmadigimdan bilmiyorum canim keske sorsaydin dr

ben geldim neshelim hoşgelmişsin canım inan bu konuda hiç bi fikrim yok

X