"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

richim naber canım stres ten erken olmuşsundur ama üzülmemene sevindim napalım kısmet olmayınca olmuyo işte zaman daha dolmadı galiba

slm kızlar naber nasıl gidiyo bakalım
ylnzcım sadece minoset içebilirsin agrı kesici olarak bide bolbol süt bal iç grip için kuşburn iç canım geçmiş olsun

hosgeldn canim..bende balla cörek otunu karistirdim ondan yiyorum.insaallah iyi gelr.sende tedaviye baslamissin insaallah senden güzel haberler aliriz yakinda:Saruboceq:

kızlar kaçıyorum ben karşı komşu geldi hadi öptüm hepinizi görüşmek üzreeeeeeeeeeeeee bysssssssssss

saol ylnzcım inşş canım rabbim nasip etmişse olur inşş diyerek başladım bakalım kib öptm canım

evet gökcem neyeyapalım kısmet esım yanımda saglıgımız yerınde sıpamızda gelır elbet yrnda bı tahlıl yaptırcam bı problem varmı dıye baktırıcam sen nasılsın cnm benım

arkadaşlar bugün itibariyle 9 gün dür adetim gecikti, cesaretimi toplaıp test yaptım çift çizgi çıktı,çok heyecanlandım ama yinede emin olamıyorum ya çok korkuyorum doktorumu aradım yarın gel dedi, bu testlerde hata olabilir mi, 1 senedir deniyorduk eşimle artık mutlu son mu acaba

kızlarrr ay girdim nehirimle elalımın haberini aldım çok mutlu oldum inşşşş iyi geçmiştir dogumları yaaa:Saruboceq:elalı dün geldi aklıma valla bugünde gelmişti hem demek malum oldu banakaydirigubbakcemile3
riçim hayırlısı cnm benim...çok istedigin bebişin inşş önümüzdeki ay tutunur bebişim yaa:Saruboceq:ama listeden sildirme kuşum saçamala lütfen.olacak yakında görürsün.

nasılsınız kızlar?hiçbirinizi yakalayamadım yine(((

ayy cnmm çok tebrik ederim.çizgi iyice belirginse yanılma payı yoktur cnm.hamilesin tebrikler.Allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin gözünaydın:dance:

işallah çok teşekkür ederim, yarın doktora gidince iyice emin olacağım neolur benim için dua edin,bende hepiniz için ediyorum inanın

canım çok sevindim neyden emin olamadın ya , valla ben eminim sen hamilesin kaydirigubbakcemile3ya bugün hep güzel haberler alıyorum ya uklam da hamile ay kızlar sizin için ne kadar sevindiğimi anlatamam Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip erder inşallah,
Allahım bu güzel annelerin hatrına bize de nasip et ya rabbim:Saruboceq:

Tüm kalbimle diliyorum ki test doğrudur.Okuduklarıma göre testin negatif çıkması hatalı olabiliyormuş ama pozitif çıkıp da sonradan hamile olmama ihtimali düşükmüş.Hadi mutlu haberini bekliyoruz.:Saruboceq:

selam arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım..
NEHıRıM doğuma gitmiş büyük ihtimalle asrın bey kucağındadır şimdi .sağlıkla sıhhatle büyüsün miniş.
kızlar topicin ilk bebişimi dünyaya geldi şimdi ?valla çok mutlu oldum darısı hepimizin başına...
RıCHıM senin kırmızılar gelmiş hayırlısı olsun canım üzüldüm aslında ama sağlık olsun .inşallah öbür aya...
gökcem naber bacım?karşılaşamadık seninlede.buakşam misafirlerim var hazırlık yapıyorum .mola verdim bibakıyım dedim ..
derinim yine yakalıyamadık birbirimizi kuzuu.öptümmmmmmmmmmmm.
makbuşum sen nasılsın cano?ablan nasıl buarada inşallah daha iyidir...
ağlama senin bebiş üzmeye başlamış seni .olsun canım sağlık olsun bunlarda geçer....
kızlar ben CEYLANIMI,CıVCıVıMı,CASPERIMI çok özledim nerelerdeler acaba inşallah sorun yoktur...

kimsecikler yok bende kaçıyım hadi iyi akşamlar kızlar ..byyyyyy

canımm tebrik ediyorum seni bencede hamilesinn..mutlu son mu demişsin oysa daha yeni başlıyorsun Rabbim hayırlısını nasip etsinopuyorumnanaktan

riçimmm erken adet olmuşsun kii üzğlmediğinide söylüyorsun zaten inşallah bu son oluşundur tatlım seni listeden silmiyorum silmicemde bidaha duymıyımklava:

ebroşum sağol düşündüğün için bitanem ablam daha iyi merak etme

makbuşumm ben geldim kuşşşşşşşşşşşşşşşŞeniznasılsın canommmm?

ebrarım merak etme ceylanımı tatlım,bugün msn de konuştuk iyiymiş.kk girmiyomuş ne zamandır...yeni topicimizi söyledim sevindi.hepinizi özledim dedi.
civcivi sorma bende çok merak ediyorum.

selam kızlar bu aralar okul ev işleri derken çok yoruluyorum her gün kk ya gelip bakıyorum kimsecikler olmuyo çoğu zaman bişey yazmadan çıkıyorum niye böyle olduk ya
gökçem tedavin başlamış hayırlısı olsun canım inşallah herşey güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…