"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hg kizlaarrrr yellowcum nerdesin sen kuzum ben ne zaman yazdim hg diyeee :umursamaz: küsecektim az kaldiiii valla ben bi garibim bi öyle bi böyle kusura bakmyiiinnn anaaaaaaciigiiimmmm

eeeeee nasilsiniz bakiiimmm

exsim ne isin varki bacuummm ev isimi geleyimde yardim edeyim bari kiyamam sana beeeeennnnnn

kizlar size bisey sormak istiyorum.reglim 3gün gecti test yapmadim daha.bugün bogazim sisti cok hastayim doktorada gitmek istemiyorum agri kesici felan icsem bi zarari olurmu..eger bebis varsa tabii...

hg kizlaarrrr yellowcum nerdesin sen kuzum ben ne zaman yazdim hg diyeee :umursamaz: küsecektim az kaldiiii valla ben bi garibim bi öyle bi böyle kusura bakmyiiinnn anaaaaaaciigiiimmmm

eeeeee nasilsiniz bakiiimmm

ayyyyyy cnmmmm küsme işte olduğum için sık giremiyorum napıyım girdiğim zamanda karşılaşamıyoruz bacımm

ylnz cim sakin icme madem günün gecti icme bende cekiyorum bogazim düstü felaket bi test yap istersen gecermiydi günün yoksa düzenlimiydin

saka yellowcum zaten biliyorum kolay degil yani ben evdeyken bile giremiyorum rahatca normal yani canim kolay gelsin sana

ylnz cim sakin icme madem günün gecti icme bende cekiyorum bogazim düstü felaket bi test yap istersen gecermiydi günün yoksa düzenlimiydin

normalde hic gecmez günüm..gecen ay 6 gün gecmisti test yaptim iki cizgi gördüm ama kan testinde cimadi.doktorum rahim kendini hamilelige hezirlamis ozaman test yapmissin demisti.simdi yine gecikti bende test yapmak istemiyorum zaten dogru cikmadi gecen defa ama cok kötüyüm bugün.. saol canim cvp verdigin icin:1hug:

ne demek tatlim ama yinede bekle bakalim hayirlisi rabbimden herzaman dogru sonuc vermiyo testler benimkide hep atardi bi hafta gec bi kacgün erken olurdu dr un dedigi gibi rahim kendini hamislige hazirliyomus megerse iki aydir düzene girdi bu ay hamile kaldim iste böyle canim

insaallah hamileyimdir:))))) cok istiyorum..sende insaallah saglikli bisekilde kucagina alirsin..

inss canim allahim hepinizede kismet etsin henüz yeniyim valla daha anlamadim anne olacagimi ama arada kasik batmalarim olunca anliyorumki benimle melegim ve annecigine tutunmaya calisiyo cok garip bi duygu bu cok garip inss rabbim sizlerede tattirsin inss

insaalah rabbim isteyen herkese nasip eder..benimde reglime bir hafta varken asiri kasik agrilarim oldu gögüslerim cok asiri hassas..simdi kasik agrilarim yok ama nebilim ümitlenmek istemiyorum.sonra cok zor oluyo kirmizilari görünce............

evet canim haklisin öyle hayirlisi rabbimden canim inss görmessin kirmizilari inss canim bana müsaade kizlar uyustu bi yerlerim oturmaktan biraz uzanacagim dinlenelim birascik öpüyorum sizleri aksam görüsürüz canolar opuyorumnanaktan

kızlar slm nasılsınız
ben strestenmıdır bılmem bigün erken oldum regl
ama bu sefer ınanınkı üzülmedım bılıyosunuz buay uzun zamandan berı
ılk kez ovülasyonu yakalamıstık ama hayırlısı böyleymıs isyan etmek ıstemedım
makbusum benı lısteden sılersın bacım

slm kızlar naber nasıl gidiyo bakalım
ylnzcım sadece minoset içebilirsin agrı kesici olarak bide bolbol süt bal iç grip için kuşburn iç canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…