"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ağlamacım çok güzel gerçekten bir kenara not aldım
meryem süresi varmış oda çok iyimiş

canım nişallah fazla uğraşmadan hamiş kalırsın
sağlıklı sahatkli gebelikler geçirirsin canım

evet sevalim inss bu duanin faydasini göreceksiniz ben her okudugumda bi garip oluyorum cünkü hz meryemin hayati gözmün önüne geliyo canim neler cekmis en sonunda babasiz bi erkek cocugunu getirdi dünyaya bi düsünsek valla biz neler yasiyoruzki rabbim kat kat merhametli davraniyo bizlere

amin sevalim ben inaniyorum inss birgün burdan sizlerinde hayirli haberlerinizide alacaz inss rabbimin izniyle canlariiimmm

evet ağlamacım bizim halimize şükürler olsun bizim yaşadıklarımız ne ki hamd olsun canım

ben hic karsilasmadim sevalim makbuuuuuusssss kiiisss bahardan haberin varmiiiiii nerde bu kisss yaaaa gizlidenmi bakiyon bacim ismin yok olmuss

ağlamacım en son beeğini kaybetme riski vardı gidiş ogidiş kız kayboldu
pasifiğmde yok
makberim kız ordamısın

kizlaarrr kasik agrilarim daha ne kadar devam edecek biliyormusunuzzz

yok canım yaa bende çok merak ediyorum
bu arada dünki haberide okudunuz demi nehirimiz dün gece doğum gitmiş

evet sevalim hatirladim aman allah korusun inss biseycigi yoktur inss allahim esirgesin pasifigi bende merak ediyorum yaaa nerelerde bu kisss.sonra civciv hele o hic yok gelmiyo artik nerde ne halde butterde yok yeni topigimize kimse gelmiyo yaaa amaannnnn nerde bu kizlar ne haldeler merak ediyorum valla

evet makbusum okudum yazacaktim unuttum geri napti aceba nehir ayyy sag salim kucagina alsin inss allahiiimmm oy oyyy ne güzelde oda yapmislarr baktim allahim güle güle huzurlu mutlulukla saglikli ömürler nasip etsin evladina esine ve nehirimize inss

ağlamacım canım bir yerde okumuşyum bebek rahime yerleştiği için git gide büyüdüğü için kasıklara baskı yaparmış gebekiğin ilk zamanlarında olur sonra alışırsın canım
evet çok merak ediyom hepsin ibari iyi olduklarını duyalım iyi olsunlar yeni topiçe kimse gelmiyo bilmiyolarmı acaba iğer tpiç kapandı galiba

evet sevalim öyleymis henüz yeni oldugu icnmis hayirlisi rabbimden erken ögrendim ben galiba bi 10 gün gecmeden ögrendim suan daha iyi bi durumdadir belki ayyy görmeyi o kadar cok istiyorumkii allahim rabbim bütün kardeslerime tattir bu sevinci ne olur sen merhametlisin kislar ben bi camasir atayim makinaya geliyorum hemen ok

neyse hanımlar ben kaçar daha işlerim duruyor gelirim yine öpüyorum sizi kocaman

amaaa makbus sevalim kacmis canim exsim sendemi gidiyon kisss bende geldim iki parca yaptim camasiri ne yapayim bayagi agir olurdu yoksa az bi ayakta dolassam hemen belim sirtim agriyo aayyy yoruldum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…