"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bersucum sende hoşgeldin canım özledim senide..
kızlar ben kaçıyorum kociş geliyormuş yemek hazırlıyım gerçi midem bulanıyor bişicik istemiyor canım öptüm sizi

selam kızlar bu aralar okul ev işleri derken çok yoruluyorum her gün kk ya gelip bakıyorum kimsecikler olmuyo çoğu zaman bişey yazmadan çıkıyorum niye böyle olduk ya
gökçem tedavin başlamış hayırlısı olsun canım inşallah herşey güzel olacak
selam cnm benim.Şenizkıyamam çok yorma yıpratma kendini.
valla bende net kesik oldugu için giremiyorum geceleri.gündüz yazıyorum nerdeyse hegün annemde oldugum için:)))
hoşgeldin derinimmmm iyiyim bitanem sen nasılsın

h.b cnm.bende iyi işte neolsun.annemdeyim birazdan eve geçecegim bende.
tmm git sen kuşum görüşürüz öptüm çokŞeniz

neyse bersum ben kaçtım cnm eve gidiyorum.
Allaha emanet olun hepiniz.
bu arada unuttum yazmayı gökçem cnm benim tedavin inşallah bu ay sonuç verecek gülüm.seni sefiomm kuşum öptüm.
sevalim sen geldin ama ben çıkıyom loçkam geciktim ...öptüm senide cnm.

loçkam derinim makberim riçhim ebrarım sizleri kaçırdım hepinizi çok öpüyom
hamile olan arkadaşımız seni çok tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
riçhim canım sen nerelerdesin üzme kendini allaha olan innacımız varken bir gün elbet beşimiz olur canım daha yolun başındayız öpüyom seni
ceylana çok selam söyleyin bende özledim
cesparı baharı pasifiği ceylanı

ağlamcım canım aniden çıktım çünkü misafirleim geldi tam bilgisayarın karşısındaki masada oturdu yazamadım kusura bakmacanım

ebroşum canım sen nasılsın canım sen gelmişsin ben çıkmışım karşılaşamadık kız öpüyom
doktora gitinmi canım
kızlar topiçimiz çok sesiz ne olur gelin artık hepinizi çok özledim

iste yine kimse yok kizlar ne oldu böyle yaaa SIKILDIKMI topigimizden anaciimm nerdesiniz tatli sohbetlerimiz aglayip güldüklerimiz canlarim nerdesiniz özledik valla o günleri yaaa

eeeee daha daha nasilsiniz valla richimi gectim kafayi yedim yaaaa canim sikiliyoo laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3 :hulya:

ben geldim ama yine kimseler yokkkk
ama yinede mutluyum
bu gece itibariyle ferdi tayfurun programı başladı her perşembe var
ama kurtlar vadisiyle çakışıyor kociş tvde onu izliyor bende nette ferdiyi
o kadar seviyorumki o adamı keşke 1 kerecik görme ihtimalim olsaa

ben deldiiimmmm makbusum feryadini duydum deldiiimmm kiiiizzz sendemi seviyosun ferdiyi bende dizi izliyorum aski memnuuuu nasil diziyse her bölüm heycanli valla neyse nasilsin bakiiimmm

hoşgeldin canımm ne demek sevmek bayılıyorum ben o adama yaa
her şarkısını ezbere bilirim :))

makbusuuummm acaip canim cigara istiyooo yaaaaaa ne yapacam valla tam agzima aldim yakacam snaki bebisimi yakiyor gibi hissettim nasil kötü oldum hemen biraktim allahim sabir versinde icmeyim bu zikkimi

oyy canım benimm yakma boşver her sigara istedimmi canın meyve ye yada süt iç

bende makbusum valla her sarkisi ezberimde hepside birbirinden güzel hadi patlat birtane karsilikli söyleyelim kisss

X