"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bacım başladım kız bir topiçte okudum o tedaviyi gördükten sonra hamile kalanlar beeklerini kaybetmiş
kalbi durmuş kimini kimide hemen düşürmüş kafam çok karıştı

ağlamacım bacım göğsümden süt geliyo ya süt hormanlarım yükselmişti beynimdeki lezyomdan dolayı
ilaç kulandım doktor tedaviyi kesti
haftaya gel dei gözetim altın alacam dedi

o zaman doktorla görüş canım sen bi önce test yaptırır zaten sana düşmüşmü diye

makboşum gitim süt gelmiyo deim şişi indi doktor dei düşmüş
amma yine test yapalım dedi sabah uyanır uyanmaz gel dedi
proklatin sabah uyanır uyanmaz yapılıyomuş

valla benden arastirmaci olmaz sevalim okudum ama isini görecek bisey bulamadim yaaa :-((((( uamrim düzelir hersey bacim birde korkma allahim bilir ne olacagini sanki saglikli bi bebek düsmüyomu yada dogumdan sonra ölmüyomu rabbim bilir en güzelini sen sabirla bekle inss birgün sendende alacaz güzel haberler bacim

hmm anladım canım yarın gidersen diğerinide sor sen bebekte problem olurmu die

makbusum benim belirtim adet olacagim günden bi hafta önce basladi canim gögüslerim agridi bacaklarim kollarim agridi basim agridi hep devamli vardi bunlar sonra adetim gecikti kasik agrilarim basladi süphelenmistim bu garip bisey zaten anliyosun halinden yaa

ağlamacım evet çok doğru bacım lısmeti vars a bu dünyada olur en iyisi deiğin gibi rabiime emanet olsun
sağol canım inşallah senin ayağın uğur getirir canım topiçimizin tatlı hamişi
makboşum haftaya salı gidecem canım o zaman soracam hayırlısı olsun
sen ne zaman gidecen makboşum
kızlar topiçimiz çok sakin eskiden yazmaya yetişemezdik ne oldu bize

canom ben adetin 2.veya 3. günü gidicem eğer gününde olursam atmazsa yine 21.inde adetim

inss sevalim ayagimi sürüyorum zaten arkamdan gelin diyeee aayyyy allahiiimmm inss hepimizede bu mutlulugu tattirsin inss..........

makbusum gögüslerimin ucu sismisti yani kahverengi halka sismisti halada sis ve her tarafi agriyodu kiminin sadece koltuk alti agrirmis ama benimki hertarafi agriyodu bacim neler var sende

kız makberim bacm kız sende inşalah hamişsindir açtığın bu topiç sana ve bizlere uğur getirir inşalah

ağlamacım senin ayağın hafitir inşalllah arka arka sana hamiş haberlerini vereceğiz

bu ayin 21 mi makbusum ogünde benim dr kontrolum var inss keseyi görecez inss cünkü o zamana belli olurmus tam bi aylik olacak galiba ayyyyy allahiiimmmm duramiyorum ben simdiden yaaa

anladım canom sağol valla ben belirti arayamam daha çok erken 13 günüm var:1closedeyes:
kız makberim bacm kız sende inşalah hamişsindir açtığın bu topiç sana ve bizlere uğur getirir inşalah
sanmıyorum canım ama inşallah diyim

inss bacim ben cok fazla beklemedim tam 9 ay dedi hamis kaldim ama kizlar tuhaf olan biz kocisle 10.ayda tanistik,
10. ayda evlendik.
10.ayda bebek haberi aldik
artik seneye ne olur bilmiyorum ama bize ugurlu geldi kocisin en sevdigi ugurlu sayisida 10 kaydirigubbakcemile3 bu kadarda tesadüf yanii

makbusum inss bi hafta sonra baslar inss allahimin izniyle rabbim kendisi bilir inss hakkinda hayirlisini versin
.........................o diledigine diledigini hesapsiz verendir..................

lizlar ne olur böyle dua edin o kadar cok yalvardimki hele kadir gecesinde hep bu duayi okuyarak hz meryemin duasi bu anlatmistim bu duanin hikmetini zannediyorumki bu dua hürmetine ben hamis kaldim cünkü hep bu duayla yalvardim rabbime

inşalahmakboşum allaahtan umut kesilmez canım
ay ne güzel ağlamacım inşalah hep böğle güzel haberler alırsınız canım

inşallah canım benim sağol bende tedaviye gerek kalmadan hayırlısıyla gelsin istiyorum ama ne biliyim içim çok karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…