"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

crazycıgım umarım bıranönce tekrar kavusursun tatlım melegıne:1hug:

heeeeeeeeeeee ay ebrarım valahi şimdi kız dediğin gibi bizi normal sanmaz
ben şu asn biniyom uçaktayım leptopumu kapatmak zorundayım hostes beni uyardı haaaaaaa

oo uzakmış gerçekten :) nasıl oaraları?
görevli giderek memleket görüyorsunuz yani.. bu taraflarda bulundunuz mu, trakya mesela, güzeldir..

bak yazdım sen bana cevap yazmışsın .
canım insan hayatta acı şeyler yaşıyo ama geçiyo .inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın ve bebişin sana yşadıklarını unutturur canım.rabbim sağlıklısından versin inşallah..

crazby canım inşalah bir daha öğle bir talihsizlik yaşatmasın

kimseye sende kavuşursun bebişne inşalah

seval hadi iyi uçuşlar canım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
delüüüüü lülülülülülü

..............................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar diğerleri bizi fena yapıcak çok konuştuk diye ama iyi oldu onlara ceza böyle olur işte...:lepi:klava:

tatlım daha batıya gecemedık malesef oraları göremedık 3 yıl sonra kısmetse
ınankı burası bambaska bı dünya sankı yabancı bı ülkedeymısım gıbı anlamıısndır benı

ah richim allahım yardımcınız olsun iyi bilirim oraları yakınlarımda görev yaptı çünkü .inşallah hayırlısıyla biterde dönersiniz canım...a.s.

richberry,
gerçekten farklıdır herhalde, yaşayan bilir, ben bilmiyorum.. umarım fazla canın sıkılmaz, aslında sen kendine meşgale bularak sıkıntıdan kurtulursun, eğer zorluklar seni yoruyorsa Allah kolaylık versin sana..

crazybaby,
çok geçmiş olsun, moralini bozmamaya çalış, bak burası çok güzel herkes paylaşıyor rahatlıyor,
2010 annesi olacağız biz!!

amın ebrarcıgım sagol cnm
kızlar bende kacım yavastan karnım acıktı mısafır beklıyodum(yanı sızı)sızde gelmıyosunuzkaydirigubbakcemile3
kendınıze ıyı bakın gece gıren olursa görüşürüz öptüm sızı
allahım bütün dıleklerınız kabul etsın ınsallah:Saruboceq:
:1hug:a.s.

inşallah
moral olarak iyiyim şükür atlattım
evet bu topik çok şeker sizler gibiopuyorumnanaktan

sagol cnm bebiş olursa sıkılmaz oda nazlanıyo ıste gelmek ıcın
sızde fırsat buldukca gelın cnm herzamn beklerız:asigim:a.s.

valla canım kociş gelicek alışverişe gidicez oyüzden yoksa muhabbet gerçekten güzeldi...
richim tatlım başka biakşam geliriz olurmu .hadi afiyet olsun gece gelirsen görüşürüz canım...

lostisland ve crazybaby herzaman uğrayın kızlar .tanıştığıma çok memnun oldum .herşey gönlünüzce olsun..
sevalim sanada hayırlı işler canım .öptüm senii....
richim senide öptümmm
ebrar kaçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…