"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

tmm ebrarım gece gelırım baska ısım yok zaten
evet kızlar sohbet cok güzeldı dıger gelmeyen arkadaslarada nıspet olsunkaydirigubbakcemile3sızde gelın bacılar sızle dahda güzel olur sohbet
hadı ben kaçar:eek:

güle kızlar ikinizi çok öpüyom bende kaçar

yarın allahın izniyle görüşürüzopuyorumnanaktan

merhabalar,
ben de aranıza katılmak isterim...
15 eylülde kürtaj oldum :KK43:
adet günüm 20-25 ekim gibi, sabırsızlıkla bekliyorum..
3 ay korun dedi doktor, forumlarda okuyorum, heme hamile kalan da var, 6 ay korunan da..
adetler düzene girer de rahim toparlarsa ne ala..
sizler ne kadr korundunuz, folik asite devam ettiniz mi mesela,
benim sevgili doktorum sağolsun pek bişey anlatmıyor, sorsam da zor yanıt alıyorum..
teşekkürler şimdiden..

Cnm merhaba hoşgeldin geçmiş olsun öncelikle bende 10 haziranda kürtaj oldum bebeğin kalbi durmuştu benim dr um çok iyi hemen araştırma yaptırdı ve 3 ay korun dedi aynı zaman da folic plusa başladık hemen 3 ay kullandım.Ve bende pıhtılaşma çıktı şimdi bu ay korunmasız ilk ayım hamile kalır kalmaz tekrar 3 ay folic plus kullanıcam ve iğneye başlayacağız hayırlısıyla sende ne çıktı peki sonuçların nasıl?

makbercim sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama allah yardımcın olsun canım .ama herşey sıkıntı ve üzüntüyle başlıyor sakın hiçbirşeye kafanı takma unutma hiçbir şey senden önemli değil herşey yoluna girer.
derincim ve sevalcim saolun bende iyiyim allaha şükür olsun kırmızılar gelirse daha iyi olucam hayırlısıyla doktor adet söktürücü verdi bu gün ilaç bitiyor hala olamadım:KK43:(

slm kızlar gamzecıgım hosgeldın cnm aramıza makbus ekler senıde lısteye umarım adet görmezsın de
hamıs kalırsın cnm benıma.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
Makbuşcum cnm çok sevindim hiç birşey olmamasına canını da hiç bişey için sıkma çok güzel günler geçirmen dileğiyle hayatım.

ay cnm kusurabakma hemen düzeltıyorum kafam yerımde degıl yoksa öyle yazarmıydım üzgünüm

aaa delülere bak nasılda kaynatmışsınız :eek:klava:
ne çene var sizde yaaa herkeslere tek tek yazamıcam ama teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için canlarım benimmmŞeniz
az önce eve geldim pazara gitmiştim aldıklarımı yerleştirdim
ufaklığa çok kabarık bi liste vermişler valla benimki isyan etti
hepsi markalı 2 şer tane dellendi de zor yatıştırdım :)))
şimdi de arkadaşında yine daha yemek yemedim sağolun yaptığınız yemek muhabbetiniz sayesinde iyice acıktım karnımda ziller çalıyorcokacimcoook

cnm düzelttım
burcucugum bendede aynı beklemedeyım bendede belırtı yok kızlar
neyapalım ümıt edıp beklıyoruz yalnız ılkkez sıvılce cıktı bıde adet olcakmısım gıbı karnım agrıyo arada
ama belırtısız hamıs kalanda cok oyüzden takılmamaya caLısalım

makbusum afıyt olsun sekerım
lıste kalabalıklasıyo gelınce eklersın arkadaslarıda
ay keske beraber olsak ya yerdık güzel güzel

cnm düzelttım
burcucugum bendede aynı beklemedeyım bendede belırtı yok kızlar
neyapalım ümıt edıp beklıyoruz yalnız ılkkez sıvılce cıktı bıde adet olcakmısım gıbı karnım agrıyo arada
ama belırtısız hamıs kalanda cok oyüzden takılmamaya caLısalım

cnm bende takmamaya çalışayım diorum ama zaman yaklaştıkça elimde değil düşünmeden edemiyorum neyse hakkımızda hayırlısı cnm ya kırmızı kart göreceğiz yada devam edeceğiz bakalım

X