"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

günaydın kızlar dün kırmızıyı gördüm ben

Son düzenleme:
günaydın canların
ranam tatlım nasılsın canım
doktora gidiyomuşsun canım allah yardımcın olsun adım adım yaklaşıyoz beişlerimize
ranam her bir tedavi bizi beişlerimize yaklaştığın ı hiisediyom bakalım ne diyecek hayırlı güzel haberlerle gelmen dileğiyle
makboşum canom durumunu tahmin edebiliyom yani canım inşalah artık sorunların bir çözüme kavuşur
ama hiç bir şey kendişni üzmeye değmez ben çok üzdüm şimdi bedelini ben ve eşim ediyoz
başkaları yüzünden ikimzde çok ağır bedel ödedik
umarım sende benim gibi ağır bedeler ödemeden bunu aşarsın canım bacım
rabim gönlüne göre versin dermansız dert vermesib çok öpü
yom
tunacım canım iyim sen nasılsın kaçırdım seni
ebroşum sen neler yapıyon bacım eskisi gibi görüşemiyoz bacım
ağlamacım tatlı hamişimiz topiçimizin güzel ve şeker hamişi gel kız özletme kendini senide çok öpüyom
derinim canım sende hoşgeldin günaydın canım senlede karşılaşamadık
günüm canım sen nasılsın seni bu aralar durgun gördüm her şey yolundaır inşaalah öpüyom
riçhercim canım sen nasıl oldun dünden bu yana inşalah send bize güzel hayırlı haberler verirsin

evet canım haklısın.zaten günümlede konuşmuştuk bu konuyu bi ara,şimdi olmuyo tedaviylede olacagı ne malum.doktor da tedavini aksatma dedi bebek düşünmesende...saglık herşeyden önemli.inşallah önüne geçecegiz bi şekilde.gerekirse eşimle tekrar konusup dogum kontrol hapı kullanacagım.sagol cnm destegin için.Şenizbunun dışında iyiyim çok şükür.herşeyin hayırlısı inşallah.he bu arada netim yok belki sen bilmiyosundur.kardeşime gelince yazıyorum böyle.öptüm sevalim Şeniz
inşallah ebrarım ya.insan korkuyor.herşey insanlar için.inşallah hayırlı sonuç alırım(öpüyorum cnm seniŞeniz
sagol riçim..illa yapalım dedi doktor.he bide yaradan dolayı oluyomuş akıntılarım.akıntı için ilaç vermiyorum şimdilik dedi neolur ne olmaz kimbilir belkide bu ay tutunmuştur dedi güldü:)))ama dicektim söktürücüyü niye veriyon madem delü karıkaydirigubbakcemile3bu arada sanada çok geçmiş olsun cnm.anneciginin rüyasıda hayıra çıksın inşallah...bu ay inş melegin gelir cnm yaaa...:Saruboceq:
evet gökçem haklısın cnm.kontrollerimi aksatmayacagım artık korktum çünkü.arada bebiş olursada hayırlısı artık.herşey kader kısmet.Şeniz
derincim geçmiş olsun canım allahın izniyle o da geçer sen kendini üzme sakın
amin cnm çok sagol inşallah valla...sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor?Şeniz
cnm benim yaa.sanada geçmiş olsun...inşallah aşılamaya gerek kalmaz gizemcim ya..hayırlısı olsun herşeyin canım.iyi bak kendineopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sagol prensesim.haftayı iple çekiyorum pazartesi alıcam kısmetse sonucu.sen naptın cnm ev işini?bulmnuşsunuz ev tekrar hayırlısı olsun?ne zaman taşıyosunuz hayırlısıyla?
Kızlar birşey sorucam her uyuduğum bir sürü kalabalık karmakarışık rüyalar görüyorum bu da hamilelik belirtisi olabilir mi ki?

makbuşum hayırdır kız onldu yaaa üzüldüm şimdi((ararsan konuşuruz cnm dinlerim((inş çok kötü birşey degildir.:Saruboceq:
gökçem hayırlısı cnm ya.sakın sıkma canını.öpüyom seni cnm:teselli:

bu arada herkese günaydın
sagol yellowcum.hayırlısı artık...sen iyisin inş?günaydın sanada cnm.Şeniz

canım arkadaşlarım benimm düşünmeniz bile yeter hepinizin yanımda olduğunu biliyorum Allah sizlerden razı olsun..
şimdi daha iyiyim doktora gidicem biliyosunuz giyindim makyajımı yaptım tabi kırmızı balon gibi gözleri kapatmadı yinede kaydirigubbakcemile3kısacık saçlarımı da düzleştirdim oturuyorum şimdi nasılsınız bakıyım

derinim bacım bilmiyom ne oldu ki netine
tamam canım afiyet olsun burdayım bende

makboşum canım iyi etin canım
bu dünyada hiç bir şeyi takmaya değmez
seni iyi görünce daha iyi oldum
evet canım sende gidiyon hadi bakalım seninde hayırlı güzel haberlerini bekliyom
canım

aslında gitmekte kararsızım sevalim bebek isteyip istemediğimden emin değilim

makberim canım git tedavini gör iyleş
sonrada istemezsen korun ama kendi sağlığın için git gülüm
ama yine senin düşüncenede saygı duyarım kendine göre mutlaka nedenlerin vardır makboşum
seni böyle umutsuz görmek istemezdim belki beişin olursa her şey yoluna girer

sağol sevalim ama hayta belkilerle geçecek gibi değil
bilemiyorum dediğinde olabilir ama ya bebek geldiğimde herşey düşündüğümden farklı olursa
işte bunu kestiremiyorum
bakalım gidicem doktor ne der ne yapar

makberim evet canım seni çok iyi anlıyom
her şeyde bir hayır vardır inşalah artık
inşalah o b elkiledre kalmaz düzelir her şey
rabim sen içaresiz baş gelmeeyeceğin detreler vermesin

makbercim ne oldu sana böyle,cnm dr'a kendin için git en azından herşey olacağına varırmış boş yere üzme kendini hiçbirşey için

sağol yellowcum zaten gidersem kendim için gidicem başkası için değil..
kızlar ben acık çıkıyorum zilalin beslenmesini hazırlıcam üstünü giydiricem gelirim birazdan

makberim evet canım seni çok iyi anlıyom
her şeyde bir hayır vardır inşalah artık
inşalah o b elkiledre kalmaz düzelir her şey
rabim sen içaresiz baş gelmeeyeceğin detreler vermesin
aminnn bitanem çok sağolŞeniz

tamam makboşum doktora kaçta gidecin canım
sende sağol canımŞeniz

makbuşum hoşgelmişsin canım.ya karamsar düşünme canım yaa.sen git yinede doktoruna.hayırlısı inşallah herşeyin canım benim.bu arada unuttum demeyi bende bütün gece kötüydüm.dişim çok agrıdı(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…