"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ağlamacım tebrikler canım haırlı olsun allah analı babalı büyütsün darısı hepimize işallah bizleride dualarında unutma

hepsıde belırtıdır cnm ılk hamılelıgındede yasamıssın ınsallah hamişssındır cnm
hayır olsun az kaldı adetrıne sanırsam haıd lıstemıze sende gecersın umarım hayırlısıyla

evet cnm az kaldı inşallah yaaa inşallah hepimiz gireriz sıra sıra listeye:)

Kızlar pek yazışmalara katılamıyorum.Çünkü dürekli dr.gidiyorum bu ara .Derincim bu kadarmı benzer olduk yahu :) arnavutuz ya ondan.Aynı şekilde yara bende de çıktı.Prolaktinde yüksek karma karışık işte.Dr.verdi gene ilaçlar.Bu ay son deneme olmazsa bu ay aşılamaya başlıyoruz.Arkadaşlar hepimizde farklı problemler ama inanmak başarmanın yarısı dime!O yüzden herşeyin en güzel zamanında Allah hepimize nasip etsin canlarımızı.Gökçem sağol cnm seninde en güzeli nasip olsun.Ağlamacım seninde hayırlı sağlıklı geçsin hamileliğin inş.lah.Makbercim rüyalar gerçekleşmesi dileğiyle hayırlaa vesile olur inş.Arkadaşlar hepinize sevgiler unuttuklarıma da.Ksrdelen sende hoşgeldin.Burası bizim en rahat ve huzur bulduğumuz ortam ben öyle inanaıyorum.Karşılık beklemeden en temiz duygularımız,ben öyle düşünüyorum yanılmıyorumda değilmi arkadaşlar.:):) Gönülleriniz hep aydınlık olsun kızlarrr...

derinim geçmiş olsun canım kendine dikkat et richim sende kendine iyi bak üşütme işallah hamilesindir kız ne malum beni sorarsanız hala adet olmadım test yapılmıştı 40.gün ama bişey yoktu bugün 47gün oldu ama hala gelen giden yok prolaktin yine fırlamış haftada 1aldığım dostinexs işe yaramadı 2günde 1içiyorum artık ne yapalım çekiyoruz işte hepinizi çok seviyorum öpüldünüz

Kızlar birşey sorucam her uyuduğum bir sürü kalabalık karmakarışık rüyalar görüyorum bu da hamilelik belirtisi olabilir mi ki?

kızlar nerdesiniz aramıza yeni arkadaşlar katılmış hoşgeldiniz bacılar işallah herşey gönlünüzce olur

burcucum canım bendede çok oluyo takılma böyle şeylere tatlım ya

merhaba canım arkadaşlarım bu gece çok sessiz nedense burası..
kötü bir gece geçirdim ve hala devam ediyor başım ağrıyor gözlerim kan çanağı nedenini sormayın ne olur ne anlatıcak gücüm ne de teselli edilecek durumum yok ((
şu an feci bir baş ağrısı yaşıyorum yatmadan önce bakıyım istedim hepinize iyi geceler diliyorum..
bu arada iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum

canım hayırdır ne oldu ?kötü birşey yok umarım..

makbuş ordamısın canım anlatmak istersen ben burdayım canım ..lütfen üzme kendini konu neyse

buarada herkese selam nerdesiniz kızlar yaa prensesimin dediği gibi eski muhabbetleri özledim çok..

neyse bende çıkıyorum kimsenin geleceği yok..
makbuşum umarım iyisindir .kenine iyi bak öptüm senide ...

kızlar günaydın gününüz güzel gecsin inşallah
ben bugün kırmızılarla uyandım bakalım yarın için dr umdan randevu aldım hakkımda hayırlısı artık..kib öptüm...
sekerpembecim hoşgeldin aramıza canım

günaydın kızlar ebroşum merak etmişsin ama yazdım yaa artık anlatacak gücüm yok sağol düşündüğün için bugün biraz daha iyiyim şiş gözlerimin dışında :)))

derincim çok geçmiş olsun canım,tedavini ol mutlaka geçiştirme olur mu?
makbuşum ne oldu dicem ama anlatmak istemiyorsun anlaşılan,kafana takmamaya çalış cnm bnm ne olur üzme kendini... eğer yardımcı olabileceğim bişe olursa mutlaka söyle cnm elimden geleni yaparımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…