"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ya kızlar deli oldum sabahtan berş net yok yavrum makberim ya haber yokmu hala inşallah çok sancısı yoktur da rahat bi doğum oluyodur derin ulaşamamışmı yaaaaa

ay telefon geldi o yüzden gittim kusura bakmayın canlarımm
ben çıkıyom kızlar minikler uyanır birazdan namazımı kılayımm
makbuşda aklımda hiç çıkmıyooo

ceyloşum daha haber yokya bizde merakla bekliyoruz ay dokuz doğurduk resmen yaa

ebroşum gün nasıl geçiyo farkına varmıyom bi bakıyom sabah bi bakıyom akşam olmuşş çok zor ama çok da güzlell
rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin innşş
hepinize kılzarrr

tamam semoşum güle güle allaha emanet ol .rabbim kabul etsin duanda bizide unutma olurmu

tamam semoşum görüşürüz canımmm yaa off nerdesiniz beeeee kızlarrrr öldüm bugünden beri meraktan yaaaa off bu zamana kadar doğum olmamışmı hala yaaa inşallah çok sancısı yokturr ve çektiği sancılara değer sezeryana gerek kalmazzz

ebrarım derin nerde pekiii yaaa ona haber gelmiştir belki kimsede derinin no su yokmu yaa biri arasın şu kızııııı

ceylanım derin yoldadır büyük ihtimalle tatildeydi oo .buakşam dönüceklerdi bende dört gözle onu bekliyorum canım

offf ooooofff heyecendan ölecemmm kısımaaa kanka geliyo inşallaaahhh dokuz böle doğuruluyomuş demek puffffffff

aynen öyle ceylanım yaa bende çatlıyorum meraktan .makbuş bir doğuruyo biz dokuz :))

bilmiyorumki ceylanım yaa hiç bişey demedi sadece akşam görüşürüz yazmış
buarada onunda yengesi doğum yapmış güle güle büyütsünler inşallah belkide oraya gitti

ayy evet derinim hayırlı olsun kuşummmm allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsinnn

ya nerdeyiz biz hani ya bu kadarcıkmıyız bu gece gökçe nerde yaaa??off herkes toplansa da burda bari birbirimize destek olsak

günü yakalayamadım çıkmış sanırımm

kızlar şimdi derini aradım makbuşu sezeryana alıyolarmış heralde yarım saate kadar ömür hanım teşrif eder .normal olmamış herşey yolundaymış makbuşun moralide iyiymiş .haberler böyle kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…