"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

semoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
datlumm gel bi öpeyim seni özledim yaa Şeniz

bende çook özledim canım eebroşumm bende öpeyim nanaktann
nasılsın canımmm
günüm burdamısınnn

semoşum iyiyim canım yaa bildiğin gibi aynı devam işte
yiğenlerim nasıl bitanem

kizlar ben burdan dusuremedim biriniz deneseniz, ayip olmaz ya dogum bu hepsi neseli ve heyacanli bekliyorudr makbus bile acabilir cok morel olur:)

onlarda iyiler allaha şükür büyüyolarr ağlaya ağlaya kız çok fena ağlıyooo biraz voltajı düşt ama yinede arada tututo ağlama krizii nereye tatile gittin ebroşşş
günüm hadi hayırlısı meleğin sana gelecek inşş dualarım seninlee minişler göbeğine konacakkk seninde benim gibi olur inşşş

günüm sen bana mesay yolla facenii ekliyim bak fotolara uyudular ama birazdan uyanırlar kuşş uykusu yaa hemen uyanıyolar özellikle kızımm
ay saat geç arasamm mı acaba ne dersinizz çekiniyom bu saate

amin semosum hele de iki gelsinler hemi de bir kiz bir oglan saglikla Allah'tan daha ne isterim bu hayatta:))
arayin bence ayip olmaz yaz vakti onbucuk daha normal hepsi hastanededir zaten.

semoşum ben rizeye gittim canım yani kocamın memleketine .
oyy teyzesi yesin onları demek kız daha yüksek ağlıyo .eee kızlar biraz cadı olur ama yaa :))

semoş ara kız ben çekiniyorum valla hani telaşlılarya şimdi tuhaf olurmu diyorum

meraklı günüm kız ben arayamam sımdı ayıp olur ama ıyıdır umarım makbusum:1hug:
duan bıtmıs günüm amın dıyorum bende ınsallah gelır mınısın bu ay tatlım buarada ebrar dıger topıktede duanı ettı orada bı ugra ıstersen senın ıcın dua okuyanlar da amın dedı sende dersın

semoş anlat kuzum yaa nasıl geçiyo günler çok yoruyolarmı seni bıcırıklar

hadi yaa offf gerçekten böyle beklemek çok zor sabahtan beri aklımda benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…