"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

iyi akşamlar bı sorum olucam ben normalde 25- 28 gunde değişir adet olurdum bu ay 21 gun oldum ilk defa bole bişey oldu . Ve hiç adet belirtiside yok.Acaba neden boyle bişey oldu. Hamilelik düşünüyorum onunla bi alakası olabilirmi cevapınızı beklıyorum ..

ayy makberimm inşallah öledir cnm akıntımın rengi değişmeye başladı demişsin inşallah yakındır nişanının gelmesi ve suni sancıya gerek kalmaz canım benim yaaa
adam boşuna heyecanlandırdı seni desene:)) neyse sağlıcakla olsunda herşeyde vardır bi hayır cnm

ske cnm sabah bi test daha yap bakalım ne çıkıcak belli oluyasa ve ilk 5 dakikada çıktıysa hamile olabilirsin tatlım inşallah ölesindiir

canım benim yaaa geçmişe hiç bakmamışım ben bugünnnn hakkım helal olsun kuşum varsa benden yana

ayy heyecanlandım şimdiii benim doğum alel acele olduğu için karnımdaki son tekmeleri ne zamandı acaba yaaa:))o anlara gittim çok güzel anlar bu anlar canım benim her anın tadını çıkar raabbim bekleyen arkadaşlarıma da nasip etsin inşllahhh

ske cnm sabah bi test daha yap bakalım ne çıkıcak belli oluyasa ve ilk 5 dakikada çıktıysa hamile olabilirsin tatlım inşallah ölesindiir

merhaba ceylan
evet ilk 5 dk da belirdi 2. çizgi ama ben hala sevinemedim,yarın tekrar yapıcam bakalım hayırlısı işlh.rabbim herkezin gönlüne göre versin

sağol ceylanımmm..
sancılarım hafif hafif artıyor galiba sanki adet olucakmışım gibi ağrılarım var.ayrıca akıntım kahverengi ve baya var acaba bu geceyi geçirirmi bilemiyorum :))

sağol ceylanımmm..
sancılarım hafif hafif artıyor galiba sanki adet olucakmışım gibi ağrılarım var.ayrıca akıntım kahverengi ve baya var acaba bu geceyi geçirirmi bilemiyorum :))

ay bu Omur hanfendi cok alem olucak ben sana diyeyim dalga geciyor bizimle, iyi hadi kirmyayim sizi geliyorum yavastan diyor bence süprizzzzz bir yandan da forumdaki teyzelerine heyacan yasatmak istiyor makbus bak yazarken doguruyorum falan deme kalpten giderim.
canim simdi saka bir yana kalkin bir gidin nstye baglasinlar, ceylan ya gel yaz bir seyler tecrubeli olan sensin en azindan gecmiste ne yasamissin o bahaneyle ogreniriz delikafadulden
makberim canim krokma kendi sancinla cok daha kolay olucakmis tesaduf jinekolog arkadasimla konustum bugun araya hemen seni sordum oh cok iyi sunni sancidan cok daha kolay olur acilma baslamis sancisi yoksa belliki kolay bir dogum olucak dedi
canim ben bunlari yazarken acaba sen hastaneye gidiyor olabilir misin kizlar gelin hadi Omur hanim anne sutunun odul odlugunu duydu kesin aksamustu karar verdi gelmeye

bu arada heyacan yaptim kayitli biri var diyor kim gostermiyor kizlar hadi ya gelin makber ne alemdesin ay anam biri gelip bir sey desin ben simdi burdan ayrilamam da yazar da yazarim deli deli kendi kendime :smiley-cool:

makber ya en yakin arkadasim da benle telde konusurken nisani gelmisti walla ondan bildiklerimi diyeyim regle agrisi kahveye benzer su gb akinti iki saate dogurdu

canım ben burdayım sağol arkadaşına sormuşsun bende görümcemlerle konuştum doktorda muayene ettiyse sabaha kadar gelir heralde dedi..akıntımda kesilmedi dediğim gibi adet sancısı gibi sancım var.böyle giderse sabaha giderim zaten hastaneye.

canim burdasin demek duygularini alalim:)))
korkma sakin cok kolay dogumun olucak bak gun dediydi dersin icime doguyor

kız deme yaa korkuttun şimdi beni :))
ya pcde bi sıkıntı var neti çok yavaş açıyor

yok tatlım ya korkmuyorum zatende ne bilim baksana sancı çıktı ama ben hissetmiyorum sancı falan ya anlamazsam

günnn kıss elin ayagın birbirine karuşmuş delüüü:)))) neyse nasılsa msn deyiz ordan devam edelim bari:)

makbercim bende kizimda ilk akintiyla karisik kan gelmisti hastaneye gittigimde iki cm acilmis rahim dediler ya gece yada sabaha olur demislerdi ben gittigimde öglen vaktiydi aksam besten sonra ara sancilar basladi gece 11de agir sancilar basladi sabaha dogru 3.16da kizim olmustu insallah sende zorlanmadan kizini kucagina alirsin

kızlar tüm yazılanlar gitmiş bu ne yaa site yenileniyo ama yazılar gidiyo..geçmiş falan kalmamış..
haber veriyim dedim..makbuş dogumhanede kızlar çok dua edin..kuzumu yanlız başına sokmuşlar bide kıyamam(( ablasıyla görüştüm haber vericek dogum olunca..onun cebi aradım eşi çıktı dogumhanede dedi kötü oldum yaaaa.ALLAHIMMM canım arkadasımı bi avazda kurtar yarabbimmmmm.

bu arada canım yengemde 1 saat önce dogum yaptı kızlar:))kızımız oldu ikinciye...darısı sizlere inşallah.

makbusum Allah yardimcin olsun keske epidurel verselerdi yaa Insallahhhhhh cok cok cok kolay bir dogum olur canim Allah saglikla kavustursun Omurune.amin.
derincim saat basi arasan mi acaba onlar aramayi unutabilir aayyyy cok heyacan oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…