- 31 Ocak 2009
- 12.091
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlarım bitanecik arkadaşlarım benim beni çok duygulandırdınızmafoldumbeniyiki varsınız sizleri çok ama çok seviyorum..bu yıl herzamankinden farklı bebeğim benimle ve derinimin dediği gibi belki bi kaç gün sonra aramızda olucak..yeni yaşımdan tek dileğim sizlerinde bu güzel duyguyu yaşamanız..diyecek başka bişey bulamıyorum kelimeler boğazımda düğümlendi..sizler yıllarca arkadaş bildiklerimden dahada arkadaş ve hatta dost çıktınız iyi ki tanımışım sizi iyiki varsınız SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM...ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
amin canım benimm Rabbim seninde yavruların kucağında nice yıllar geçirmeni nasip etsin..makbuşum allah yavrunla beraber mutlu huzurlu sağlıklı yıllar nasip etsin inşallah..
gökçem sağol bitanem amin hep beraber inşallah..makbuşum canım dogum günün kutlu olsun nice yııları ailenle sevdiklerinle birlikte geçirmen dilegiyle canım benim:) opuyorumnanaktan
canım çok sağol evet Allahın izniyle seneye kızım kucağımda kutlarım doğumgünümümakbercim dogum günün kutlu olsun canim seneye bebisinle kutluycaksin insallah ömür boyu mutluluklar dilerima.s.
delüm senden hediye bekleyen oldumu aşk olsun sizin varlığınız arkadaşlığınız bana en büyük hediye..bitanemm bunlar sana az kuşum...hediyecik yollamadım canım çünkü geldigimde bebişinle ikinize bizzat vermek istiyorum canım arkadasım...Şeniziyiki varsın ...
bende kontür sıfır biliyosun.seninde bedavaların kalmadıgı için çagrı atmadım kuşum yanlış anlama..ama tüm gün aklımdaydın.inşallah güzel birgün geçirmişindir...seni seviyorumŞeniz
bıraz gec oldu cnm ama ıyıkı dogdun ıyıkı bızım dostumuzsun senı sevıyoruz..........
canım benim çok çok sağol sizlerde iyi ki varsınızopuyorumnanaktan
herkeslere iyi geceler saat çok geç ve kimseler yok..sabah çocuklar gitti bizde gün boyu dışardaydık sonra anneme gittik..ancak geldik eve hepinize tekrardan çok teşekkür ediyorum iyiki tanımışım szleri iyiki dostumsunuz..Rabbim bozmasın inşallah sizleri asla kaybetmek istemiyorum..
gece baya fena oldum heralde mideme çok yüklendim afedersiniz sürekli istifra edip durdum ( öyle normal bi bulantıda değil ağrıyla nedendir anlamadım..her neyse şimdi gayet iyiyim çok şükür.
artık gündüzleri evde durmıcam kızlarda yok kaynanamlarda kociş gündüzleri okulda olucak bende annemde tek kalmıcam yani evde..
neyse hepinizi kocaman öpüyorum Allaha emanet olun canım arkadaşlarım..
slm kızlar inş herkes iyidir benim şeker testi normal çıktı çok şükür ama ben her geçen gün kötüye gidiyorum ne yapcam bilmiyorumda sıcaklardanmı bebektenmi anlayamadım her an bayılcak gibi oluyorum nefesim daralıyo çalışamıyorum bile evdeykende devamlı dinlenmeye çalışıyorum ama oda olmuyo boğuluyorum sanki hiç bi yere sığamıyorum iştende ayrılamam çok rahatım genelde çalıştığım yerde ama ne kadar rahat olursan ol gidip gelmek bile insanı mahfediyo maddi sıkıntılar olmasa bi dk durmam evimde olurum hep ama iştee aması var neyse kızlar hepinizi öpüyorum allaha emanet olun
sağol bitanemm sizlerde öylesiniz..ya aslında daha 38 günümüz var ama ne biliyim baya baya sancım oluyor cuma günü gidicem doktora zaten suyu tamamen bittiyse alırlar heralde doğuma..hayırlısı canım ama tahammülüm azaldı çok sıcak ve ben dayanamıyorum artıkay bitanem nedemek yaa engüzellerine layıksın
buarada galiba geliyo minik kızın ağrılarda başlamış baksana .sağlıkla kurtulursun inşallah bitanem opuyorumnanaktan
canımcım o dedıgın hem sıcaktan hem gebelıkten ıkısı bırlesınce cok fena oluyor ınsan ıse gıderken yanına buz gıbı bı pet sıse al gıdene kdr bunalıyorsun ya kollarına boynuna degdır hatta ıc ben sıcakta bı yere gıtmek zorundaysam oyle yapıyorum hafıflıyorum tavsıye
aslında sıcakla pek alakam yok odamda klima var sabah akşam arabayla 5 dkda gidip geliyorum işe zaten bu yüzden çıldırıyorum neden oluyo acaba diye resmen astım var gibi zor nefes alıyorum bu gidişle işte rahatta olsam çalışamam gibi görünüyo inş daha fazla sürmez
aslında sıcakla pek alakam yok odamda klima var sabah akşam arabayla 5 dkda gidip geliyorum işe zaten bu yüzden çıldırıyorum neden oluyo acaba diye resmen astım var gibi zor nefes alıyorum bu gidişle işte rahatta olsam çalışamam gibi görünüyo inş daha fazla sürmez
iyi geceler kızlar hepinize
selamm pingucum naber canım...
makbuşşş canım benim yaa..yakında herşey çok daha güzel olucak hayatım sabret..minik kuşumuz geldiginde sıcakları gözün görmez.
asuşş kız gerçekten çok erken başlamış yaff.inşallah sürekli böyle gitmez..nefes darlıgı kadar korktugum bişey yok..bazen banada oluyo offf...Allah yardımcınız olsun canım..
kıslar ben yarın kan testi yaptırmak istiyorum..daha dogrusu eşim benden çok istiyo..dün lekelenme olmuştu dedim kesin geliyo..ama bugün bişey yok bomboş...yarında gelmezse eger akşama dogru yaptırıcam...hayırlısı artık.