Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar mrb dr a gittim ayrıntılıda iyi çıktı herşey çok şükür ama kıızım yüzünü gstermedi bizebide rahim duvarına çok yakın duruyomuş korktum biraz erken dogum olmaz inşş şeker yüklemem de 154 çıktı yüksek yani 10 gün sonra 100 cc lik glukoz vercekler miş umarım onda düşük çıkar bu ara ayz meyvesi karpuz kavun kiraz felan çoık yiyorum arada azda bal yiyorum ondan mı çıktı acaba off inş ikincisi ii çıkar sizler nasılsınız??
ay canım benim merakta bıraktım demek ( mümkün olduğunca glmeye çalışıyorum çok şükür sıcaklar dışında bi sıkıntım yok canımsemoşum uğramışsın nasılsın canım inanki bende çok özledim seni .minişler nasıl herşey yolunda inşallah .umarım karşılaşırızda muhabbet edebiliriz .çok öptüm bitanem allaha emanetsin opuyorumnanaktan
canım evet merak ettik derinimle konuştuk hatta kontör yok arıyamadım .miniş ve sen iyisiniz inşallah çok öptüm seni canım
canım datlum seninde kandilin mübarek olsun opuyorumnanaktan
derinim allah kabul eder inşallah dualarımızı biz gönülden isteyelim olmuycak diye birşey yok .çok öptüm canımm
yaa gerçekten semoşum nasip olmadı bitürlü inşallah karşılaşırız enkısa zamanda opuyorumnanaktan
datlum inşallah iyi çıkacak sonuçlar duamdasın opuyorumnanaktan
canım doktora gitmişsin seninde yiğeniminde iyi olmanıza çok sevindim..şekerin yüksek çıktı demek inş 2.sinde bi sıkıntı çıkmaz erken doğumuda getirme aklına Rabbim zamanında sağ salim doğmayı nasip etsin inşkızlar mrb dr a gittim ayrıntılıda iyi çıktı herşey çok şükür ama kıızım yüzünü gstermedi bizebide rahim duvarına çok yakın duruyomuş korktum biraz erken dogum olmaz inşş şeker yüklemem de 154 çıktı yüksek yani 10 gün sonra 100 cc lik glukoz vercekler miş umarım onda düşük çıkar bu ara ayz meyvesi karpuz kavun kiraz felan çoık yiyorum arada azda bal yiyorum ondan mı çıktı acaba off inş ikincisi ii çıkar sizler nasılsınız??
selammmmmmmm canişkolarrrr aa ifade ekleyemiyom niyekine acep (
gökçem cnm doktor öyle bi ihtimalden mi bahsetti ki?yani erken dogum gibi..sıkma canını kuşum bişey olmaz...inşallah bi dahaki yükleme iyi çıkar..yediklerine dikkat et yiede cnm..karpuzda çok şeker var bildigim kadarıyla..
semamm karşılaşamadık yine yaa..cnm benim okumak istemene çok sevindim Allah razı olsun...sizin dualarınızı almayı çok isterim...ebrarınkinde haber vermeyi unuttum ya ona üzülüyom ama olsun diger topicteki kıslar okudular sagolsunlar...
pinguuu selam canım nasılsın?seninde temmuzdaymışş..ay karpuzda yemeden olmuyoki yaafff..bi sorun olmaz inşallah canım..sen yinede gidene kadar aşırı yeme dicem ama bebiş istiyosa kesmende olmaz off ne karışık durum ya.Allah yardımcınız olsun.
makbuşum bitaanemm seni sefiyom kuşum konuştuk zati bugün mucuksss ifade yapamıyom yaaaaaaa ((
canım inş seninki yüksek çıkmaz evet karpuz kavun gibi meyveler fazla tüketildiginde şeker çıkabiliyo ama benim annemde ve teyzemde şeker var zaten benim korkum en çok ondan dolayı sen korkma sizde böyle sorunu olan yoksa eger canımaaaa cok kavun karpuz kıraz yenılınce seker yuksek mı cıkıyo kusum ben de bunları cok fazla tuketıyorum :S seker yuklemem temmuzun ıkıncı haftası yuksek cıkarmı benımkıde acaba yaa eyvah kessem mı kı ?
cvanım saol dr erken dogum felan demedi yaben nette okuyunca biraz korkmuştum ama dr olmaz öle dedi benim bebek bi acaip duruyo zaten :) göbegimin yanında :)selammmmmmmm canişkolarrrr aa ifade ekleyemiyom niyekine acep (
gökçem cnm doktor öyle bi ihtimalden mi bahsetti ki?yani erken dogum gibi..sıkma canını kuşum bişey olmaz...inşallah bi dahaki yükleme iyi çıkar..yediklerine dikkat et yiede cnm..karpuzda çok şeker var bildigim kadarıyla..
semamm karşılaşamadık yine yaa..cnm benim okumak istemene çok sevindim Allah razı olsun...sizin dualarınızı almayı çok isterim...ebrarınkinde haber vermeyi unuttum ya ona üzülüyom ama olsun diger topicteki kıslar okudular sagolsunlar...
pinguuu selam canım nasılsın?seninde temmuzdaymışş..ay karpuzda yemeden olmuyoki yaafff..bi sorun olmaz inşallah canım..sen yinede gidene kadar aşırı yeme dicem ama bebiş istiyosa kesmende olmaz off ne karışık durum ya.Allah yardımcınız olsun.
makbuşum bitaanemm seni sefiyom kuşum konuştuk zati bugün mucuksss ifade yapamıyom yaaaaaaa ((
he canım gittim bakalım diger yüklemede inş cıkmaz rahat ederim bende biraz dikat edeyimde diyete neyiin başlatmasın dr :) sen nasılsın günler nasıl geçio hazırlıklar bitti mi ?ay canım benim merakta bıraktım demek ( mümkün olduğunca glmeye çalışıyorum çok şükür sıcaklar dışında bi sıkıntım yok canım
canım doktora gitmişsin seninde yiğeniminde iyi olmanıza çok sevindim..şekerin yüksek çıktı demek inş 2.sinde bi sıkıntı çıkmaz erken doğumuda getirme aklına Rabbim zamanında sağ salim doğmayı nasip etsin inş
selam kizlar umarim herkes cok iyidir makbusum masallah doguma ne kadar az kalmis oyle saglikla huzurla kavusun kizinizla Insallah
gokcem bir arkadasimin sekeri cikmisti hamilelikte diyetle Masallah cok rahat bir hamielik gecirdi sadece sekerli yiyeceklere ve patatesle pilava dikkat etti bir de stres iyi degilmis ona gore uzme kendini, hicbir sey olmaz bircok hamilede seker cikiyor tek yapilmasi gereken neden ne kadar yiyecegini bilmek. hic uzme kendini.
kizlar hepinizi opuyorum, ben de iyiyim iste tup bebekte bir hamilelik gorundu ama keseyi gormeden dusuk yasadim ilginc ama basta oldu bitti ve basta deger kendini iyi gostermedi diye sanirim pek etkilenmedim hatta cok sukur basinda bitti bile dedim. 6 ay dogal deneyip belki sonra tekrar tup bebek denerim bana zor gelmedi tedavi ama saglam durabilcekseniz ben oyle kaptirmadim sabirsiz olmadim deneyelim gorelim diye tedbirli yaklastim konuya. oyle iste
nuruncum Insallah ummadiginiz yerden para gelir ve tup bebegi denersin hemen tabii Insallah ummadigin bir anda hemen hamile kalirsin dogal.
derinim ebrarcim semacim richim hepinizi opuyorum bizim ceylandan haber yok sanirim goren olursa ona da kocaman sevgiler.
amin bitanem çok sağol..ya nasıl özledim seni neler geçmiş başından geçmiş olsun canım :teselli:ben hala senin kendiliğinden hamile kalacağını söylüyorum..Allahın izniyle en kısa zamanda vericen bize o güzel haberiopuyorumnanaktanselam kizlar umarim herkes cok iyidir makbusum masallah doguma ne kadar az kalmis oyle saglikla huzurla kavusun kizinizla Insallah
gokcem bir arkadasimin sekeri cikmisti hamilelikte diyetle Masallah cok rahat bir hamielik gecirdi sadece sekerli yiyeceklere ve patatesle pilava dikkat etti bir de stres iyi degilmis ona gore uzme kendini, hicbir sey olmaz bircok hamilede seker cikiyor tek yapilmasi gereken neden ne kadar yiyecegini bilmek. hic uzme kendini.
kizlar hepinizi opuyorum, ben de iyiyim iste tup bebekte bir hamilelik gorundu ama keseyi gormeden dusuk yasadim ilginc ama basta oldu bitti ve basta deger kendini iyi gostermedi diye sanirim pek etkilenmedim hatta cok sukur basinda bitti bile dedim. 6 ay dogal deneyip belki sonra tekrar tup bebek denerim bana zor gelmedi tedavi ama saglam durabilcekseniz ben oyle kaptirmadim sabirsiz olmadim deneyelim gorelim diye tedbirli yaklastim konuya. oyle iste
nuruncum Insallah ummadiginiz yerden para gelir ve tup bebegi denersin hemen tabii Insallah ummadigin bir anda hemen hamile kalirsin dogal.
derinim ebrarcim semacim richim hepinizi opuyorum bizim ceylandan haber yok sanirim goren olursa ona da kocaman sevgiler.
aman nasıl olim canom ya zor geçiyor günler havalar çok sıcak ev dahada sıcak kafamçokkarıştıhazırlıklarımız bitti çok şükür sadece küveti falan kaldı alınıcak onlarıda halledicem en kısa zamandacanım inş seninki yüksek çıkmaz evet karpuz kavun gibi meyveler fazla tüketildiginde şeker çıkabiliyo ama benim annemde ve teyzemde şeker var zaten benim korkum en çok ondan dolayı sen korkma sizde böyle sorunu olan yoksa eger canım
cvanım saol dr erken dogum felan demedi yaben nette okuyunca biraz korkmuştum ama dr olmaz öle dedi benim bebek bi acaip duruyo zaten :) göbegimin yanında :)
he canım gittim bakalım diger yüklemede inş cıkmaz rahat ederim bende biraz dikat edeyimde diyete neyiin başlatmasın dr :) sen nasılsın günler nasıl geçio hazırlıklar bitti mi ?
canım hakkında hayırlısı buymuş demekki umarım kendiliginden gelir yeniden melegin bende gitti m bakalım yeniden yapıcaz sonuc inş ii çıkar şeker çıkmaz sende kib öptm canım
kızzlarrr ii akşamlarrr
delüm şimdi dicem boşuna çekiyosun şunları kızıcan yine bana ya verdiği 3 kuruşun bile kafını yapıyolar nasıl insan bunlar anlamadım gitti.senin yerinde olsam orda 1 dakika durmam:umursamaz:selamm güzellerimmmmopuyorumnanaktan
günümmm canım yaaa görüşemedik(( biliyom durumunu kuşum üzüldüm ama elden ne gelir..inşallah kendiliginden hamile kalırsın bian önce arkadasımŞenizseni çokk öpüyorum çok iyi bak kendine canım...
pingucum gerçekten rabbim yardımcısı olsun tüm hamilelerin..hamile kalmakla bitmiyo işte ne zorlukları var kimbilir ya...
gökçem canım nette okuyp makbuşum gibi kafanı bulandırma kıss...doktorun sözünü dinle delüüüŞeniz
makbuşşşş nan delüş karuu neden aramadın beni bakam olumunekankayizsmileay çok da yogundu bugün yaa..moralimde bozuldu bi ara...patronumla tartıştım telde..ama öyle seviyesiz bi şekilde degil..izin konusunu tartıştuık biraz...uzun hikaye aslında ama kısaca yazayım...şimdi eşim 10 temmuzda izine çıkıyo 1 hafta...bende dogal olarak...
bugün beni aradı patroncuk,izine çıktıgın haftanın parasını almıcan dimi öyle olması gerek falan dedi..prosedür öyle biliyosun dedi...tabi biraz uzun girdik konuya böyle kısa degil..bende dedim ki;konu prosedüre gelirse bende o zaman isteklerimi söylerim dedim..sigortam yok,maaşım az dedim..ama ben şikayet etmeyip çalışıyorum dedim...hepsine uymaya kalkarsak altından kalkılmaz prosedürlerin dedim..uzadı biraz konu...megerse tatilde oldugum haftayıda isteyecegimi düşünmüş önceden söylüyo yani istemeyeyim diyealsanaalsanasmile bende dedim normalde tatile çıkılırken çift haftalık alınıyo..koray öyle alıcak dedim..beni ilgilendirmez diyo eşinin ne aldıgı...ama bi izin falan istedigimde hemen eşin alabilecekmi ki eşine öyle izin veriyolarmı ki falan diyo...işine gelince eşimin magazayla kıyaslıyo ama..ahh ahhh nediyim şimdi kızlar ben..neyse uzadıkça uzar..anlayacagınız üç kuruş maaş alıcaz diye ..tövbe yaaa.
canım inş seninki yüksek çıkmaz evet karpuz kavun gibi meyveler fazla tüketildiginde şeker çıkabiliyo ama benim annemde ve teyzemde şeker var zaten benim korkum en çok ondan dolayı sen korkma sizde böyle sorunu olan yoksa eger canım
cvanım saol dr erken dogum felan demedi yaben nette okuyunca biraz korkmuştum ama dr olmaz öle dedi benim bebek bi acaip duruyo zaten :) göbegimin yanında :)
he canım gittim bakalım diger yüklemede inş cıkmaz rahat ederim bende biraz dikat edeyimde diyete neyiin başlatmasın dr :) sen nasılsın günler nasıl geçio hazırlıklar bitti mi ?
canım hakkında hayırlısı buymuş demekki umarım kendiliginden gelir yeniden melegin bende gitti m bakalım yeniden yapıcaz sonuc inş ii çıkar şeker çıkmaz sende kib öptm canım
kızzlarrr ii akşamlarrr
selamm güzellerimmmmopuyorumnanaktan
günümmm canım yaaa görüşemedik(( biliyom durumunu kuşum üzüldüm ama elden ne gelir..inşallah kendiliginden hamile kalırsın bian önce arkadasımŞenizseni çokk öpüyorum çok iyi bak kendine canım...
pingucum gerçekten rabbim yardımcısı olsun tüm hamilelerin..hamile kalmakla bitmiyo işte ne zorlukları var kimbilir ya...
gökçem canım nette okuyp makbuşum gibi kafanı bulandırma kıss...doktorun sözünü dinle delüüüŞeniz
makbuşşşş nan delüş karuu neden aramadın beni bakam olumunekankayizsmileay çok da yogundu bugün yaa..moralimde bozuldu bi ara...patronumla tartıştım telde..ama öyle seviyesiz bi şekilde degil..izin konusunu tartıştuık biraz...uzun hikaye aslında ama kısaca yazayım...şimdi eşim 10 temmuzda izine çıkıyo 1 hafta...bende dogal olarak...
bugün beni aradı patroncuk,izine çıktıgın haftanın parasını almıcan dimi öyle olması gerek falan dedi..prosedür öyle biliyosun dedi...tabi biraz uzun girdik konuya böyle kısa degil..bende dedim ki;konu prosedüre gelirse bende o zaman isteklerimi söylerim dedim..sigortam yok,maaşım az dedim..ama ben şikayet etmeyip çalışıyorum dedim...hepsine uymaya kalkarsak altından kalkılmaz prosedürlerin dedim..uzadı biraz konu...megerse tatilde oldugum haftayıda isteyecegimi düşünmüş önceden söylüyo yani istemeyeyim diyealsanaalsanasmile bende dedim normalde tatile çıkılırken çift haftalık alınıyo..koray öyle alıcak dedim..beni ilgilendirmez diyo eşinin ne aldıgı...ama bi izin falan istedigimde hemen eşin alabilecekmi ki eşine öyle izin veriyolarmı ki falan diyo...işine gelince eşimin magazayla kıyaslıyo ama..ahh ahhh nediyim şimdi kızlar ben..neyse uzadıkça uzar..anlayacagınız üç kuruş maaş alıcaz diye ..tövbe yaaa.
Makbuşummm canım arkadasım benim..dogum günün kutlu olsun bitanemmm..seni çok ama çokk seviyorum..sevginin ötesinde söylenecek başka bişey de bulamıyorum..iyiki varsın bitanemm..Allahım güzel yavrunla ve eşinle birlikte nice mutlu seneler nasip etsin inşallah..bizim kızçede annesinin arkasından bikaç gün sonra gelirse şaşmamkaydirigubbakcemile3 Şeniz
Bak kızın da kutluyo dogum gününü:))
İYİKİ DOGDUN aNNECİMMMM diyo...
CANIM ARKADAŞIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN BİTANEM
MAKBUŞUM nice mutlu senelere canım yeni yaşına karnında bebişinle girdin bir ömür ayırmasın rabbim sizi .engüzel seneler senin olsun kanka .olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
canlarım bitanecik arkadaşlarım benim beni çok duygulandırdınızmafoldumbeniyiki varsınız sizleri çok ama çok seviyorum..bu yıl herzamankinden farklı bebeğim benimle ve derinimin dediği gibi belki bi kaç gün sonra aramızda olucak..yeni yaşımdan tek dileğim sizlerinde bu güzel duyguyu yaşamanız..diyecek başka bişey bulamıyorum kelimeler boğazımda düğümlendi..sizler yıllarca arkadaş bildiklerimden dahada arkadaş ve hatta dost çıktınız iyi ki tanımışım sizi iyiki varsınız SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM...ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz