slm kızlar az önce doktordan geldim moralim çok bozuk bebeğim gayet iyi ama bende bi tuhaflık var yarın testler falan yapılcak çok hızla kilo alıyorum 65 le kaldım 7+3 şu an 70 kilo olmuşum doktorum çok anormal bu kilo dedi şeker yüklemesi falan 28.ci haftada yapılıyo ama sana erken yapmak zorundayız dedi inş bişey çıkmaz
slm kızlar az önce doktordan geldim moralim çok bozuk bebeğim gayet iyi ama bende bi tuhaflık var yarın testler falan yapılcak çok hızla kilo alıyorum 65 le kaldım 7+3 şu an 70 kilo olmuşum doktorum çok anormal bu kilo dedi şeker yüklemesi falan 28.ci haftada yapılıyo ama sana erken yapmak zorundayız dedi inş bişey çıkmaz
selam vermek istedim kimsecikler yokmuşşş
makbuşum allah kolaylıklar versin canım bugünlerde gececek inşşşallah allah yardımcın osun canım
gökçem allah senindde yardımcın olsun şekerimmm
ebroşum kız sni çok özledim yafffff
derinim senide çok özledim kuşummmm
kimsecikler gelmez olmuş artık topik iyice boş kalmış üzüldüm yafff
bi ara yine gelirim canlarımmm allaha emanet olunnnnnnnn
canım evet merak ettik derinimle konuştuk hatta kontör yok arıyamadım .miniş ve sen iyisiniz inşallah çok öptüm seni canımselam güzeller kusura bakmayın ya hepinizi merakta bırakıyorum( ben iyiyim çok şükür ama sıcaklar mahvediyor..gündüzleri evde durmuyorum annemdeyim sürekli geceleride geç geliyoruz o nedenle giremiyorum.
biraz geç oldu ama hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim ettiğiniz her duayı kabul eylesin inşallah..
canım datlum seninde kandilin mübarek olsun opuyorumnanaktanhayırlı kandiller rabbim dualarımızı kabul etsin inşşş
semoşum sagol datlum inş bende saglıkla kucaklarım minigimi sende kib öptm
derinim allah kabul eder inşallah dualarımızı biz gönülden isteyelim olmuycak diye birşey yok .çok öptüm canımmselamm canlarımm..çok geç oldu biliyorum ama inanın 12 buçkta evdeydim..geldigim gibi dualarımı okudum rabbim kabul ederse...hepinizin KNDİLİ MÜBAREK OLSUN canlarım...
makbuşum canım benim bugün şarjım bitti cano bi daha da çagrı atamadım.öpüyo kuşum iyisin dimi?bu arada diger ebuşun topicte duaya başladık katılmak istersen gel canım..herbiriize 313 ayetel kürsü okunuyor..paylaşıyoruz aramızda...sadece makbuşuma demiyom kıslar hepiniz katılabilirsiniz isterseniz...ilk ebrara okuduk şimdi sıraya beni koymuşlar sagolsunlar:)
bu arada semam ugramışın canım bende çok özledim seni..minikler nasıl iyimi annesi?onları benim için çokkk kokla canımopuyorumnanaktan
neyse kaçıyom şimdi Allaha emanet olun çokk öpüyorm...opuyorumnanaktan
yaa gerçekten semoşum nasip olmadı bitürlü inşallah karşılaşırız enkısa zamanda opuyorumnanaktangünaydın demeye geldim kimseckler yok yine in cin top oynuyo karşılaşmak nasip olmadı derinimmm ben de okurum allahım kabuul etsin inşşş
makbuşş allah yadımcın olsun sıcaklarda gebeliğin son dönemi çok zor olsa gerek kışın bile ben sıcaktan bunalıyodum yazı düşünemiyorum bilee
gökçoşşş seni sefiyommm canooo
ebroşum seninle b türlü görüşemedik yaaa
hayırlı cumalar olsun inşallah
dr a gittim kızlar ögleden sonra sonucumu alıcam inş ii çıkar kib öptm