"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam kızlar aglama mesaj atmış dün sabah 9:30da kızını kucağına almış adını babası nisasu koymuş.3750 gram 51 cm doğmuş.ancak kendisine gelmiş hepinixe çok selamı var sizleri öpüyormuş..

ayyy ne guzelll Rabbım uzun omurler versın ana babasına bagıslasın mınık nısasu yu ısmı de cok guzelmıs masallah =) artık sıra Bıze gelıyor darısı basımıza saglıkla yavrularımızı kucaklarız ınsallah:Saruboceq:

canım maşallah minişe akşamları uyuyodur anninişi .yesin teyzesi onu

öptüm bitanemm
canim benim sagol teyzesi bende öptüm seni kendine iyi bakopuyorumnanaktan
canim ikinci bebekler daha cabuk oynarmis heralde ondan benimkide genelde sabahlari oynuyor aksama duruluyor sen neler yapiyorsun tatlimolumunekankayizsmile
canim bizimkide yemek yiyip uzanirsam daha cok oynuyor karni doyunca seviniyor heraldekaydirigubbakcemile3

canim haber verdigin icin sagol arkadasimizin gözü aydin olsun rabbim yavrusuna hayirli saglikli ömür nasip etsin :Saruboceq::ecrin_bebek:

merhabalar kızlar ben nazlı. 34 haftalık hamileyim bende..temmuzu bekliyorum bende :) hihoyyyt

ay canım merak ettim tabi ki herşey yolunda demek çok sevindim canım demek miniklerden biri kızz ay saglıkla gelsinle dünyaya bizdeki de merak işte rabbim ne veriyosa razı olmak gerek onu yıllarca bekliyoz demi kız erkek iniş saglıkla gleirler dünyayay canım bende çarşamba günü gitcem orhan bey e bakalım minik nasılmış canım

kız demek seninde kalorili şeylerde hareket ediyo benimki özellikle kiraz yiyince tepikliyoo ay çok şeker ya güzel bi duygu rabbim herkese yaşatsın inşş

amin canım benim haklısın valla sıra bize geliyor ben şimdiden paniklemeye başladım zaman yaklaştıkça korkularım çoğalıyor nedense.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
amin canım benimm inşallah hepimizin haberleri yazılır buraya
merhabalar kızlar ben nazlı. 34 haftalık hamileyim bende..temmuzu bekliyorum bende :) hihoyyyt
canım hoşgeldin aramıza bende kısmetse temmuzu bekliyorum tabi sürpriz yapıp erken gelmezse :))

herkeslere iyi geceler ancak gelebiliyorum günlerim baya dolu geçiyor :)) şaka bi yanada son günlerde çok ağırlaştım ayaklarım ellerim balon gibi şişti yürüyemiyorum bile sanki topuklarıma çiviler batıyor mafoldumbendün gece 3 gibi bi bulantı başladı ama ağrıyla beraber kıvrandım durdum neden oldu bilmiyorum pazartesi doktoru arayıp sorucam artık..
neyse yarın görüşürüz inşallah öptüm sizi hanımlar

hoşbulduk makber.. sabırsızlıkla bekliyorum oğluşumu..bazen açıkcası diorum hemen doğsun diye..sığınamıyorum artık..

ayyy canım çok şükür yaa çok sevindim
AĞLAMAMIZ minişini güle güle büyütsün sağlıkla umarım hayırlı bir evlat olur darısı sizlere .
sizinde doğum haberinizi alırız inşallah burdan

slm kızlar nasılsınız kusura bakmayın bayadır gelemiyordum çok yoğunuz kaynıma düğün var 10gün sonra hepinizi çok özledim ağlamacım hayırlı uğurlu olsun güle güle büyüt kızını rabbim bizede nasip etsin kendinize ii bakın hepinizi öptüm

AGLAMAAAMMMMM canım benimm güle güle büyüt yavrunu mis kokusunu bizim için de çek içine..Rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun minişi..

günaydın kızlar bugün annemde olucam ancak akşam gelirim haber veriyim dedim öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

günaydınnn
aglamacım bebegini saglıkla büyüt darısı bizim başımıza olsun inşşş
zeynim saol bitanem çok şükür iyiyim bu hafta içi gidicem dr a şeker yüklemsi felan için meraklanıyom ii ce inş herşey yolundadır sende kib öptm canım senide
makbuş çok yogunsun bu günlerde karşılaşamaz olduk ya

herkese iyi günler kızlar nasılsınız ben evde değilim giremiyom.
makber derin ebrar prenses pinguu gökçe ske ve ismini hatırlayamadığım arkadaşlar allah emanet olun..
ağlamayada maşallah allah kızına ve ona sağlık sıhhat versin darısı bizlere..

sanada iyigünler cnm
bende adet oldum bugün evde kıvranıp duruyorum.
sende allaha emanet cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…