yok canım görmüyorum şuanda..bende çok doktor degiştirdim .genelde sebebi araştırıldı..adam akıllı bi tedavi olmadım yani istemedimde pek...
bi ara klomen ve çatlama ignesi oldum iki defa.
hormon testlerime bakıldı işte...bu olanlar 3 yıl içinde olanlar yani.
tam bi doktora başladım bi digerine geçtim haydiii gene aynı tahliller falan.
bundan bi önceki klomene taktı kafayı..3-4 ay denicez dedi gıcık etti beni...kist olur istemiyorum dedim dinlemedi bende bıraktım:dilcikar:bi tek yaramı dondurdu sagolsun o da bişey dimi:)sonra bi abla var tanıdık..o bi doktor önerdi ona gittim ilk iş rahim filmi dedi.
geçen yılda istemiştiler yaptırmadım korkudan...nihayet nisanda çekildim işte temiz çıktı ama çift rahimli çıktımbilmiyorumkismileşimdi hamile kalırsam eger çok dikkat etmeme gerekecekmiş..sürekli yatabilirmişim.he bide eşimin testleri yapılıcak bi ara öyle yani canımboshayallersmile
evet canım telde görüştük tekrardan sağol aşkitommmŞenizmakbuşum canım benim.konuştuk telde o yüzden uzun yamıyom..ama çok sevindim doktorunu sevmene canım..hadi git tutmayım seni.
sağol canım benimmm darısı senin başına inşallahhayy canım çok sevindim herşey yolunda demek allaha emanet sen ve bebişinçöpüyorumzemuszemus
sende sağol canım ah ahh şu eş aileleri bi karışmasa herşey daha iyi olucakta duramıyolar işte..makber saol cnm sanada geçmiş olsun aynı dert bendede var eşinin ailesi böyle olunca huzur muzur olmuyo iştee napalım çekiyoruz hatır uğruna
asuşş nereye gittin hemen canım..nasılsın bugün?
asuman sana bişi sorucm cnm yaa ben bir türlü resm koyamıyorum senin bi bilgin varmı cnm nasıl oluyo yaa
cnm kullanıcı paneline gel orda profiline gir resim değiştir diyo ordan gözata gir bilgisayarındaki resimlerinden seç koy :))
aynen değin gibi yaptım daha önce ama olmadı bilgisayarımdaki resimlere giriyorum seçiyorum ama olmadıbilmiyorumkismile
sağol tatlım bende bebişte çok iyiyiz maşallah..cinsiyeti kız canım sende Allaha emanet oltünaydın tünaydın ve yine tünaydın.KK güzel ve tatlı kızları hepinize tünaydınnnnnnnnnn..
asumancm nasılsın canım inşallah dış gebelik falan değildir cnm.benm bi akrabam dış gebelik oldu ve kanamasıda vardı ama sonra rahime düşmüş yani çoğu düşüyomuş korkma yani öyle bişi olursa cnm
derin sucm sen nasılsın cnm.dün akşam yazmışsınya pko için adet düzenleyici kullandın 2 ay,eedaha sonra düzenli adet gördünmü cnm.öpüyorum
makber cnm inşallah sende bebişinde iyidir,yaaa cinsiyeti bellimiydi ben kaçırdımmı acaba orasını görüşürüzcnm ikinizde allaha emanet
pinnguu nerelerdesin arkadaşım ceee diyip kaçıyosun.k.i.b.zemuszemus
günaydın canımmmopuyorumnanaktangünaydın
sorma tatlım anası gibi tez canlı olcek heralde kaydirigubbakcemile3herkese hayırlı cumalar..
kızlar nasılsınız ne var ne yok??*
makber demekki kızın aceleci hadi bakalım hayırlısı..
derincim sağol inşallah iyiye işarettir anlamadım gitti bu işi günler çarçabuk geçiyor bugün 5. günüm oldu bilene...
ebrarcım cevabım geç oldu ama sağol demekki yapıdan yapıyo değişiyor inşallah dediğin gibi olur...
hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın..