slm hanımlar güzel bi hafta sonu geçirin inşş
ebroşum sen nasılsın datlum demek günün degeri düşüp çıkıyo rabbim inş melegini göndermiştir inşşş dualarım onunla
makbuşum datlum senide öpüyorum inş herşey yolundadır bu aralar canın sıkkındı umarım iyisindir
derinim kuşummm kolay gelsin sanada iştesin heralde :)
nuruncum sende bol bol dinlen su iç su tutunmaya yardımcı canım
ske cim sen nasılsın yumoşlar büyümüşler hadi bakalım şimdide bolbol çalş inş rabbim gönderr minigini
zeyncim dr a gitcektin gittin mi yada ben bugün deilde yanlış mı hatırlıyorum kafa kalmadı da bende umarım herşey yolundadır
pingucum sen nasılsın canım miinkle aran ii inş
iyiyim cnmcım sagolasınŞeniztünaydın tünaydın ve yine tünaydın.KK güzel ve tatlı kızları hepinize tünaydınnnnnnnnnn..
asumancm nasılsın canım inşallah dış gebelik falan değildir cnm.benm bi akrabam dış gebelik oldu ve kanamasıda vardı ama sonra rahime düşmüş yani çoğu düşüyomuş korkma yani öyle bişi olursa cnm
derin sucm sen nasılsın cnm.dün akşam yazmışsınya pko için adet düzenleyici kullandın 2 ay,eedaha sonra düzenli adet gördünmü cnm.öpüyorum
makber cnm inşallah sende bebişinde iyidir,yaaa cinsiyeti bellimiydi ben kaçırdımmı acaba orasını görüşürüzcnm ikinizde allaha emanet
pinnguu nerelerdesin arkadaşım ceee diyip kaçıyosun.k.i.b.zemuszemus
off yaaa..ne dicegimi bilemiyom yine.dün söylemiştin cano tekrar okuyunca yine moralim bozulduGÜNÜMÜ merak etmiştiniz msnde karşılaştık malesef olmamış .aslında değeri tuhaf bi düşüp bi yükseliyomuş .kimyasal gebelikten yada dış gebelikten korkuyodu .inşallah öyle bişey değildir .dua edelim günüme .morali çok bozuktu .gücüm yok hiç yazmaya dedi ben onun adına size bildirmek istedim.inşallah herşey güzel gönlüne göre olur.kendiliğinden gelir meleği.
oh bee çok şükür asuşş çok sevindim canım..dikkat et kendine kuşummmŞenizkıslarr allahıma şükür sonucum çıktı dış gebelik deil değerim 1400 olmuş haftaya çarşamba ultrasaonla bakcakmış dinlenmeye devam dedi
canım yaa ne güzell...ay ben senin için çok umutluyum yaaa...bu yazılarını da görünce hep hamileyim diyecekmişsin gibi bişey oluyo içime:)) hadi hayırlısı canım.Şenizcnm geldim burdyım geldim geldim beraberimde güzel haberler getirdim yumoşum büyümüş allaha şükür vvveeeeeeeeeeeee çatlatma iğnesini yaptı bugün hadi hayırlısı bakalıminşallah:teytey::dance:delikafaduldena.s:sm_cool:alkisalkisalkissırnaşık şeyhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3
herkese iyi geceler..
bu gün kaynanama gittim onlan pazara gittik yavaş yavaş yürüdüm bişey olmaz değilmi??
yattım uzandım şimdide eve geldik..
gökçecim öylemi bilmiyordum suyu fazla sevmem ama içiyom yinede kız zaten wcden beri gelemiyom su içsem ne olurum kimbilir..
günümden haber alınca buraya yazın olurmu..
birde richimden haber varmı nasıl iyimi selam söyleyin benden ona...
ske hadi hayırlısı canım inşallah bu ay müjdeni alırsın...
iyiyim cnmcım sagolasınŞeniz
valla işte son iki ay kullandım...bu üçüncü ay içmedim...adetimi bekliyorum canım...benimde merak ettigim bu zaten..sadece içerken mi düzene sokuyo diye yanibilmiyorumkismileama cylo prognova içenlerin topicinde bi kız o hap syesinde hamile kaldım diyodu.htta bikaç kişi yazmıştı canım.
off yaaa..ne dicegimi bilemiyom yine.dün söylemiştin cano tekrar okuyunca yine moralim bozuldu(inşallah kan degerleri düzelmiştir dee yakında herşey iyi gidiyo diye döner aramıza (
oh bee çok şükür asuşş çok sevindim canım..dikkat et kendine kuşummmŞeniz
canım yaa ne güzell...ay ben senin için çok umutluyum yaaa...bu yazılarını da görünce hep hamileyim diyecekmişsin gibi bişey oluyo içime:)) hadi hayırlısı canım.Şeniz
kızz Allahh seniiiklava:niye çıkıyon pazara cnm ya kızıcam ama bak ..bırak kaynanan kendi taşıyamıyomu aaaaaaaaaalsanaalsanasmilekızımmm dikkat et kendineee bak kızdırdın beni he.bbide gelmiş bişey olmaz dimi diyo.Allah korusun be canım...Allahım nasip ettiyse korunur o miniş ama yinede tedbiri elden bırakma hayatım yaa...
nurum yakaladım kuşum seni...iyi bari taşımadıysan iyi...
bende içtim biliyosun soganı canım 3 ay..bu ayda olmadıysa önümüzdeki aya istiyorum yine yapmak 2 ay falan...keyifler nasıl olsun işte iyi şükür.ama hep bi agrılık var üzerimde daha dogrusu uykum geliyo sürekli yaaa..işyerinde resmen masada uyuyakalıcak gibi oldum kaç kere...hayıra çıkar inşallah...belkimde bebişkom gelmiştir;:))
sağol cnm inşallah.sende kendine dikkat et cnm pazar yakın diyorsun, allah korusun ayağın kayar ,biri sana çarpar filan.k.i.b.zemuszemus