- 19 Mayıs 2010
- 2.666
- 4
kızlar bugün hastanedeydim çok şükür doktorumu değiştirdim ve çok çok memnun kaldım.önce ultrasonda baktı baş ölçümü falan iyi dedi omuriliktede bi sorun yok çok şükür boyu 38 cm kilosu 1500 olmuş bebişimin maşallah..tek sıkıntı suyu azmış ( doktor ancak 1 ay kadar idare eder dedi sonrasına bakıcaz dedi.doğum pozisyonu normal olarak görünüyor.sadece 2 noktaya dikkat etmem gerekiyomuş tansiyonum biraz yüksek çıktı onu düşürmem lazımmış diğeride bebeğin hareketlerinde azalma olursa hemen bana ulaş dedi..cep telefonunun numarasını verdi her sıkıntında arayabilirsin dedi.ayrıca şeker yüklemesi yapıldı kan uyuşmazlığımız içinde bakıldı bide idrar tahlili yapıldı..onlarda güzel çıktı çok şükür sadece idrar yollarımda iltahaplanmam varmış ki en büyük sorunumda o..eğer bi sıkıntım olmazsa 1 ay sonra gidicem tekrar..benden bu kadar kızlar bana öyle geliyorki benim bebiş temmuzun sonunu beklemeden gelicek :)) fazla bekletmek istemiyor annesini ve teyzelerini :)))
şimdilik çıkıyorum anneme gidicez geçte olsa gelmeye çalışıcam öptüm sizi
ayy canım çok sevindim herşey yolunda demek allaha emanet sen ve bebişinçöpüyorumzemuszemus