"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar bugün hastanedeydim çok şükür doktorumu değiştirdim ve çok çok memnun kaldım.önce ultrasonda baktı baş ölçümü falan iyi dedi omuriliktede bi sorun yok çok şükür boyu 38 cm kilosu 1500 olmuş bebişimin maşallah..tek sıkıntı suyu azmış :KK43:( doktor ancak 1 ay kadar idare eder dedi sonrasına bakıcaz dedi.doğum pozisyonu normal olarak görünüyor.sadece 2 noktaya dikkat etmem gerekiyomuş tansiyonum biraz yüksek çıktı onu düşürmem lazımmış diğeride bebeğin hareketlerinde azalma olursa hemen bana ulaş dedi..cep telefonunun numarasını verdi her sıkıntında arayabilirsin dedi.ayrıca şeker yüklemesi yapıldı kan uyuşmazlığımız içinde bakıldı bide idrar tahlili yapıldı..onlarda güzel çıktı çok şükür sadece idrar yollarımda iltahaplanmam varmış ki en büyük sorunumda o..eğer bi sıkıntım olmazsa 1 ay sonra gidicem tekrar..benden bu kadar kızlar bana öyle geliyorki benim bebiş temmuzun sonunu beklemeden gelicek :)) fazla bekletmek istemiyor annesini ve teyzelerini :)))
şimdilik çıkıyorum anneme gidicez geçte olsa gelmeye çalışıcam öptüm sizi

ayy canım çok sevindim herşey yolunda demek allaha emanet sen ve bebişinçöpüyorumzemuszemus

selam kıslarrr...ayy kasıgım acıdı demi çok yaa..yere çöktüm kaldım kociş kaldırdı agrıyo şimdi bide gergin çok heralde adet mi olucam nedir ya...

nurum inşallah iyiye işarettir o agrılar canım yaaaŞeniz
beticim cnm benim.seni tekrar buralarda görmek çok güzel...ogluş napıyo mis kokulu cennet kokulu ogşusunun totosunu öpüyomkaydirigubbakcemile3daha nanak öüplmes çünküopuyorumnanaktan

makbuşum sevindim canım..dedigin gibi halledeceklerse çok iyi..aman bian önce kurtulsanız şu borçtan yaa Allahın izinyle...:Saruboceq:

ske canım sen nasıl hissediyosun kendini?bi daha ne günü gidiyosun doktora?

asumancım hakkında hayırlısı tatlım Şenizhiç korkma Allahın iziniyle çok güzel gidecek inşallah:Saruboceq:

gökçem sen nasılsın hayatım..bebişko hareket yapıyomu hiç:emir_bebek:

tümmm can arkadaslarım hepiniz çokk öpüyorum...bugün nazarboncugumla konuştum 6 aylık olmuş ya zaman ne çabuk geçiyor dimi..selamı var hepinize...taşınmışlar şuanda neti yokmuş ama komşuyla bir çekeceklermiş inşallah.

sağol cnm iyim.sen nasısın tatlım.yarın gidicem cnm ya offfff çok acıyo ama yaaaaaaaaa

iyiyim bende canım sagol...kasıgın mı acıyo..ben geçmişi okudum ama atladımmı bişeyi acaba?hayırdır?

makber saol cnm sanada geçmiş olsun aynı dert bendede var eşinin ailesi böyle olunca huzur muzur olmuyo iştee napalım çekiyoruz hatır uğruna

iyiyim bende canım sagol...kasıgın mı acıyo..ben geçmişi okudum ama atladımmı bişeyi acaba?hayırdır?

cnm benim vajinal ultrason u diyorum benim çok ağrım oluyo onu sokunca. bu hafta tam 3 kere olucak:sinifsinif:

asumancım ne yaptın cnm görüştünmü doktorla.merak ettim cnm

cnm benim vajinal ultrason u diyorum benim çok ağrım oluyo onu sokunca. bu hafta tam 3 kere olucak:sinifsinif:

ay içeriydeydim yeni geldim kociş bişeye baktı da..ama sende yeni yazmışın zaten:)

canım sorma benimde vajinal muayenede çok canı m acıyo agrım oluyo...olsun alışıcaz artık napalım.herşey bebişler için..bunları kaldıramazsak dogumu nasıl yapıcaz dimi amakaydirigubbakcemile3

kızlar bu aşkı memnu beni çatlatıcak meraktan çok heycanlı gidiyo sizde izliyomusunuz

ay içeriydeydim yeni geldim kociş bişeye baktı da..ama sende yeni yazmışın zaten:)

canım sorma benimde vajinal muayenede çok canı m acıyo agrım oluyo...olsun alışıcaz artık napalım.herşey bebişler için..bunları kaldıramazsak dogumu nasıl yapıcaz dimi amakaydirigubbakcemile3

ben oğlumu sezeryan ile doğum yaptım eeee haliyle 2.de sezeryan olucak.kııss allah söyletiyo hadi işaallaahhopuyorumnanaktan

ben oğlumu sezeryan ile doğum yaptım eeee haliyle 2.de sezeryan olucak.kııss allah söyletiyo hadi işaallaahhopuyorumnanaktan

inşallahhh canım..Allah büyük...gönlüne göre versin Rabbim:Saruboceq:eek:gluşuna şöyyleee tatlı mı tatlı bi kızkardeşşş:lepi::emir_bebek:

canım ben çevrimdışı görünüyomburadayım yoksa:)

benim adete de 4 gün kaldı...aslında 45 günde oluyorum kendiligimden oldugumda.
ama yinede 30 bu ay bitince umutlanabilirm:)

inşallahhh canım..Allah büyük...gönlüne göre versin Rabbim:Saruboceq:eek:gluşuna şöyyleee tatlı mı tatlı bi kızkardeşşş:lepi::emir_bebek:

ayyyyy inşalah cnm ya hep istemişimdir bir kızım olsun.gerçi fark etmez kız yada erkek evlat sonuçta . birlikte inşallah hep beraberopuyorumnanaktan

cnm sende durumlar nsıl.tedavi görüyormusun?

ayyyyy inşalah cnm ya hep istemişimdir bir kızım olsun.gerçi fark etmez kız yada erkek evlat sonuçta . birlikte inşallah hep beraberopuyorumnanaktan

aminnnn :) ay bugün yan dükkana bi kız çocugu geldi aman bayıldım ya MAAŞALLAH...
en fazla 4 yaşlarında bişey..esmer kocaman gözlü kıvırcık saclı bide iki kuyruklu:)))
neler diyo bana duysan büyümüş küçülmüş sanki yiyesim geldi ya.

aaaaaa niye öyleki bende çıktın sandımsırnaşık şey

anaaaammm burda bir gök gürültüsü var ödüm patladı vallaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

cnm sende durumlar nsıl.tedavi görüyormusun?

yok canım görmüyorum şuanda..bende çok doktor degiştirdim .genelde sebebi araştırıldı..adam akıllı bi tedavi olmadım yani istemedimde pek...
bi ara klomen ve çatlama ignesi oldum iki defa.
hormon testlerime bakıldı işte...bu olanlar 3 yıl içinde olanlar yani.
tam bi doktora başladım bi digerine geçtim haydiii gene aynı tahliller falan.
bundan bi önceki klomene taktı kafayı..3-4 ay denicez dedi gıcık etti beni...kist olur istemiyorum dedim dinlemedi bende bıraktım:dilcikar:bi tek yaramı dondurdu sagolsun o da bişey dimi:)sonra bi abla var tanıdık..o bi doktor önerdi ona gittim ilk iş rahim filmi dedi.
geçen yılda istemiştiler yaptırmadım korkudan...nihayet nisanda çekildim işte temiz çıktı ama çift rahimli çıktımbilmiyorumkismileşimdi hamile kalırsam eger çok dikkat etmeme gerekecekmiş..sürekli yatabilirmişim.he bide eşimin testleri yapılıcak bi ara öyle yani canımboshayallersmile

X