"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

betty cım allah uzun omurler versın oglusuna ne guzel sen atlatmıssın darısı basıma

zeyn. makbuşum, derinim çook teşekkürler güzel dileklerinize...

pinguu cnm teşekkürler senide allah kurtarsın sağlıkla gelsin bebişin..tabi bütün hamile olanlarında....

herkese merhaba bende yeni kayıt oldm bu forum sayesnde çok şey öğrendm ve aranıza katılmak istedim:ecrin_bebek:

selam tatlışlar hepinize güzel bir gün diliyorumm
nurum niye öyle oldunki hayırdır inşallah yaa .ben hiç öyle bir durum yaşamadım inşallah minişin tutunmaya çalışıyordur kuzum..
asumancım inşallah dışgebelik filan değildir .herşey gönlünce olsun canım..

canım maşallah ya son geldiniz hayırlısıyla .rabbim bir avazda kurtarsın bitanem..
ben iyiyim şükür bildiğin gibi işte..sen nasılsın?heyecan dorukta tabi..

canım çok sevindim oğluşunu güle güle büyüt vatanına ve size hayırlı bir evlat olsun inşallah.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bak canım endişe etmene gerek yokmuş gözünaydın çok sevindim inanki kocaman olup çatlasın ee sonrada gelsin bebiş inşallah..

ay canım hala hallolmadımı o sorun yaa .kayınpederinde çok vurdumduymazmış .allah kolaylık versin bitanem .sen sıkma canını moralini bozan iyi değil herşey yoluna girer inşallah..buarada nasıl oldun öksürüğün daha iyi inşallah

kuzum bende seni öptüm ..diğer topicdede yazdım ama burdada yazıyım miniş iyiymiş çok sevindim canım .annişine el salladımı zemuszemus
maşallah minişe teyzoşu yesin onu..opuyorumnanaktan

tatlım iyiyim sağol.sanada geçmiş olsun cnm ne olduki birden bire böyle umarım şimdi iyisindir.zemuszemus

amin cnm inşallah,ağzından bal damlamış.sen nasılsın cnm.cee diyip kacıyosun müsait olunca gelde laflayalım cnmzemuszemus

ya kızlar size anlatmadan duramadım.forumda dolaşırken,listede ben hiç anne olmadımki diye bir başlık neyse girdim ve hikayeleri okuyunca kendimi tutamadım ağladım,size yazarken bile ağlıyorum,bir diğerde çocuk istiyorum ama diye başlıyo sizden isteğim girip okuyun iki ayrı dünyayı.bayan 16 yıllık evli ve hala kariyer falan diye saç.....

boşver canım yaa görüyosun işte babada olsa kimsenin kimseye faydası yok..
canım benim büyük geçmiş olsun korkma Allahın izniyle hiçbişey olmaz Rabbim senide bebeğinide korusun inşallah
canım dediğim gibi arabayı satıcaz üzerinide babası ekleyip kapatıcaklar borcu emaneten onların küçük arabayı alıcaz ki onunda lafı yapılır..boşver umursamıyorum artık
sağol canım iyiyim ben çok şükür.seninde ağrın oldu demek ay inşallah bebişin tutunuyodur
herkese merhaba bende yeni kayıt oldm bu forum sayesnde çok şey öğrendm ve aranıza katılmak istedim:ecrin_bebek:
canım hoşgeldin aramıza dilerim güzel vakit geçirirsin..
inşallah canım benim..bende iyiyim öksürüğümde daha iyi çok şükür

kızlar bugün hastanedeydim çok şükür doktorumu değiştirdim ve çok çok memnun kaldım.önce ultrasonda baktı baş ölçümü falan iyi dedi omuriliktede bi sorun yok çok şükür boyu 38 cm kilosu 1500 olmuş bebişimin maşallah..tek sıkıntı suyu azmış ( doktor ancak 1 ay kadar idare eder dedi sonrasına bakıcaz dedi.doğum pozisyonu normal olarak görünüyor.sadece 2 noktaya dikkat etmem gerekiyomuş tansiyonum biraz yüksek çıktı onu düşürmem lazımmış diğeride bebeğin hareketlerinde azalma olursa hemen bana ulaş dedi..cep telefonunun numarasını verdi her sıkıntında arayabilirsin dedi.ayrıca şeker yüklemesi yapıldı kan uyuşmazlığımız içinde bakıldı bide idrar tahlili yapıldı..onlarda güzel çıktı çok şükür sadece idrar yollarımda iltahaplanmam varmış ki en büyük sorunumda o..eğer bi sıkıntım olmazsa 1 ay sonra gidicem tekrar..benden bu kadar kızlar bana öyle geliyorki benim bebiş temmuzun sonunu beklemeden gelicek :)) fazla bekletmek istemiyor annesini ve teyzelerini :)))
şimdilik çıkıyorum anneme gidicez geçte olsa gelmeye çalışıcam öptüm sizi

selam kıslarrr...ayy kasıgım acıdı demi çok yaa..yere çöktüm kaldım kociş kaldırdı agrıyo şimdi bide gergin çok heralde adet mi olucam nedir ya...

nurum inşallah iyiye işarettir o agrılar canım yaaaŞeniz
beticim cnm benim.seni tekrar buralarda görmek çok güzel...ogluş napıyo mis kokulu cennet kokulu ogşusunun totosunu öpüyomkaydirigubbakcemile3daha nanak öüplmes çünküopuyorumnanaktan

makbuşum sevindim canım..dedigin gibi halledeceklerse çok iyi..aman bian önce kurtulsanız şu borçtan yaa Allahın izinyle...:Saruboceq:

ske canım sen nasıl hissediyosun kendini?bi daha ne günü gidiyosun doktora?

asumancım hakkında hayırlısı tatlım Şenizhiç korkma Allahın iziniyle çok güzel gidecek inşallah:Saruboceq:

gökçem sen nasılsın hayatım..bebişko hareket yapıyomu hiç

tümmm can arkadaslarım hepiniz çokk öpüyorum...bugün nazarboncugumla konuştum 6 aylık olmuş ya zaman ne çabuk geçiyor dimi..selamı var hepinize...taşınmışlar şuanda neti yokmuş ama komşuyla bir çekeceklermiş inşallah.

makbuşum canım benim.konuştuk telde o yüzden uzun yamıyom..ama çok sevindim doktorunu sevmene canım..hadi git tutmayım seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…