"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

GÜNÜMÜ merak etmiştiniz msnde karşılaştık malesef olmamış .aslında değeri tuhaf bi düşüp bi yükseliyomuş .kimyasal gebelikten yada dış gebelikten korkuyodu .inşallah öyle bişey değildir .dua edelim günüme .morali çok bozuktu .gücüm yok hiç yazmaya dedi ben onun adına size bildirmek istedim.inşallah herşey güzel gönlüne göre olur.kendiliğinden gelir meleği.

kıslarr allahıma şükür sonucum çıktı dış gebelik deil değerim 1400 olmuş haftaya çarşamba ultrasaonla bakcakmış dinlenmeye devam dedi

kıslarr allahıma şükür sonucum çıktı dış gebelik deil değerim 1400 olmuş haftaya çarşamba ultrasaonla bakcakmış dinlenmeye devam dedi

canım çok sevindim.gözün aydın 2.kez.yat cnm bol bol dinlen boş ver evi filan eşine yaptırırsın.bende 4 de gidicem cnm bakalım yumuşum istenilen boyuta gelmişse iğneyi yapıcakboshayallersmile

canım çok sevindim.gözün aydın 2.kez.yat cnm bol bol dinlen boş ver evi filan eşine yaptırırsın.bende 4 de gidicem cnm bakalım yumuşum istenilen boyuta gelmişse iğneyi yapıcakboshayallersmile

saol cnm benim hadi inş iğneyide olursun ve tutar allah gönlüne göre versin tatlım ofiste olsun evde olsun hiçbişey yapmıyorum zaten paso yatarak geçiyo günlerim

çatlıcam meraktan 3 kayıtlı kullanıcı diyo 3. sen kimsin yazsana

ah canım yaa inşallah değeri yükselirde hamile haberini alırız..
rabbim yardımcısı olsun kuru ota taşa can veren rabbim içindeki embiriyolara can versin inşallah :Saruboceq:

ay ne kararsız bebekmiş bu ce eee yapıp kaçıveriyor inşallah hadi hayırlı olsun tekrar tekrar...

saol cnm valla kaç gündür mahvetti beni mrktan nazlı olcak galibaaa şimdiden belli etti kendini

ske nerelerdesin cnm ya seni bekliyorum hayırlı haberilerinle

cnm geldim burdyım geldim geldim beraberimde güzel haberler getirdim yumoşum büyümüş allaha şükür vvveeeeeeeeeeeee çatlatma iğnesini yaptı bugün hadi hayırlısı bakalıminşallah:teytey::dance:delikafaduldena.s:sm_cool:alkisalkisalkissırnaşık şeyhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3

yaaaaaaa kızlar bana yarım edin lütfen sayfayı güncellemem gerekiyormuş ama be nasıl yapılıcanı bilmiyoru.m

yaa günüme çok üzüldüm inşallah dış gebelik değildir ( tüm dualarım onunla inşallah toparlar biran önce
canım senin adına çok sevindim inşallah ultrasonda da görürsün bebişini..normalde bu değerle görülmesi lazımdı kese neden bakmadılar acaba

yaaaaaaa kızlar bana yarım edin lütfen sayfayı güncellemem gerekiyormuş ama be nasıl yapılıcanı bilmiyoru.m
tatlım senin içinde çok sevindim inşallah minişin sana gelir..
sayfa güncellemeye gelince yazılan mesajları görmen için arada bir sayfayı yenilemen lazım F5 le

slm hanımlar güzel bi hafta sonu geçirin inşş
ebroşum sen nasılsın datlum demek günün degeri düşüp çıkıyo rabbim inş melegini göndermiştir inşşş dualarım onunla
makbuşum datlum senide öpüyorum inş herşey yolundadır bu aralar canın sıkkındı umarım iyisindir
derinim kuşummm kolay gelsin sanada iştesin heralde :)
nuruncum sende bol bol dinlen su iç su tutunmaya yardımcı canım
ske cim sen nasılsın yumoşlar büyümüşler hadi bakalım şimdide bolbol çalş inş rabbim gönderr minigini
zeyncim dr a gitcektin gittin mi yada ben bugün deilde yanlış mı hatırlıyorum kafa kalmadı da bende umarım herşey yolundadır
pingucum sen nasılsın canım miinkle aran ii inş

selam tatlışlar hepinize güzel birgün diliyorum
gökcem iyiyim datlum sen nasılsın?dersler nasıl gidiyor?öptüm bidenemm
ske canım gözünaydın iğnenide olmuşsun hadi şimdi bol bol çalışa zamanı inşallah tutunur minişin..

ayyy inşallah cnm ya .bakalım hayırlısı.sen ansılsın?zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…