kıslarr allahıma şükür sonucum çıktı dış gebelik deil değerim 1400 olmuş haftaya çarşamba ultrasaonla bakcakmış dinlenmeye devam dedi
canım çok sevindim.gözün aydın 2.kez.yat cnm bol bol dinlen boş ver evi filan eşine yaptırırsın.bende 4 de gidicem cnm bakalım yumuşum istenilen boyuta gelmişse iğneyi yapıcakboshayallersmile
GÜNÜMÜ merak etmiştiniz msnde karşılaştık malesef olmamış .aslında değeri tuhaf bi düşüp bi yükseliyomuş .kimyasal gebelikten yada dış gebelikten korkuyodu .inşallah öyle bişey değildir .dua edelim günüme .morali çok bozuktu .gücüm yok hiç yazmaya dedi ben onun adına size bildirmek istedim.inşallah herşey güzel gönlüne göre olur.kendiliğinden gelir meleği.
kıslarr allahıma şükür sonucum çıktı dış gebelik deil değerim 1400 olmuş haftaya çarşamba ultrasaonla bakcakmış dinlenmeye devam dedi
ske nerelerdesin cnm ya seni bekliyorum hayırlı haberilerinle
cnm geldim burdyım geldim geldim beraberimde güzel haberler getirdim yumoşum büyümüş allaha şükür vvveeeeeeeeeeeee çatlatma iğnesini yaptı bugün hadi hayırlısı bakalıminşallah:teytey::dance:delikafaduldena.s:sm_cool:alkisalkisalkissırnaşık şeyhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3[/QUOT
ayy cnm çok sevindim hadi inşallah kıss bak bu dediğimi iyi oku doktor ilişki günlerini söylediğinde bi kaç saat önce eşine kahve içir faydası oluyomuş diye duymuştum bende yaptım veee sonuç ortada cnm hadi bakalım çalış çalış çalış sonrada:CüvCüv:
cnm geldim burdyım geldim geldim beraberimde güzel haberler getirdim yumoşum büyümüş allaha şükür vvveeeeeeeeeeeee çatlatma iğnesini yaptı bugün hadi hayırlısı bakalıminşallah:teytey::dance:delikafaduldena.s:sm_cool:alkisalkisalkissırnaşık şeyhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3[/QUOT
ayy cnm çok sevindim hadi inşallah kıss bak bu dediğimi iyi oku doktor ilişki günlerini söylediğinde bi kaç saat önce eşine kahve içir faydası oluyomuş diye duymuştum bende yaptım veee sonuç ortada cnm hadi bakalım çalış çalış çalış sonrada:CüvCüv:
cnm sağol çok mutluyum doktordan çıkınca luna parka gittik eşim oğlum çocuklar gibi eğlendik.sonrda yemeğe gittik.eve gelince hemen yazdım sizlerle paylaşmak istedim.kıısss türk kavesimi yoksa neskafemi anam doktor şu gün şu gün anlatmaya başlınca bii utandımki anlatamam.:kedi::kedi:
cnm sağol çok mutluyum doktordan çıkınca luna parka gittik eşim oğlum çocuklar gibi eğlendik.sonrda yemeğe gittik.eve gelince hemen yazdım sizlerle paylaşmak istedim.kıısss türk kavesimi yoksa neskafemi anam doktor şu gün şu gün anlatmaya başlınca bii utandımki anlatamam.:kedi::kedi:
cnm her ikiside oluyomuş ama benim nescafe içti hep türk kahvesini içiremedim tedavi zamanında iki üç güne bi içiyodu bi işe yaramadı sonra nescafeye alıştı her gün içti tedavisizken işe yaradı belkide alakası yoktur ama banada başkalrı söyledi ne nettede gördüm bunun işe yaradığı yazıyodu yinede bi dene derim
yaa günüme çok üzüldüm inşallah dış gebelik değildirGÜNÜMÜ merak etmiştiniz msnde karşılaştık malesef olmamış .aslında değeri tuhaf bi düşüp bi yükseliyomuş .kimyasal gebelikten yada dış gebelikten korkuyodu .inşallah öyle bişey değildir .dua edelim günüme .morali çok bozuktu .gücüm yok hiç yazmaya dedi ben onun adına size bildirmek istedim.inşallah herşey güzel gönlüne göre olur.kendiliğinden gelir meleği.
canım senin adına çok sevindim inşallah ultrasonda da görürsün bebişini..normalde bu değerle görülmesi lazımdı kese neden bakmadılar acabakıslarr allahıma şükür sonucum çıktı dış gebelik deil değerim 1400 olmuş haftaya çarşamba ultrasaonla bakcakmış dinlenmeye devam dedi
cnm geldim burdyım geldim geldim beraberimde güzel haberler getirdim yumoşum büyümüş allaha şükür vvveeeeeeeeeeeee çatlatma iğnesini yaptı bugün hadi hayırlısı bakalıminşallah:teytey::dance:delikafaduldena.s:sm_cool:alkisalkisalkissırnaşık şeyhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3
tatlım senin içinde çok sevindim inşallah minişin sana gelir..yaaaaaaa kızlar bana yarım edin lütfen sayfayı güncellemem gerekiyormuş ama be nasıl yapılıcanı bilmiyoru.m
selam tatlışlar hepinize güzel birgün diliyorum
gökcem iyiyim datlum sen nasılsın?dersler nasıl gidiyor?öptüm bidenemm
ske canım gözünaydın iğnenide olmuşsun hadi şimdi bol bol çalışa zamanı inşallah tutunur minişin..