"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

benim yumurta takibi bitince yani rabbim izin verirde hamiş kalırsam mutlaka bülent beye gidicem.anlattıklarına inanamazsın doktor değil sanki bize anne şevkati veren biriymiş.ücrette cok düşük bence.

cebecide oturuyorsun sen bide 1 otobüsle gidersin.tabi sen bilirsin ama uzaklığa değer bir doktor gibi ayda 1 kere gidicen zaten

benm şuan gittiğim selma tokuçoğlu oda çok iyi bir doktor biraz ücreti fazla .

cnm evin uzaklığı sorun deil çalışıyorum ben işyerim uzak kalıyo yani sabahları izin alıp gitme açısından bakalım artık hayırlısı

anladım cnm bakıyım da yarını bi atlatıyım randevu alıp giderim

hakkında hayırlısı cnm.4 boyutlu ultrasonlar bebişine ait cd ler veriyormuşdüşünsene bebeğin büyüyünce anne karnındaki halini görücek.bunun için diğer doktorlar 300 tl alıyomuş

cnm evin uzaklığı sorun deil çalışıyorum ben işyerim uzak kalıyo yani sabahları izin alıp gitme açısından bakalım artık hayırlısı

cnm benim cumartesi günleride 3 e kadar açıkmış.ve randevu saati tamamen senin istediğin saatte yani esnek.

inşallah yarın güzel haberler verirsin bize.bende yarın gidicem yine yumuşlarm istenen boyuta gelmişse iğneyi yapıcak bakalım

amin cnm amin her ikimizde.görüştükten sonra banada yazarsan sevinirimcnm .

kızlar nasılsınız bakalım gecmısı okuyamadım valla baya kaynatmıssınız ınsallah herkes ıyıdır

günaydın kızlar nasılsıız asumancım sebib adına üzüldüm ama inşallah dış gbelik değildir ve sağlıklı bi hamilelik geçirirsin...
derinim ebrarım makberim gökçem skecim sizler nasılsınız??
ya ben bu sabah acayip sancılandım af edersiniz içime resmen bıçak saplandı kramp girdi uykumda bağırmışım eşimde korktu neden olabilirki acaba neyse kimseler yok gezineyim..

X