haziranın 7snde gel dediler aslında ben hep 10nda olurum ama bu ayu 5inde olmuştum bakalım ne olacak sonumuz ama gidene kadar test yapmayacağım...sen ne zaan kontrole gidiceksin cnmboshayallersmile
sorma canım ya 2007 yılında eşimin kardeşi askere gideceği gün gelip arabayı istiyor tabi buda kardeşi ya kıyamayıp verdi.arkasından yarım saat sonra aradılarki kardeşi kaza yapmış..otobanda beton arabasının altına girmiş ehliyeti yok yanında da bi arkadaşı daha çocuk orda öldü kardeşi ufak sıyrıklarla atlattı..her neyse karşı tarafın sigorta acentası dava açtı (beton arabasının) tabi ehliyetsiz araç kullanmaktan suçlu olan kardeşi oldu arabada eşimin adına borç direk bize kaldı düşün üzerinden 3 yol geçti ama babasında tık yok 3 ay önce bu olay yüzünden maaşına haciz kondu arabanında üzerine haciz koymuşlar.tek çare şuan arabayı satmak kii o bile kapatmıyor borcu tam 27 milyar onun için eşim sıkıntılı ben ondan sıkıntılı..uzun oldu ama kusura bakma emi canım
canım kayınpederim bi fabrikanın kamyon şöförlüğünü yapıyor 2 kamyonu var ayda 15 milyardan fazla alıyor.kardeşi de babasının yanında çalışıyor sözde ama umurunda değil işte..valla bu zamanda kimsenin kimseye faydası yok canım..şimdide tutturmuş işte arabayı satın bende kredi çekip üstünü veriyim diyor ama icraat yok hayırlısı işte..inanmıyorm kayınpederinin vurdum duymazlığına olurmu öyle şey ya arabayı alan kardeşi bişi demiyomu yani
amin bitanem çok sağol valla takmamaya çalışıyorum ama eşim sıkılıyor haliyle banada yansıyor iştehaziranın 7snde gel dediler aslında ben hep 10nda olurum ama bu ayu 5inde olmuştum bakalım ne olacak sonumuz ama gidene kadar test yapmayacağım...
aşkolsun makber ne uzunluğu ne diyeyim allah yardımcınız olsun, doğum önü olacak şeymi bu ama üzülme dewmek kolay olsada üzülme tek olsan neyse bebeğine yazık üzme onu rabbim bi çıkar yol gösteriversin size inşallah :Saruboceq:
canım kayınpederim bi fabrikanın kamyon şöförlüğünü yapıyor 2 kamyonu var ayda 15 milyardan fazla alıyor.kardeşi de babasının yanında çalışıyor sözde ama umurunda değil işte..valla bu zamanda kimsenin kimseye faydası yok canım..şimdide tutturmuş işte arabayı satın bende kredi çekip üstünü veriyim diyor ama icraat yok hayırlısı işte..
amin bitanem çok sağol valla takmamaya çalışıyorum ama eşim sıkılıyor haliyle banada yansıyor işte
canım ya hadi gözünaydın bebiş iyimiş..hep böyle iyi haberlerini al inşallah...öpüyom kuşum seniopuyorumnanaktankızlar mrbbb dün ugrayamadım bugün girdim nete çok şükür herşey yolunda minigim ii miş teyzoşları 3 hafta sonra gidicem tekrardan şeker ölçümü ile ayrıntılı ultrason yapılıcak ilaçlarımı degiştirdi kan ve demir hapı verdı elevit i bırak dedi göbekten igneye devam tabikibide çatlaklar için krem aldım bepanthol aldım bide kakao yagı alıcam diger gidişimde:)
herkes ii inşallahh
aglama nerelerde acaba dogum yaptımı inş herşey yolundadır
yaa varya sen ne zaman benim aklımdan geçsen topice geliyosun canım ya:)))hadi hayırlısı aglamacım benim..saglıklı güzel bi dogum olsun inşallah..inş normal yaparsın canında çok acımaz canımmŞenizslm kizlarrr biz geldik nasilsiniz canlarim yaa son demlerdeyim canlarim dua edin lütfeeennnn hem cok heycanli ve mutluyum hemde biraz korku yasiyorum......
EBRARIM nasilsin baciimm hersey yolundadir inss..
MASKBUS exsüümmm inss sende iyisin bacim az kaldi seninde
GÖKCEDOSUUMMM siz nasilsiniz bakalim canim inss hayirli dogumlarimiz ve evlatlarimiz olur
DERINIM BERSUUM RICIM sizler nasilsiniz kizlaarrr özledik valla ama giremiyorum artik bebek dogmadan giremiyorum dogunca nasil olucak bilmiyorum az bi zamanim kaldi iki hafta var
dr eger 6. ayin 13 üne kadar dogmassa hastaneye git dedi bakalim beklemeye gectik 3500 kg cadi 50 cm boyu var iyi olmus ve hergün 40 gram depoluyo hayirlisi bakalim inss normal dogum olcak korku kapladi valla ama rabbim büyük inss hayirlisi olur canlarim yaaa
canım benim geçmiş olsun ve gözünaydın...Allah analı babalı büyütsün oglusunu beticimmŞenizçok sevindim iyi olmana...darısı tümmmm kıslara inşallahh..ay birden eski günlerimiz geldi aklıma ya zaman ne çabukda geçiyor öpüyorum kuşum seniopuyorumnanaktankızlaaarrr...nasılsınız...ben geldim ama kimse yok.....
size haber veremedim...ben doğum yaptım....epidural sezeryan oldu,suni sancı verildi önce ama açılma olmayınca mecburen sezeryan oldum...3 kilo doğdu oğluşum bi gelip haber vereyim dedim ...hamile olanlar sağlıkla doğum yaparlar inşallah bebiş beleyenlerde en kısa sürede kavuşurlar bebişlerine...
tekrar uğrarım öpüyorum hepinizi.....
nurum canım benim..bunların sonu inşallahhh hayırlı olacak bizde burada halay çekicez inşallahhhhhhh:teytey:selam ben geldim :)
nasılsınız??
derinim ebrarrım gökçem senam ve adını hatırlayamadığım bütün kızlar çok sağolun rabbim inşallah bu ay bebeğimi verir bana ve hep beraber hamile olduğumuzu öğrenirz...
asumancım çok sevindim darısı bizlere inaşllah..
bende yatıyorum uzanıyorum hoş dr bişey demedi yat falan diye ama napayım olsun...
dualarımdasınız sizde beni unutmayın..
ayy kıss Allah iyiligini versin :))bende heyecan oldum ahaa dedim hamileee..inşallah o günleride görürüz canım..çok sevindim yumoşların gelişmesine.inşallah gelişir çatlar ve bebişin de gelir hemen:Saruboceq:Şenizkııııııııızzzzzzzzzzzzzllllaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr yaşasın yumurtam 2g ünde 14 cm olmuş.doktor dediki sol tarafında 1 yumurtan çok güzel elişiyo.çooooooooookkkk mutluyum çoooooooookk.cuma günü tekrar çağırdı ve istediğimiz boyuta gelmiş olursa çatlatma iğnesini yaparız dedi.daha şimdi eve geldim ve sizlerle paylaşmak istedm.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kızz bak onu silerken bi yazı çıkıyo dikkat et ona..bu kişiyi sil deme sadece..mail iletişimiden de sil dicen canım.hotmail kişilerimden sil diyodu galiba onu işaretle öyle sil bi daha yazamaz..ya kızlar alakasız bi konu ama geçen yazmıştım bi doktor var diye:) msnmi açtım bu adam yine bana selam veriyo doktorum diyo, çocuğunuz varmı diyo hal hatır soruyo kaç kere sildiğim halde nedenki, acaba bu her hastasıyla böyle ilgileniyormudur??? hatta pazartesi günü aşılama oldum dedim sperm sayımızı size sorabilirmiyim dedim, siteme yazın ben çıkıyorum dedi, ama çevrim dışı gözüküyor hakkat doktormu yoksa biri benimi işletiyo sempatiksalakcinni
canım benim ya biliyom durumları..bende sinir oluyorum nasıl bi umursamazlık ya.ne desem boş bunlara..Allah yardımcınız olsun canım benim çok yıpratma kendini Allah büyük..baktılar olmuyo mecbur ödeyecekler.bacım üzülme yaa öyle bilinen kötü bişey yok nedense içim bunalıyor gün boyu evdeyim zaman geçmiyor..ee bide şu kazadan dolayı olan borç resmen üstümüze yük kaldı adamın maaşında haciz arabanın üstünde haciz babasının umrunda değil sanki borç bize aitmiş gibi..kemerleri baya kıstık ama olucak gibide değil alınıcak birçok eksik var ama ortada para yok..tek umudumuz arabayı satıp borcu kapatmak işte..
canım tekrardan hoşgeldin ya sen neler yaşamışsın keşke o süreçtede uğrasaydın sana destek olurduk..hayırlısı böyleymiş inşallah sende birgün anne olucaksın canım inşallah..
canım bende yarın gidicem doktora hadi inşallah hayırlı haberlerle geliriz :))
ay kıyamam exüm benimmm merak etme bende iğeninde iyiyiz ama üstte yazdığım gerekçelerden dolayı sıkılıyorum işte..maşallah ne kadar az kalmış yiğenimizi görmeye ..sana msj attım zaten numaramı kaydet ve doğuma giderkende doğduktan sonrada bana haber ver emiŞeniz
ay inanmıyorum betym doğum yaptın demek Rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin..ikinizde iyisinizdir inşallah..daha bugün aklımdan geçtin :)) keşke oğluşunun resmini de koysaydın..
canım benim en iyisini yapıyosun yat bol bol ki yiğenimiz sana sımsıkı tutunabilsin..dualarımdasın canım
canım senin adına çok sevindim inşallah cuma günü de güzel haberlerle gelirsin
slm kızlar acildeydim yeni gelebildim bütün gün çok şiddetli bi ağrım vardı akşam işten çıkarken az kalsın ölüyorum sandım yok böyle ağrı hemen acili boyladık alt ultrason yaptılar kese mese hiç bişey yok eminmisin hamile oldğuna dediler bende evet eminim doktorumu arayın dedim her neyse bhcg yapalım bi önce deiler yaptılar 585 olmuş ama kendi aralarında konuştular sonra doktorumu aradılar hocam böyle böyle falan diye sonra doktorum ameliyattaymış cuma tekrar bakılsın kan değerine demiş ben şimdi anlamadım sorun ne acaba canım sıkıldı bu duruma bilmiyorumkismile
slm kızlarr
aglamacım az kalmış canım hadi saglıkla dünyaya gelsin minik kızın inşallah canım
betycim gözün aydın rabbim ssaglıkla büyütmeni nasip etsin darısı bana ve tüm hamişlerin başına olsun
ebroş derin makbuş gün nurun ske zeyn pingu cum hepinizi öpüyorum kib
canım ya hadi gözünaydın bebiş iyimiş..hep böyle iyi haberlerini al inşallah...öpüyom kuşum seniopuyorumnanaktan
yaa varya sen ne zaman benim aklımdan geçsen topice geliyosun canım ya:)))hadi hayırlısı aglamacım benim..saglıklı güzel bi dogum olsun inşallah..inş normal yaparsın canında çok acımaz canımmŞeniz
canım benim geçmiş olsun ve gözünaydın...Allah analı babalı büyütsün oglusunu beticimmŞenizçok sevindim iyi olmana...darısı tümmmm kıslara inşallahh..ay birden eski günlerimiz geldi aklıma ya zaman ne çabukda geçiyor öpüyorum kuşum seniopuyorumnanaktan
nurum canım benim..bunların sonu inşallahhh hayırlı olacak bizde burada halay çekicez inşallahhhhhhh:teytey:
ayy kıss Allah iyiligini versin :))bende heyecan oldum ahaa dedim hamileee..inşallah o günleride görürüz canım..çok sevindim yumoşların gelişmesine.inşallah gelişir çatlar ve bebişin de gelir hemen:Saruboceq:Şeniz
kızz bak onu silerken bi yazı çıkıyo dikkat et ona..bu kişiyi sil deme sadece..mail iletişimiden de sil dicen canım.hotmail kişilerimden sil diyodu galiba onu işaretle öyle sil bi daha yazamaz..
canım benim ya biliyom durumları..bende sinir oluyorum nasıl bi umursamazlık ya.ne desem boş bunlara..Allah yardımcınız olsun canım benim çok yıpratma kendini Allah büyük..baktılar olmuyo mecbur ödeyecekler.
ayy asuşş geçmiş olsun canım ya..hemen korkma kan degerin yükselmiş yinede bak..inşallah hayır olsun canım..bi git bakalım cuma günü de hayırlı haberler ver bize.Şeniz
bu benim için büyük bi gelişme cnım.doktor ilk gittiğimde olusuz kouşt ve bende moral 0 ra düştü 2 günde 4mm büyümüş diyince işte böyle seviniliyor cnm.inşallah bi gün yazıcam hamişim beeen diyezemuszemus
asumancım sende bol bol dinlen canım kanaman geçti inşş geçmedi ise progesteronversin dr un canım
cnm asumancım geçmiş olsun.inşallah herşey yolundadır.kendini üzme cnm hakkında hayırlısı.öpyrm cnm allaha emanet olun ikinizde
insallah ögrenirim bende merak ediyorum sen nezaman gidiceksinzeyn artık cinsiyeti öğrenirsin perşembe günü ne güzel....ben de çatlıcam meraktan...tabi önce sağlık allahtan...
canim allah yardimcin olsun insallah acisiz hemen kurtulursun bebegini kucagina alirsin:Saruboceq:slm kizlarrr biz geldik nasilsiniz canlarim yaa son demlerdeyim canlarim dua edin lütfeeennnn hem cok heycanli ve mutluyum hemde biraz korku yasiyorum......
EBRARIM nasilsin baciimm hersey yolundadir inss..
MASKBUS exsüümmm inss sende iyisin bacim az kaldi seninde
GÖKCEDOSUUMMM siz nasilsiniz bakalim canim inss hayirli dogumlarimiz ve evlatlarimiz olur
DERINIM BERSUUM RICIM sizler nasilsiniz kizlaarrr özledik valla ama giremiyorum artik bebek dogmadan giremiyorum dogunca nasil olucak bilmiyorum az bi zamanim kaldi iki hafta var
dr eger 6. ayin 13 üne kadar dogmassa hastaneye git dedi bakalim beklemeye gectik 3500 kg cadi 50 cm boyu var iyi olmus ve hergün 40 gram depoluyo hayirlisi bakalim inss normal dogum olcak korku kapladi valla ama rabbim büyük inss hayirlisi olur canlarim yaaa
canim güle güle büyüt bebeginikızlaaarrr...nasılsınız...ben geldim ama kimse yok.....
size haber veremedim...ben doğum yaptım....epidural sezeryan oldu,suni sancı verildi önce ama açılma olmayınca mecburen sezeryan oldum...3 kilo doğdu oğluşum bi gelip haber vereyim dedim ...hamile olanlar sağlıkla doğum yaparlar inşallah bebiş beleyenlerde en kısa sürede kavuşurlar bebişlerine...
tekrar uğrarım öpüyorum hepinizi.....
kızlar mrbbb dün ugrayamadım bugün girdim nete çok şükür herşey yolunda minigim ii miş teyzoşları 3 hafta sonra gidicem tekrardan şeker ölçümü ile ayrıntılı ultrason yapılıcak ilaçlarımı degiştirdi kan ve demir hapı verdı elevit i bırak dedi göbekten igneye devam tabikibide çatlaklar için krem aldım bepanthol aldım bide kakao yagı alıcam diger gidişimde:)
herkes ii inşallahh
aglama nerelerde acaba dogum yaptımı inş herşey yolundadır
evet canım inşallahhhh:Saruboceq:
bide bu kadar sevinmen böyle umutlu olman çok hoşuma gitti..Şenizondan öyle yazdım sakın yanlış anlaşılmasın...herzaman böyle ol canım.herşey güzel olacak Allahın izinyle..yeterki hep böyle umut dolu olalımopuyorumnanaktan