"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sen ne zaan kontrole gidiceksin cnmboshayallersmile
haziranın 7snde gel dediler aslında ben hep 10nda olurum ama bu ayu 5inde olmuştum bakalım ne olacak sonumuz ama gidene kadar test yapmayacağım...

aşkolsun makber ne uzunluğu ne diyeyim allah yardımcınız olsun, doğum önü olacak şeymi bu ama üzülme dewmek kolay olsada üzülme tek olsan neyse bebeğine yazık üzme onu rabbim bi çıkar yol gösteriversin size inşallah :Saruboceq:

inanmıyorm kayınpederinin vurdum duymazlığına olurmu öyle şey ya arabayı alan kardeşi bişi demiyomu yani
canım kayınpederim bi fabrikanın kamyon şöförlüğünü yapıyor 2 kamyonu var ayda 15 milyardan fazla alıyor.kardeşi de babasının yanında çalışıyor sözde ama umurunda değil işte..valla bu zamanda kimsenin kimseye faydası yok canım..şimdide tutturmuş işte arabayı satın bende kredi çekip üstünü veriyim diyor ama icraat yok hayırlısı işte..
amin bitanem çok sağol valla takmamaya çalışıyorum ama eşim sıkılıyor haliyle banada yansıyor işte

kızlar dinlediğiniz için çok sağolun ama çıkmam lazım şimdi kociş gelmedi hala akşamda onun yiğenine gidicez geçen yıl doğum yaptı sepeti varmış pek kullanmamış onu da ondan alıcaz valla şu an sadece odayı aldırdım ya o yeter bana..öptüm sizi kendinize iyi bakın

seni çok iyi anlıyorum makbercim ama bü düşün bebek sahibi olmak ne kadar zor düşünmekden üzülmekden bebeğini rahatsız edersin, neler yaşıyoruz hep kadınlar çekiyor bunu, eşinede söyle git babanla kardeşinle konuş beni rahatsız etmeye hakkınız yok de ...
ben biraz dolaşayım iyi akşamlar sizlere sonra yine yatarım..

yyyaaaa gerçekten inanmıyorum adam 15 bin alıyo ve size yardım etmiyo.olacak iş değil yaa kardeşide onun yanında çalışıyo ve size arabanızı satı ben üstünü tamam lıyım diyo pişkinliğin bu kadarını hiç görmemiştim doğrusu pes yani.allah onlara vicdan versin.sen kendinide bebişinide üzme canm.

slm kızlar acildeydim yeni gelebildim bütün gün çok şiddetli bi ağrım vardı akşam işten çıkarken az kalsın ölüyorum sandım yok böyle ağrı hemen acili boyladık alt ultrason yaptılar kese mese hiç bişey yok eminmisin hamile oldğuna dediler bende evet eminim doktorumu arayın dedim her neyse bhcg yapalım bi önce deiler yaptılar 585 olmuş ama kendi aralarında konuştular sonra doktorumu aradılar hocam böyle böyle falan diye sonra doktorum ameliyattaymış cuma tekrar bakılsın kan değerine demiş ben şimdi anlamadım sorun ne acaba canım sıkıldı bu duruma bilmiyorumkismile

canım ya hadi gözünaydın bebiş iyimiş..hep böyle iyi haberlerini al inşallah...öpüyom kuşum seniopuyorumnanaktan
yaa varya sen ne zaman benim aklımdan geçsen topice geliyosun canım ya:)))hadi hayırlısı aglamacım benim..saglıklı güzel bi dogum olsun inşallah..inş normal yaparsın canında çok acımaz canımmŞeniz
canım benim geçmiş olsun ve gözünaydın...Allah analı babalı büyütsün oglusunu beticimmŞenizçok sevindim iyi olmana...darısı tümmmm kıslara inşallahh..ay birden eski günlerimiz geldi aklıma ya zaman ne çabukda geçiyor öpüyorum kuşum seniopuyorumnanaktan
nurum canım benim..bunların sonu inşallahhh hayırlı olacak bizde burada halay çekicez inşallahhhhhhh:teytey:
ayy kıss Allah iyiligini versin :))bende heyecan oldum ahaa dedim hamileee..inşallah o günleride görürüz canım..çok sevindim yumoşların gelişmesine.inşallah gelişir çatlar ve bebişin de gelir hemen:Saruboceq:Şeniz
kızz bak onu silerken bi yazı çıkıyo dikkat et ona..bu kişiyi sil deme sadece..mail iletişimiden de sil dicen canım.hotmail kişilerimden sil diyodu galiba onu işaretle öyle sil bi daha yazamaz..
canım benim ya biliyom durumları..bende sinir oluyorum nasıl bi umursamazlık ya.ne desem boş bunlara..Allah yardımcınız olsun canım benim çok yıpratma kendini Allah büyük..baktılar olmuyo mecbur ödeyecekler.

ayy asuşş geçmiş olsun canım ya..hemen korkma kan degerin yükselmiş yinede bak..inşallah hayır olsun canım..bi git bakalım cuma günü de hayırlı haberler ver bize.Şeniz

slm kızlarr
aglamacım az kalmış canım hadi saglıkla dünyaya gelsin minik kızın inşallah canım
betycim gözün aydın rabbim ssaglıkla büyütmeni nasip etsin darısı bana ve tüm hamişlerin başına olsun
ebroş derin makbuş gün nurun ske zeyn pingu cum hepinizi öpüyorum kib

asumancım sende bol bol dinlen canım kanaman geçti inşş geçmedi ise progesteronversin dr un canım

cnm ceee diyip kaçıyosun sen.kib.opuyorumnanaktan

cnm asumancım geçmiş olsun.inşallah herşey yolundadır.kendini üzme cnm hakkında hayırlısı.öpyrm cnm allaha emanet olun ikinizde

bu benim için büyük bi gelişme cnım.doktor ilk gittiğimde olusuz kouşt ve bende moral 0 ra düştü 2 günde 4mm büyümüş diyince işte böyle seviniliyor cnm.inşallah bi gün yazıcam hamişim beeen diyezemuszemus

kızlar hepinize iyi geceler diliyorum.allaha emanet arkadaşlarım

evet canım inşallahhhh:Saruboceq:
bide bu kadar sevinmen böyle umutlu olman çok hoşuma gitti..Şenizondan öyle yazdım sakın yanlış anlaşılmasın...herzaman böyle ol canım.herşey güzel olacak Allahın izinyle..yeterki hep böyle umut dolu olalımopuyorumnanaktan

asumancım sende bol bol dinlen canım kanaman geçti inşş geçmedi ise progesteronversin dr un canım

saol cnm ama bende kanama olmadı hiç olurmu acaba biilmiyorumki bazı kişilerde olmuyomuş galiba hayırlısı bakalım dün iyi korktum ama ya ben bu doktoru değiştircem artık hep düşürcem gözüyle bakıyo olaya nedense

cnm asumancım geçmiş olsun.inşallah herşey yolundadır.kendini üzme cnm hakkında hayırlısı.öpyrm cnm allaha emanet olun ikinizde

saol cnm arkadaşım herşey yolunda aslında dün sana da yazamadım cnm çok sevindim hadi hayırlısı inş iğneden sonra her şey çok güzel olur sendende güzel haberler alırız inş öpüyorum cnm kib

:Saruboceq::Saruboceq:
zeyn artık cinsiyeti öğrenirsin perşembe günü ne güzel....ben de çatlıcam meraktan...tabi önce sağlık allahtan...
insallah ögrenirim bende merak ediyorum sen nezaman gidiceksin
canim allah yardimcin olsun insallah acisiz hemen kurtulursun bebegini kucagina alirsin:Saruboceq:
canim güle güle büyüt bebegini

canim gözün aydin hersey yolundaymis bende yarim saat sonra cikicam insallah bende güzel haberlerle gelirim

aşkolsun cnm yanlış anlaşılıcak bi durum yok.normalde 1 yada 2 mm büyüyomuş,bende 4mm birden büyüyünce sevindirik oldum.zemuszemus

slm kızlar sabah doktordaydım yarın yine kana bakılcak bu kadar ağrım olması normal değilmiş son kez yarın kan değerine bakcaz eğer iyiice yükselirse normal bi sorun yok dedi yükselişe geçmezse dış gebelik diyo buda bi sınav işteee

kızlar hepinize slm.nasılsınız bakalım bugün asumancm nasılsın bebişin iyimi cnm.doktorumu değiştiricem demişsin sana tavsiye edebilicem bir doktor var.akropol hastanesi bülent alp aydın.riskli hamilelik branşı.mükemmel bir doktormuş,bana öyle bir anlattılarki ite aradığım doktor dedim.muayene ücreti 30 tl ve doğum epidural,normal yada sezeryan frk etmiyo 750 tl özel oda tv.wc.banyo. odada herşey mevcutmuş cnm istersen bi değerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…