- 19 Şubat 2010
- 1.593
- 0
kız avatarın ne kadan mikemmel inşallah bende öyle avatar koyarım tez zamanda :Saruboceq:
amın cnm ınsallahhhhaklinialirimsmile
rahmınde mı oyle bısey hıssettınn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız avatarın ne kadan mikemmel inşallah bende öyle avatar koyarım tez zamanda :Saruboceq:
ay arkadaşım senin adına çok sevindim rabbim sağlıklı huzurlu bi ömür nasip eylesin oğluna darısı bizlere inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
amın cnm ınsallahhhhaklinialirimsmile
rahmınde mı oyle bısey hıssettınn
çok sağol cnm darısı size inşalllaaahhhhh....a.s.
slm kizlarrr biz geldik nasilsiniz canlarim yaa son demlerdeyim canlarim dua edin lütfeeennnn hem cok heycanli ve mutluyum hemde biraz korku yasiyorum......
EBRARIM nasilsin baciimm hersey yolundadir inss..
MASKBUS exsüümmm inss sende iyisin bacim az kaldi seninde
GÖKCEDOSUUMMM siz nasilsiniz bakalim canim inss hayirli dogumlarimiz ve evlatlarimiz olur
DERINIM BERSUUM RICIM sizler nasilsiniz kizlaarrr özledik valla ama giremiyorum artik bebek dogmadan giremiyorum dogunca nasil olucak bilmiyorum az bi zamanim kaldi iki hafta var
dr eger 6. ayin 13 üne kadar dogmassa hastaneye git dedi bakalim beklemeye gectik 3500 kg cadi 50 cm boyu var iyi olmus ve hergün 40 gram depoluyo hayirlisi bakalim inss normal dogum olcak korku kapladi valla ama rabbim büyük inss hayirlisi olur canlarim yaaa
canım çok sevindim oğluşunu güle güle büyüt vatanına ve size hayırlı bir evlat olsun inşallah.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlaaarrr...nasılsınız...ben geldim ama kimse yok.....
size haber veremedim...ben doğum yaptım....epidural sezeryan oldu,suni sancı verildi önce ama açılma olmayınca mecburen sezeryan oldum...3 kilo doğdu oğluşum bi gelip haber vereyim dedim ...hamile olanlar sağlıkla doğum yaparlar inşallah bebiş beleyenlerde en kısa sürede kavuşurlar bebişlerine...
tekrar uğrarım öpüyorum hepinizi.....
bak canım endişe etmene gerek yokmuş gözünaydın çok sevindim inanki kocaman olup çatlasın ee sonrada gelsin bebiş inşallah..kııııııııızzzzzzzzzzzzzllllaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr yaşasın yumurtam 2g ünde 14 cm olmuş.doktor dediki sol tarafında 1 yumurtan çok güzel elişiyo.çooooooooookkkk mutluyum çoooooooookk.cuma günü tekrar çağırdı ve istediğimiz boyuta gelmiş olursa çatlatma iğnesini yaparız dedi.daha şimdi eve geldim ve sizlerle paylaşmak istedm.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
sorma canım ya 2007 yılında eşimin kardeşi askere gideceği gün gelip arabayı istiyor tabi buda kardeşi ya kıyamayıp verdi.arkasından yarım saat sonra aradılarki kardeşi kaza yapmış..otobanda beton arabasının altına girmiş ehliyeti yok yanında da bi arkadaşı daha çocuk orda öldü kardeşi ufak sıyrıklarla atlattı..her neyse karşı tarafın sigorta acentası dava açtı (beton arabasının) tabi ehliyetsiz araç kullanmaktan suçlu olan kardeşi oldu arabada eşimin adına borç direk bize kaldı düşün üzerinden 3 yol geçti ama babasında tık yok 3 ay önce bu olay yüzünden maaşına haciz kondu arabanında üzerine haciz koymuşlar.tek çare şuan arabayı satmak kii o bile kapatmıyor borcu tam 27 milyar onun için eşim sıkıntılı ben ondan sıkıntılı..uzun oldu ama kusura bakma emi canım
slm kızlarr
aglamacım az kalmış canım hadi saglıkla dünyaya gelsin minik kızın inşallah canım
betycim gözün aydın rabbim ssaglıkla büyütmeni nasip etsin darısı bana ve tüm hamişlerin başına olsun
ebroş derin makbuş gün nurun ske zeyn pingu cum hepinizi öpüyorum kib
günaydın kızlar nasılsıız asumancım sebib adına üzüldüm ama inşallah dış gbelik değildir ve sağlıklı bi hamilelik geçirirsin...
derinim ebrarım makberim gökçem skecim sizler nasılsınız??
ya ben bu sabah acayip sancılandım af edersiniz içime resmen bıçak saplandı kramp girdi uykumda bağırmışım eşimde korktu neden olabilirki acaba neyse kimseler yok gezineyim..
canım çok sevindim oğluşunu güle güle büyüt vatanına ve size hayırlı bir evlat olsun inşallah.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bak canım endişe etmene gerek yokmuş gözünaydın çok sevindim inanki kocaman olup çatlasın ee sonrada gelsin bebiş inşallah..
ay canım hala hallolmadımı o sorun yaa .kayınpederinde çok vurdumduymazmış .allah kolaylık versin bitanem .sen sıkma canını moralini bozan iyi değil herşey yoluna girer inşallah..buarada nasıl oldun öksürüğün daha iyi inşallah
sağolasın pinguucum evet rahimimde ama anlatılamaz bi acıydı şu an geçti aşılama topiğindeki kızlar olur böyle şeyler dediler...
boşver canım yaa görüyosun işte babada olsa kimsenin kimseye faydası yok..yyyaaaa gerçekten inanmıyorum adam 15 bin alıyo ve size yardım etmiyo.olacak iş değil yaa kardeşide onun yanında çalışıyo ve size arabanızı satı ben üstünü tamam lıyım diyo pişkinliğin bu kadarını hiç görmemiştim doğrusu pes yani.allah onlara vicdan versin.sen kendinide bebişinide üzme canm.
canım benim büyük geçmiş olsun korkma Allahın izniyle hiçbişey olmaz Rabbim senide bebeğinide korusun inşallahslm kızlar acildeydim yeni gelebildim bütün gün çok şiddetli bi ağrım vardı akşam işten çıkarken az kalsın ölüyorum sandım yok böyle ağrı hemen acili boyladık alt ultrason yaptılar kese mese hiç bişey yok eminmisin hamile oldğuna dediler bende evet eminim doktorumu arayın dedim her neyse bhcg yapalım bi önce deiler yaptılar 585 olmuş ama kendi aralarında konuştular sonra doktorumu aradılar hocam böyle böyle falan diye sonra doktorum ameliyattaymış cuma tekrar bakılsın kan değerine demiş ben şimdi anlamadım sorun ne acaba canım sıkıldı bu duruma bilmiyorumkismile
canım dediğim gibi arabayı satıcaz üzerinide babası ekleyip kapatıcaklar borcu emaneten onların küçük arabayı alıcaz ki onunda lafı yapılır..boşver umursamıyorum artıkcanım ya hadi gözünaydın bebiş iyimiş..hep böyle iyi haberlerini al inşallah...öpüyom kuşum seniopuyorumnanaktan
yaa varya sen ne zaman benim aklımdan geçsen topice geliyosun canım ya:)))hadi hayırlısı aglamacım benim..saglıklı güzel bi dogum olsun inşallah..inş normal yaparsın canında çok acımaz canımmŞeniz
canım benim geçmiş olsun ve gözünaydın...Allah analı babalı büyütsün oglusunu beticimmŞenizçok sevindim iyi olmana...darısı tümmmm kıslara inşallahh..ay birden eski günlerimiz geldi aklıma ya zaman ne çabukda geçiyor öpüyorum kuşum seniopuyorumnanaktan
nurum canım benim..bunların sonu inşallahhh hayırlı olacak bizde burada halay çekicez inşallahhhhhhh:teytey:
ayy kıss Allah iyiligini versin :))bende heyecan oldum ahaa dedim hamileee..inşallah o günleride görürüz canım..çok sevindim yumoşların gelişmesine.inşallah gelişir çatlar ve bebişin de gelir hemen:Saruboceq:Şeniz
kızz bak onu silerken bi yazı çıkıyo dikkat et ona..bu kişiyi sil deme sadece..mail iletişimiden de sil dicen canım.hotmail kişilerimden sil diyodu galiba onu işaretle öyle sil bi daha yazamaz..
canım benim ya biliyom durumları..bende sinir oluyorum nasıl bi umursamazlık ya.ne desem boş bunlara..Allah yardımcınız olsun canım benim çok yıpratma kendini Allah büyük..baktılar olmuyo mecbur ödeyecekler.
ayy asuşş geçmiş olsun canım ya..hemen korkma kan degerin yükselmiş yinede bak..inşallah hayır olsun canım..bi git bakalım cuma günü de hayırlı haberler ver bize.Şeniz
sağol canım iyiyim ben çok şükür.seninde ağrın oldu demek ay inşallah bebişin tutunuyodurgünaydın kızlar nasılsıız asumancım sebib adına üzüldüm ama inşallah dış gbelik değildir ve sağlıklı bi hamilelik geçirirsin...
derinim ebrarım makberim gökçem skecim sizler nasılsınız??
ya ben bu sabah acayip sancılandım af edersiniz içime resmen bıçak saplandı kramp girdi uykumda bağırmışım eşimde korktu neden olabilirki acaba neyse kimseler yok gezineyim..
canım hoşgeldin aramıza dilerim güzel vakit geçirirsin..herkese merhaba bende yeni kayıt oldm bu forum sayesnde çok şey öğrendm ve aranıza katılmak istedim:ecrin_bebek:
inşallah canım benim..bende iyiyim öksürüğümde daha iyi çok şükürcanım çok sevindim oğluşunu güle güle büyüt vatanına ve size hayırlı bir evlat olsun inşallah.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bak canım endişe etmene gerek yokmuş gözünaydın çok sevindim inanki kocaman olup çatlasın ee sonrada gelsin bebiş inşallah..
ay canım hala hallolmadımı o sorun yaa .kayınpederinde çok vurdumduymazmış .allah kolaylık versin bitanem .sen sıkma canını moralini bozan iyi değil herşey yoluna girer inşallah..buarada nasıl oldun öksürüğün daha iyi inşallah
herkese merhaba bende yeni kayıt oldm bu forum sayesnde çok şey öğrendm ve aranıza katılmak istedim:ecrin_bebek: