- 13 Ekim 2009
- 3.572
- 2
haziranın 7snde gel dediler aslında ben hep 10nda olurum ama bu ayu 5inde olmuştum bakalım ne olacak sonumuz ama gidene kadar test yapmayacağım...sen ne zaan kontrole gidiceksin cnmboshayallersmile
sorma canım ya 2007 yılında eşimin kardeşi askere gideceği gün gelip arabayı istiyor tabi buda kardeşi ya kıyamayıp verdi.arkasından yarım saat sonra aradılarki kardeşi kaza yapmış..otobanda beton arabasının altına girmiş ehliyeti yok yanında da bi arkadaşı daha çocuk orda öldü kardeşi ufak sıyrıklarla atlattı..her neyse karşı tarafın sigorta acentası dava açtı (beton arabasının) tabi ehliyetsiz araç kullanmaktan suçlu olan kardeşi oldu arabada eşimin adına borç direk bize kaldı düşün üzerinden 3 yol geçti ama babasında tık yok 3 ay önce bu olay yüzünden maaşına haciz kondu arabanında üzerine haciz koymuşlar.tek çare şuan arabayı satmak kii o bile kapatmıyor borcu tam 27 milyar onun için eşim sıkıntılı ben ondan sıkıntılı..uzun oldu ama kusura bakma emi canım
aşkolsun makber ne uzunluğu ne diyeyim allah yardımcınız olsun, doğum önü olacak şeymi bu ama üzülme dewmek kolay olsada üzülme tek olsan neyse bebeğine yazık üzme onu rabbim bi çıkar yol gösteriversin size inşallah :Saruboceq: