"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlaaarrr...nasılsınız...ben geldim ama kimse yok.....
size haber veremedim...ben doğum yaptım....epidural sezeryan oldu,suni sancı verildi önce ama açılma olmayınca mecburen sezeryan oldum...3 kilo doğdu oğluşum bi gelip haber vereyim dedim ...hamile olanlar sağlıkla doğum yaparlar inşallah bebiş beleyenlerde en kısa sürede kavuşurlar bebişlerine...
tekrar uğrarım öpüyorum hepinizi.....

selam ben geldim :)
nasılsınız??
derinim ebrarrım gökçem senam ve adını hatırlayamadığım bütün kızlar çok sağolun rabbim inşallah bu ay bebeğimi verir bana ve hep beraber hamile olduğumuzu öğrenirz...
asumancım çok sevindim darısı bizlere inaşllah..
bende yatıyorum uzanıyorum hoş dr bişey demedi yat falan diye ama napayım olsun...
dualarımdasınız sizde beni unutmayın..

size haber veremedim...ben doğum yaptım....epidural sezeryan oldu,suni sancı verildi önce ama açılma olmayınca mecburen sezeryan oldum...3 kilo doğdu oğluşum bi gelip haber vereyim dedim ...hamile olanlar sağlıkla doğum yaparlar inşallah bebiş beleyenlerde en kısa sürede kavuşurlar bebişlerine...

ay arkadaşım senin adına çok sevindim rabbim sağlıklı huzurlu bi ömür nasip eylesin oğluna darısı bizlere inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

kııııııııızzzzzzzzzzzzzllllaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr yaşasın yumurtam 2g ünde 14 cm olmuş.doktor dediki sol tarafında 1 yumurtan çok güzel elişiyo.çooooooooookkkk mutluyum çoooooooookk.cuma günü tekrar çağırdı ve istediğimiz boyuta gelmiş olursa çatlatma iğnesini yaparız dedi.daha şimdi eve geldim ve sizlerle paylaşmak istedm.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ya kızlar alakasız bi konu ama geçen yazmıştım bi doktor var diye:) msnmi açtım bu adam yine bana selam veriyo doktorum diyo, çocuğunuz varmı diyo hal hatır soruyo kaç kere sildiğim halde nedenki, acaba bu her hastasıyla böyle ilgileniyormudur??? hatta pazartesi günü aşılama oldum dedim sperm sayımızı size sorabilirmiyim dedim, siteme yazın ben çıkıyorum dedi, ama çevrim dışı gözüküyor hakkat doktormu yoksa biri benimi işletiyo sempatiksalakcinni

bende seni çokkk öptüm senam benimmŞeniz

yaa makbuşum bitanemm neden böylesin yaa:KK43: üzülüyom ama ben..lütfen topla kendini canım..anlatmak istersen ara beni bitanem öptüm seni.
bacım üzülme yaa öyle bilinen kötü bişey yok nedense içim bunalıyor gün boyu evdeyim zaman geçmiyor..ee bide şu kazadan dolayı olan borç resmen üstümüze yük kaldı adamın maaşında haciz arabanın üstünde haciz babasının umrunda değil sanki borç bize aitmiş gibi..kemerleri baya kıstık ama olucak gibide değil alınıcak birçok eksik var ama ortada para yok..tek umudumuz arabayı satıp borcu kapatmak işte..
sağol dericim inşallah darısı seninde başına tez zamanda güzel haberi sende alırsın.ben baya sıkıntılı bi yıl geçirdim.bebiş hayalleri kurarken ekim ayında eşimle ayrıldık .dolayısıyla ruh halim müsade etmediği için aranızda olamadım.ama sizleri çok özlemişim.bana kısmet olmadı ama bi eksiksiz hepinizi anne olarak görmek isterim.bütün kızlara selam fıstıkım.uğrarım arada neyiniz var bakarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım tekrardan hoşgeldin ya sen neler yaşamışsın keşke o süreçtede uğrasaydın sana destek olurduk..hayırlısı böyleymiş inşallah sende birgün anne olucaksın canım inşallah..
selam hanimlar nasilsiniz gökcecim bugün doktora gidicekmissin insallah güzel haberlerle gelirsin bende persembe günü gidicem insallah hersey yolundadir:Saruboceq:
canım bende yarın gidicem doktora hadi inşallah hayırlı haberlerle geliriz :))
senin neyin var yinee caniimm moralim bozuldu okuyunca bi dahada ugramamisin topige makbussuuuummm canim dostum nerdesin ne olur üzülme yigenimiz üzülmesin annesii yazik kiss seni cok öpüyorum bacim birde beni bi caldirsana numaralar silinmis nasil olduysa kesin kocis yapmistir ama neyseeee caldir ok bacim unutma HIRAM dogunca inss sana haber vereyim hemen ok öptüm bacim kib lütfeeennn opuyorumnanaktan
ay kıyamam exüm benimmm merak etme bende iğeninde iyiyiz ama üstte yazdığım gerekçelerden dolayı sıkılıyorum işte..maşallah ne kadar az kalmış yiğenimizi görmeye ..sana msj attım zaten numaramı kaydet ve doğuma giderkende doğduktan sonrada bana haber ver emiŞeniz
ay inanmıyorum betym doğum yaptın demek Rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin..ikinizde iyisinizdir inşallah..daha bugün aklımdan geçtin :)) keşke oğluşunun resmini de koysaydın..
selam ben geldim :)
nasılsınız??
derinim ebrarrım gökçem senam ve adını hatırlayamadığım bütün kızlar çok sağolun rabbim inşallah bu ay bebeğimi verir bana ve hep beraber hamile olduğumuzu öğrenirz...
asumancım çok sevindim darısı bizlere inaşllah..
bende yatıyorum uzanıyorum hoş dr bişey demedi yat falan diye ama napayım olsun...
dualarımdasınız sizde beni unutmayın..
canım benim en iyisini yapıyosun yat bol bol ki yiğenimiz sana sımsıkı tutunabilsin..dualarımdasın canım
kııııııııızzzzzzzzzzzzzllllaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr yaşasın yumurtam 2g ünde 14 cm olmuş.doktor dediki sol tarafında 1 yumurtan çok güzel elişiyo.çooooooooookkkk mutluyum çoooooooookk.cuma günü tekrar çağırdı ve istediğimiz boyuta gelmiş olursa çatlatma iğnesini yaparız dedi.daha şimdi eve geldim ve sizlerle paylaşmak istedm.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım senin adına çok sevindim inşallah cuma günü de güzel haberlerle gelirsin

nurum valla çeşit çeşit insan var tatlım ben doktorum dediğine inanmamak lazım en iyisi sil onu tamamen doktor olsada olmasada rahatsız edici bi tip olduğu belli..

nurunayn cım sen nasılsın ne var ne yok

iyilik ne olsun yatıyom uzanıyom evimi pislik götürüyo mutfak dağınık hasılı perişanım ne olsun yeterki şu aşılamam olsun...

nurum valla çeşit çeşit insan var tatlım ben doktorum dediğine inanmamak lazım en iyisi sil onu tamamen doktor olsada olmasada rahatsız edici bi tip olduğu belli..

değilmi kız kaç kere sildim ama ekliyo neyse ne evliymiş çozukları varmış bu yüzden konuştum bide doktor ya hemen atladım soru sorayım diye..
hayrola ne kazası ne hacizi ben atlamışım geçmişide okumadım hayrolsun canım ne oldu..

makbercim cnım sağol inan ayaklarım yere basmıyo.yaa bide hamilesin deseydi uçardım herhalde
cnm kendini üzme bu hayatta herşey gelip geçici allah sağlık versin.maddi sıkıntılar bi şekilde aşılır maneviyatlar sağlam olsun yeterki.şimdi sen ordan söylemek kolay diyorsundur seni gayet iyi anlıyorum
ama bu böyle sen kendini üzsende oluyo üzmesende.

iyilik ne olsun yatıyom uzanıyom evimi pislik götürüyo mutfak dağınık hasılı perişanım ne olsun yeterki şu aşılamam olsun...

ammmaaaannn boş ver sen yat dinlen cnm.eşin gelince yaptırırsınboshayallersmile

değilmi kız kaç kere sildim ama ekliyo neyse ne evliymiş çozukları varmış bu yüzden konuştum bide doktor ya hemen atladım soru sorayım diye..
hayrola ne kazası ne hacizi ben atlamışım geçmişide okumadım hayrolsun canım ne oldu..

wwwwwwwwww

sorma canım ya 2007 yılında eşimin kardeşi askere gideceği gün gelip arabayı istiyor tabi buda kardeşi ya kıyamayıp verdi.arkasından yarım saat sonra aradılarki kardeşi kaza yapmış..otobanda beton arabasının altına girmiş ehliyeti yok yanında da bi arkadaşı daha çocuk orda öldü kardeşi ufak sıyrıklarla atlattı..her neyse karşı tarafın sigorta acentası dava açtı (beton arabasının) tabi ehliyetsiz araç kullanmaktan suçlu olan kardeşi oldu arabada eşimin adına borç direk bize kaldı düşün üzerinden 3 yol geçti ama babasında tık yok 3 ay önce bu olay yüzünden maaşına haciz kondu arabanında üzerine haciz koymuşlar.tek çare şuan arabayı satmak kii o bile kapatmıyor borcu tam 27 milyar onun için eşim sıkıntılı ben ondan sıkıntılı..uzun oldu ama kusura bakma emi canım

makbercim cnım sağol inan ayaklarım yere basmıyo.yaa bide hamilesin deseydi uçardım herhalde
cnm kendini üzme bu hayatta herşey gelip geçici allah sağlık versin.maddi sıkıntılar bi şekilde aşılır maneviyatlar sağlam olsun yeterki.şimdi sen ordan söylemek kolay diyorsundur seni gayet iyi anlıyorum
ama bu böyle sen kendini üzsende oluyo üzmesende.
canım benim çok sağol haklısın valla sadece üzüldüğümüzle kalıyoruz...Allah hepimizin yardımcısı olsun

sorma canım ya 2007 yılında eşimin kardeşi askere gideceği gün gelip arabayı istiyor tabi buda kardeşi ya kıyamayıp verdi.arkasından yarım saat sonra aradılarki kardeşi kaza yapmış..otobanda beton arabasının altına girmiş ehliyeti yok yanında da bi arkadaşı daha çocuk orda öldü kardeşi ufak sıyrıklarla atlattı..her neyse karşı tarafın sigorta acentası dava açtı (beton arabasının) tabi ehliyetsiz araç kullanmaktan suçlu olan kardeşi oldu arabada eşimin adına borç direk bize kaldı düşün üzerinden 3 yol geçti ama babasında tık yok 3 ay önce bu olay yüzünden maaşına haciz kondu arabanında üzerine haciz koymuşlar.tek çare şuan arabayı satmak kii o bile kapatmıyor borcu tam 27 milyar onun için eşim sıkıntılı ben ondan sıkıntılı..uzun oldu ama kusura bakma emi canım

inanmıyorm kayınpederinin vurdum duymazlığına olurmu öyle şey ya arabayı alan kardeşi bişi demiyomu yani

X