"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

iyiyim kızlar dediğinizi yapıyorum hala devamlı yatıyorum zaten ofistede yatma şansım çok yüksek oluyo orda yanlızım hep çünkü bel ağrımda var ama inşallah geçecek bebeğimin sevinci hepsini alıp götürüyo allahın izniyle haftaya görcem bebişimi allah evlat sevgisini herkese tattırsın

yaa noldu bitanemmm hayırdır yaaa offf:KK43:( dikkat et kendine canım.inşallah yatmak iyi gelmiştir benim canıma öpüyom çok makbuşumopuyorumnanaktan

melikçemmmm yazdıgını görünce çokkk sevindim canım ya nerelerdesin senŞeniz
bende hala hamile degilim kuşum:)makberim gökçem daha bikaç kişi hamile şükür.
inşallah yakındır..sen neler yaptın canım.tedavi falan ne alemde?öpüyorum seni çok..yine gelirsin inşallahŞeniz
yok canım yok yatmak falan iyi gelmiyor içimde öyle sıkıntı varki geçmek bilmiyor ruhsuz oldum resmen yaa :KK43:((
selam tatlışlar hepinize güzel birgün diliyorum..
MAKBUŞUM hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlışım umarım seversin yeni doktorunu.
GÖKCEM hayırlı haberlerle gel kankam minişin büyümüştür şimdi..
SKE canım hayırlısı inşallah büyür yumoşlar ..
SENAM sen nasılsın ya karşılaşamıyoruz hiç..
DERİNİŞKOM seninle görüşüyoruz zaten..öptümmm
ASUŞ sen nasılsın heyecan dorukta tabi..
GÜNÜM uğramadı test yaptımı acaba merak ediyorum onuda yaaa
amin ebroşum sağol

bende seni çokkk öptüm senam benimmŞeniz

yaa makbuşum bitanemm neden böylesin yaa:KK43: üzülüyom ama ben..lütfen topla kendini canım..anlatmak istersen ara beni bitanem öptüm seni.

melikçemmmm yazdıgını görünce çokkk sevindim canım ya nerelerdesin senŞeniz
bende hala hamile degilim kuşum:)makberim gökçem daha bikaç kişi hamile şükür.
inşallah yakındır..sen neler yaptın canım.tedavi falan ne alemde?öpüyorum seni çok..yine gelirsin inşallahŞeniz

sağol dericim inşallah darısı seninde başına tez zamanda güzel haberi sende alırsın.ben baya sıkıntılı bi yıl geçirdim.bebiş hayalleri kurarken ekim ayında eşimle ayrıldık .dolayısıyla ruh halim müsade etmediği için aranızda olamadım.ama sizleri çok özlemişim.bana kısmet olmadı ama bi eksiksiz hepinizi anne olarak görmek isterim.bütün kızlara selam fıstıkım.uğrarım arada neyiniz var bakarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağol dericim inşallah darısı seninde başına tez zamanda güzel haberi sende alırsın.ben baya sıkıntılı bi yıl geçirdim.bebiş hayalleri kurarken ekim ayında eşimle ayrıldık .dolayısıyla ruh halim müsade etmediği için aranızda olamadım.ama sizleri çok özlemişim.bana kısmet olmadı ama bi eksiksiz hepinizi anne olarak görmek isterim.bütün kızlara selam fıstıkım.uğrarım arada neyiniz var bakarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım ya neler yaşamışsın haberimiz yok...demek eşinle ayrıldınız.hakkında hayırlısı canım...bu demek degildir ki anne olamayacasın,elbette Allah bi daha yuva kurmayı nasip ederse inşallah hayırlısıyla bebişinde olacaktır canım...hayat bizi nerelere sürükler neler olur hiçbirimiz bilemiyoruz ki...herkes için hayırlısı olsun herşeyin...gel tabiki canım sagol duaların için öpüyorumopuyorumnanaktan

selam hanimlar nasilsiniz gökcecim bugün doktora gidicekmissin insallah güzel haberlerle gelirsin bende persembe günü gidicem insallah hersey yolundadir:Saruboceq:

kızlar mrbbb dün ugrayamadım bugün girdim nete çok şükür herşey yolunda minigim ii miş teyzoşları 3 hafta sonra gidicem tekrardan şeker ölçümü ile ayrıntılı ultrason yapılıcak ilaçlarımı degiştirdi kan ve demir hapı verdı elevit i bırak dedi göbekten igneye devam tabiki :KK43: bide çatlaklar için krem aldım bepanthol aldım bide kakao yagı alıcam diger gidişimde:)
herkes ii inşallahh
aglama nerelerde acaba dogum yaptımı inş herşey yolundadır

selam kızlar nasılsınız?ben bugün çok heycanlıyım yumoşlarım büyüdümü acaba 4 de doktora gidicem.
06 asuman cnm nasıl gidiyo bebişin ve sen durumlar nasıl.bol bol yat sakın kendini yormacanım

kızlar mrbbb dün ugrayamadım bugün girdim nete çok şükür herşey yolunda minigim ii miş teyzoşları 3 hafta sonra gidicem tekrardan şeker ölçümü ile ayrıntılı ultrason yapılıcak ilaçlarımı degiştirdi kan ve demir hapı verdı elevit i bırak dedi göbekten igneye devam tabiki :KK43: bide çatlaklar için krem aldım bepanthol aldım bide kakao yagı alıcam diger gidişimde:)
herkes ii inşallahh

cnm senin ve bebişinin iyi olduguna sevindim.inşallah sonuna kadarda bi sorun çıkmadan kucağına alırsın kuzucuğunu.allaha emanet olun ikinizde

selam kızlar nasılsınız?ben bugün çok heycanlıyım yumoşlarım büyüdümü acaba 4 de doktora gidicem.
06 asuman cnm nasıl gidiyo bebişin ve sen durumlar nasıl.bol bol yat sakın kendini yormacanım

iyiyim saol cnm yatıyorum devamlı hadi inş büyümüşlerdir hayırlı haberle gelirsin sendende bebiş haberi alırız inşallah cnm

iyiyim saol cnm yatıyorum devamlı hadi inş büyümüşlerdir hayırlı haberle gelirsin sendende bebiş haberi alırız inşallah cnm

amin inşallah canım.yat sen yat iyice tutunsun bebişin san cnm allaha emanet olopuyorumnanaktan

zeyn artık cinsiyeti öğrenirsin perşembe günü ne güzel....ben de çatlıcam meraktan...tabi önce sağlık allahtan...

slm kizlarrr biz geldik nasilsiniz canlarim yaa son demlerdeyim canlarim dua edin lütfeeennnn hem cok heycanli ve mutluyum hemde biraz korku yasiyorum......

EBRARIM nasilsin baciimm hersey yolundadir inss..
MASKBUS exsüümmm inss sende iyisin bacim az kaldi seninde
GÖKCEDOSUUMMM siz nasilsiniz bakalim canim inss hayirli dogumlarimiz ve evlatlarimiz olur
DERINIM BERSUUM RICIM sizler nasilsiniz kizlaarrr özledik valla ama giremiyorum artik bebek dogmadan giremiyorum dogunca nasil olucak bilmiyorum az bi zamanim kaldi iki hafta var
dr eger 6. ayin 13 üne kadar dogmassa hastaneye git dedi bakalim beklemeye gectik 3500 kg cadi 50 cm boyu var iyi olmus ve hergün 40 gram depoluyo hayirlisi bakalim inss normal dogum olcak korku kapladi valla ama rabbim büyük inss hayirlisi olur canlarim yaaa

herkes ii inşallahh

canim burdayim bacim yok henüz bekliyorum cimcimeyi inss olunca muhakkak yazarim makbusuma haber verir o size

herseyin güzel olmasina sevindim tatlim inss hep böle sorunsuz yasarsin baciimmm opuyorumnanaktan

sağol ebroşum inşallah iyi olucak bu defa ya kime sormsam o doktoru tek geçerim diyor..bebişin odası gelmiş ama ne zaman getiricekler bilemiyorum..bende seni kocaman öpüyorum

canım sağol mümkün olduğunca düzenli içmeye çalışıyorum.inşallah sende yaşarsın canım bu tatlı telaşları

gökçem sende sağol canım sorma ya kurtulamadım gitti..valla kararım kesin bacım doktorumu değişicem inşallah diğerinden ilgili olur.sende doktora gidicekmişsin inşallah güzel haberlerle gelirsin canım bizde seni ve yiğenimi öptükopuyorumnanaktan

selam fıstıklar bugün acayip moralsizim canım hiç bişey yapmak istemiyor yaa mafoldumbenkalıp sizide sıkmak istemiyorum biraz uzanıyım belki kendime gelirim öpüyorum hepinizimafoldumben

senin neyin var yinee caniimm moralim bozuldu okuyunca bi dahada ugramamisin topige makbussuuuummm canim dostum nerdesin ne olur üzülme yigenimiz üzülmesin annesii yazik kiss seni cok öpüyorum bacim birde beni bi caldirsana numaralar silinmis nasil olduysa kesin kocis yapmistir ama neyseeee caldir ok bacim unutma HIRAM dogunca inss sana haber vereyim hemen ok öptüm bacim kib lütfeeennn opuyorumnanaktan

X