"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
canım gözünaydın çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah..

canım üzülme dur bakalım çarşambaya kadar belki büyür tatlım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın

canım doktora gitmişsin biraz iyi olmana sevindim bitanem.
demek minişin odası geliyo inşallah busefer sorun çıkmaz canım içine siner herşey.güle güle kullanın.buarada minişin sütüde gelmeye başlamış ay negüzel maşallah miniş doya doya içsin inşallah.öpüyorum seni bitanem

sağol canm inşallah dediğin gibi olur.zaman sanki hiç geçmiyo gibi şu çrşmb bigelse.hem korkuyorum hemde ogün gelsin istiyorum bende durum biraz karışık.sen nasılsın canım ?boshayallersmile

nurum ay hadi hayırlısı canım çok sevindim sorunsuz geçmesine.inşallah sıkı sıkı tutunur minişler .bol bol dinlen canım sakın hiçbişey yapma.arada haber verirsin bizede .ayın 7sini iple çekicem canım .inşallah halay çekicez...opuyorumnanaktan

çok sevindim canım inşallah 7 sinde iyi haberlerle gelirsin hakkında hayırlısı.kendine çoookk dikkat et birazda nazlan şööyyyylleeee .dualarım seninle:Saruboceq:

selam güzeller bugün yeni uğrayabiliyorum sabah erken çıktım evden hastanede kontrolüm vardı.çok şükür öksürüğüm az da olsa geçmiş ama boğaz akıntım devam ediyomuş.tekrar şurup yazdı birde boğaz pastili..inşallah şuruplar bitince tamamen geçmiş olur..
ayrıca doktorumu değiştirmeye karar verdim aynı hastanede başka bir doktora gidicem.kısmetse perşembe günü gidip görüşücem..
yarında hayırlısıyla bebişimin odası gelicek yani hafta sonu aradım salı teslim edicez dediler kısmet artık..neyse şimdi çıkmam lazım akşama görüşürüz nasipse..
nurum senide merak ettim inşallah bebişin bugünden itibaren seninle olur

canım iyiolmana sevindim.ilaçlarını düzenli kullanda tamamen atlat.ne güzel tatlı telaş bunlar odanız geliyormuş güle güle kullan canım bebişinle beraber boshayallersmile

kızlar canım çoookkk sıkkın şimdi doktordan geldim yumurtam gelişmemiş çarşamba yine gel dedi
oysa ben çok ümitliydimmafoldumben
ya canım bazen vucudumuz ilaçlara cevap vermeye biliyo o yüzden dr un ilaç dozunu yükseltse daha ii olur umarım haftaya yumoşun büyür sonrada bebekolur geli sana inş
selam güzeller bugün yeni uğrayabiliyorum sabah erken çıktım evden hastanede kontrolüm vardı.çok şükür öksürüğüm az da olsa geçmiş ama boğaz akıntım devam ediyomuş.tekrar şurup yazdı birde boğaz pastili..inşallah şuruplar bitince tamamen geçmiş olur..
ayrıca doktorumu değiştirmeye karar verdim aynı hastanede başka bir doktora gidicem.kısmetse perşembe günü gidip görüşücem..
yarında hayırlısıyla bebişimin odası gelicek yani hafta sonu aradım salı teslim edicez dediler kısmet artık..neyse şimdi çıkmam lazım akşama görüşürüz nasipse..
nurum senide merak ettim inşallah bebişin bugünden itibaren seninle olur
canoo çok geçmiş olsun sanada yaa i kurtulsaydın şu hastalıktan allah yardım etsin şifa versin sana da canım hem dr unu begenmiyosan bencede degiştir inş yeni dr un daha bilgili ilgili olur:) kib öptm yegenimleseniii:hulya:
saol gökçecim aynı işte kızın nasıl iyi dimizemuszemus:nazar:
benim aynı be cnm aynı şeyler işte bekle bekle bekleeee:nazar:
yegenin ii canım bugün kontrol var inş iyidir güzel haber alırım canım sende tez vakit kavuşursun inş minigine sabır gerek bizdede sabır yok ama rabbim yeterki ol desin olucak inşşşş canım üzülme olurmu:1hug:
iyi akşamlar kızlar nasılsınız...
ben aşılandım geldim uzanıyorum krdeşimin leptopuyla yazyorum..
sabah gittik eşimin testi ilk bşta iyi çıkmadı tekrar aldılar hamdolsun iyi çıktı ve aşılndım 3 saat yatırdılr hemde kız bebek odasında atırdılar knuşa konuşa pktorumla ypıldı işlem haziranın 7sine belli olack rabbim hayırlıını nasip eylesin kendinize iyi bakın allaha emnat olun...

canım benimmm gittin aşılandın geldin demek hadi hayırlı olsun tutunsun minikler sana inşş bol bol uzan fazla işş yapma bol su iç canım inş rabbim nasip etmiştir bebegini
günnn nerelerde yaa ka gün oldu test yapmadı mı acaba hayırlı haberl e gelir inşşş

kızlar bende dr a gidicem bugün inş güzel haberlerle gelirim size minigimde iyidir inşşşşşşşşş sat 1.30 da gidicem akşama gireerim nete inş kib

kızlar bende dr a gidicem bugün inş güzel haberlerle gelirim size minigimde iyidir inşşşşşşşşş sat 1.30 da gidicem akşama gireerim nete inş kib

cnm inşallah sende bebişnde iyidir.verdiğiniz destekle tabi tabi diyorum kendime .hayırlısı bakalım canm bende yarın gidicem kısmetse tabi:hulya:

aaa asumancım görmedim seni pardon canım nasısın canm kendini nasıl hissediyorsun

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
canım gözünaydın çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah..

canım üzülme dur bakalım çarşambaya kadar belki büyür tatlım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın..

canım doktora gitmişsin biraz iyi olmana sevindim bitanem.
demek minişin odası geliyo inşallah busefer sorun çıkmaz canım içine siner herşey.güle güle kullanın.buarada minişin sütüde gelmeye başlamış ay negüzel maşallah miniş doya doya içsin inşallah.öpüyorum seni bitanem
sağol ebroşum inşallah iyi olucak bu defa ya kime sormsam o doktoru tek geçerim diyor..bebişin odası gelmiş ama ne zaman getiricekler bilemiyorum..bende seni kocaman öpüyorum
canım iyiolmana sevindim.ilaçlarını düzenli kullanda tamamen atlat.ne güzel tatlı telaş bunlar odanız geliyormuş güle güle kullan canım bebişinle beraber boshayallersmile
canım sağol mümkün olduğunca düzenli içmeye çalışıyorum.inşallah sende yaşarsın canım bu tatlı telaşları
ya canım bazen vucudumuz ilaçlara cevap vermeye biliyo o yüzden dr un ilaç dozunu yükseltse daha ii olur umarım haftaya yumoşun büyür sonrada bebekolur geli sana inş

canoo çok geçmiş olsun sanada yaa i kurtulsaydın şu hastalıktan allah yardım etsin şifa versin sana da canım hem dr unu begenmiyosan bencede degiştir inş yeni dr un daha bilgili ilgili olur:) kib öptm yegenimleseniii:hulya:

yegenin ii canım bugün kontrol var inş iyidir güzel haber alırım canım sende tez vakit kavuşursun inş minigine sabır gerek bizdede sabır yok ama rabbim yeterki ol desin olucak inşşşş canım üzülme olurmu:1hug:

canım benimmm gittin aşılandın geldin demek hadi hayırlı olsun tutunsun minikler sana inşş bol bol uzan fazla işş yapma bol su iç canım inş rabbim nasip etmiştir bebegini
günnn nerelerde yaa ka gün oldu test yapmadı mı acaba hayırlı haberl e gelir inşşş
gökçem sende sağol canım sorma ya kurtulamadım gitti..valla kararım kesin bacım doktorumu değişicem inşallah diğerinden ilgili olur.sende doktora gidicekmişsin inşallah güzel haberlerle gelirsin canım bizde seni ve yiğenimi öptükopuyorumnanaktan

selam fıstıklar bugün acayip moralsizim canım hiç bişey yapmak istemiyor yaa mafoldumbenkalıp sizide sıkmak istemiyorum biraz uzanıyım belki kendime gelirim öpüyorum hepinizimafoldumben

herkese merhaba kızlar ;
ben görmeyeli çok şey değişmiş burda.bebek bekleyen tüm arkadaşlara sağlık ve sıhhatle doya doya büyütmelerini diliyorum hepinizin gözü aydın .opuyorumnanaktan.bana kısmet olmadı darısı tüm isteyenlerin başına

sağol ebroşum inşallah iyi olucak bu defa ya kime sormsam o doktoru tek geçerim diyor..bebişin odası gelmiş ama ne zaman getiricekler bilemiyorum..bende seni kocaman öpüyorum

canım sağol mümkün olduğunca düzenli içmeye çalışıyorum.inşallah sende yaşarsın canım bu tatlı telaşları

gökçem sende sağol canım sorma ya kurtulamadım gitti..valla kararım kesin bacım doktorumu değişicem inşallah diğerinden ilgili olur.sende doktora gidicekmişsin inşallah güzel haberlerle gelirsin canım bizde seni ve yiğenimi öptükopuyorumnanaktan

selam fıstıklar bugün acayip moralsizim canım hiç bişey yapmak istemiyor yaa mafoldumbenkalıp sizide sıkmak istemiyorum biraz uzanıyım belki kendime gelirim öpüyorum hepinizimafoldumben
yaa noldu bitanemmm hayırdır yaaa offf:KK43:( dikkat et kendine canım.inşallah yatmak iyi gelmiştir benim canıma öpüyom çok makbuşumopuyorumnanaktan
herkese merhaba kızlar ;
ben görmeyeli çok şey değişmiş burda.bebek bekleyen tüm arkadaşlara sağlık ve sıhhatle doya doya büyütmelerini diliyorum hepinizin gözü aydın .opuyorumnanaktan.bana kısmet olmadı darısı tüm isteyenlerin başına

melikçemmmm yazdıgını görünce çokkk sevindim canım ya nerelerdesin senŞeniz
bende hala hamile degilim kuşum:)makberim gökçem daha bikaç kişi hamile şükür.
inşallah yakındır..sen neler yaptın canım.tedavi falan ne alemde?öpüyorum seni çok..yine gelirsin inşallahŞeniz

tık tık tık kimseler yokmu yine bende kendi başıma dolşıyorum:eek::eek:

selam tatlışlar hepinize güzel birgün diliyorum..
MAKBUŞUM hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlışım umarım seversin yeni doktorunu.
GÖKCEM hayırlı haberlerle gel kankam minişin büyümüştür şimdi..
SKE canım hayırlısı inşallah büyür yumoşlar ..
SENAM sen nasılsın ya karşılaşamıyoruz hiç..
DERıNıŞKOM seninle görüşüyoruz zaten..öptümmm
ASUŞ sen nasılsın heyecan dorukta tabi..
GÜNÜM uğramadı test yaptımı acaba merak ediyorum onuda yaaa

MAKBUŞUM hakkında hayırlısı neyse o olsun tatlışım umarım seversin yeni doktorunu.
DERİNİŞKOM seninle görüşüyoruz zaten..öptümmm

canım benim inşallah heycanla yarını bekliyorum.sen nasılsın cnm

DERİNİŞKOM seninle görüşüyoruz zaten..öptümmm

canım benim inşallah heycanla yarını bekliyorum.sen nasılsın cnm

X