"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ben çıkıyorum canım belki daha sonra yine yazarım kızlar kendinize iyi bakın allaha emanet olun

iyi akşamlar kızlar nasılsınız...
ben aşılandım geldim uzanıyorum krdeşimin leptopuyla yazyorum..
sabah gittik eşimin testi ilk bşta iyi çıkmadı tekrar aldılar hamdolsun iyi çıktı ve aşılndım 3 saat yatırdılr hemde kız bebek odasında atırdılar knuşa konuşa pktorumla ypıldı işlem haziranın 7sine belli olack rabbim hayırlıını nasip eylesin kendinize iyi bakın allaha emnat olun...

ayyy nurum benim yaa heyecan oldum şimdi..inşallah 7 haziranda hepbirlikte seviniriz kuşummmm:Saruboceq:

Allahıma ŞÜkÜrler olsun kızlar deĞerİm 206 hİÇ sorun yaŞasınnnn yÜce rabbİm tez zamanda sİzlerİnde yÜzÜnÜ gÜldÜrsÜn İnŞallah
canımm çokk ama çokk sevindim yaa şuanda yazarken tüylerim ayakta yeminleeeeŞeniz boşa karamsarlık yaptın bak çok şükür Allaha...Allahh analı babalı büyütsün tatlımm tamamına erdirsin inşallahhhh:emir_bebek::teytey::hooray::nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
kızlar canım çoookkk sıkkın şimdi doktordan geldim yumurtam gelişmemiş çarşamba yine gel dedi
oysa ben çok ümitliydimmafoldumben
ske canım ya hemen üzülme...dur bakalım bi çarşamba olsun..ben napayım banada sürekli yumurtlama yok deyip yolladı kaç aydır...biliyosun pkolar genelde böyle canım..inşallh çarş.günü hayırlı haberler alırsın.:Saruboceq:
olabilir canım ama ben yeni farkettim.inşallah hepiciğimizin sütü bol bol gelir

oyy delüm güldürdün beni kaydirigubbakcemile3amin diyorum ama memiklerin büyümesi dışındakilerine :))

aa canım biz demiştik değil mi sana çok çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah.. sen bu ara dinlenmeye devam et ağır iş yapma bol bol yat canım

canım benim üzülme yaa :KK43:( Allah büyük inşallah çarşamba güzel haberlerle gelirsinopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 bananeeee sen bana diyon ya koca memikli diyeelülülülülülü
derinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nerdesin cnm yaaaaa burdaki ilk arkadaşım hadi gel artık
geldim geldim datlumm ama sen yoksunn çokk sevindim canım tekrar tebrik ederim seniŞeniz
sağol derinim benim yatmam gerekiyo ama dayanamadım yarım yamalak uzandın bakınayım dedim...
hadi öptüm cicim aeo...

yat kuşum yatt dinlenn.iyi bak kendine emi..ay hazrianın 7si gelmez şimdi yafffboshayallersmile

saol tatlım darısı tez zamanda sizlere olur inşallah :CüvCüv: dualarım kabul oldu sizede ediyorum cnm benim rabbim sen evlat hasreti çekenlerin yüzünü güldür yarabbim

ayy canım yaaa....nasıl hissediyosun annesiii çok güzel bi duygu dimiiii:emir_bebek:

anlatılmaz bi duygu cnm hele eşim varya tam felaket oldu adam aptallştı iyice ölüyodu çocuk diye bi görsen yerdemi göktemi belli değil inanamıyo hala tabi bende bebeğimle şimdiden konuşmaya başladım bile allah kucağıma almayı nasip etsin herkesin gönlüne göre versin

anlatılmaz bi duygu cnm hele eşim varya tam felaket oldu adam aptallştı iyice ölüyodu çocuk diye bi görsen yerdemi göktemi belli değil inanamıyo hala tabi bende bebeğimle şimdiden konuşmaya başladım bile allah kucağıma almayı nasip etsin herkesin gönlüne göre versin

aminn canım..briaz geç yazdım kusura bakma..eşim geldi de yazamadım çıkıyorum diye..
Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah asuşumŞeniz

Allahıma ŞÜkÜrler olsun kızlar deĞerİm 206 hİÇ sorun yaŞasınnnn yÜce rabbİm tez zamanda sİzlerİnde yÜzÜnÜ gÜldÜrsÜn İnŞallah
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
canım gözünaydın çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah..
kızlar canım çoookkk sıkkın şimdi doktordan geldim yumurtam gelişmemiş çarşamba yine gel dedi
oysa ben çok ümitliydimmafoldumben
canım üzülme dur bakalım çarşambaya kadar belki büyür tatlım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın..
selam güzeller bugün yeni uğrayabiliyorum sabah erken çıktım evden hastanede kontrolüm vardı.çok şükür öksürüğüm az da olsa geçmiş ama boğaz akıntım devam ediyomuş.tekrar şurup yazdı birde boğaz pastili..inşallah şuruplar bitince tamamen geçmiş olur..
ayrıca doktorumu değiştirmeye karar verdim aynı hastanede başka bir doktora gidicem.kısmetse perşembe günü gidip görüşücem..
yarında hayırlısıyla bebişimin odası gelicek yani hafta sonu aradım salı teslim edicez dediler kısmet artık..neyse şimdi çıkmam lazım akşama görüşürüz nasipse..
nurum senide merak ettim inşallah bebişin bugünden itibaren seninle olur

canım doktora gitmişsin biraz iyi olmana sevindim bitanem.
demek minişin odası geliyo inşallah busefer sorun çıkmaz canım içine siner herşey.güle güle kullanın.buarada minişin sütüde gelmeye başlamış ay negüzel maşallah miniş doya doya içsin inşallah.öpüyorum seni bitanem

iyi akşamlar kızlar nasılsınız...
ben aşılandım geldim uzanıyorum krdeşimin leptopuyla yazyorum..
sabah gittik eşimin testi ilk bşta iyi çıkmadı tekrar aldılar hamdolsun iyi çıktı ve aşılndım 3 saat yatırdılr hemde kız bebek odasında atırdılar knuşa konuşa pktorumla ypıldı işlem haziranın 7sine belli olack rabbim hayırlıını nasip eylesin kendinize iyi bakın allaha emnat olun...

nurum ay hadi hayırlısı canım çok sevindim sorunsuz geçmesine.inşallah sıkı sıkı tutunur minişler .bol bol dinlen canım sakın hiçbişey yapma.arada haber verirsin bizede .ayın 7sini iple çekicem canım .inşallah halay çekicez...opuyorumnanaktan

X