ben geldimmmm ama kimsecikler yok kiiibilmiyorumkismile
selam canlarım benimopuyorumnanaktanumarım bu güzel haftasonunuz harika geçmiştir:Saruboceq:bende işten az önce geldim..geldigim gibi çamaşır attım makineye.orayı burayı toparladım.sabah geciktim işe o yüzden yatak odamı darma peran bırakmıştımkaydirigubbakcemile3
makbuşumm ay canım ya inanki sütün geldigini okuyunca bende bi acaip oldum cano..Allahım o minicik yavrunun gögsünden gelen o sütleri culuk culuk sesleriyle en az 2 yaşına kadar içmesini nasip atsin:)aminnn...senin memişler de çocaman olsunkaydirigubbakcemile3
ske canım dün yazamadım..aramıza hoşgeldin..alışmışsın bile ne güzel..opuyorumnanaktanseninde pko vardı dimi öyle okumştum sanki?bende pkoyum canım ama daha önce hamile kaldım korkma...düşük oldu gerçi ama pkoyla ilgisi yok yani...o dedigin vajinal muayenede benimde agrım oluyo.rahim filminde bile agrımadı inan..bende kasıyom herseferindeboshayallersmile
inşallah biran önce melegin sana gelir tatlımopuyorumnanaktan
asuşş canım iyi olmana sevindim..bak testin koyu çıkmasıda iyiye işaret canım..hadi inşallah dahada iyi olucak herşey:Saruboceq:Şeniz
kıslarr kimseler yok bende dolaşayım birazz