"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ayyyy asumancımmm ok sevindim bende canımhayırlı olsun artık halay çekebilirizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz kızlarrrrr gelin halayaaaa:emir_bebek: hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :teytey::teytey:

Allahıma ŞÜkÜrler olsun kızlar deĞerİm 206 hİÇ sorun yaŞasınnnn yÜce rabbİm tez zamanda sİzlerİnde yÜzÜnÜ gÜldÜrsÜn İnŞallah

canım bak ne dicem adamın biri leylayla mecnunu hikayesini anlatmış dinleyen adam demişki herşeyi anladımda leyla mecnunun nei oluyordu onu anlamadım.
şimdide ben, sen ne testi yaptırmıştın ben yannış anladım herhalde 206 neyin değeri:uhm:

kızlar allah razı olsun hepinizden desteğiniz için cuma günü bhcg değerim 31.3 çıkmıştı idrarda ikinci çizgi silikti bugün değerim yükselmeseydi kimyasal gebelikti ama değerim 206 çıkmış hiç bi sorun yok dedi doktorum haftaya ultrason la bakcakmış :))

benim jeton bugün köşeli galiba ama hak verin 4 gidicem ya elim ayağıma dolaşıyo

aaaallllllaaaa açılın:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
tutmayın beniiii
bu arada doğruu anlamışşıım.şaşırdım bi an
canım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim
ben sana ne demiştim 2.çizgiyi silikte olsun gördünya tamam hamişsin

Allahıma ŞÜkÜrler olsun kızlar deĞerİm 206 hİÇ sorun yaŞasınnnn yÜce rabbİm tez zamanda sİzlerİnde yÜzÜnÜ gÜldÜrsÜn İnŞallah

BENNN SANAA DEMİŞTİİİM DEMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ:içelim:
COK SEVINDIM CANIMMM YAAkaydirigubbakcemile5 COK DIKKAT ET KENDINE DAHA KESEN BILE YENICIK YENICIK OLUSUYO OTEKI HAFTA KARNINDAN KESEYI GOREMEYEBILIRISINIZ BAK SAKIN KORKMA TAMAM MI YASADIKLARIN BENIMKIYLE NERDEYSE AYNI GIDIYOR KARINDAN GOREMEZSEN ASAGIDAN BAKMASINI ISTE O ZAMAN GOZUKUR KESINLIKLE MINNACIK OLUCAK DAHA KESEN OTEKI HAFTA HELEKI BEBISI GORMEK ICIN NASIL SABIRSIZLANACAKSIN SEN KALP ATISLARINI GORMEK OYYY SIMDII NE HEYECANLI SURECLER BEKLIYOR SENI HAKKINDA HAYIRLISINI VERSIN ALLAHIM TEKRAR TEBRIK EDERIM CANIM:teytey:

nnooluuuur dua edin yumurtaları büyümüş olsun 15 dk sonra çıkıyorum.ellerim buzz gibi

canım klomen kullandım bitti doktorum bügün çağırdı ultrasyonda bakıcak yumurtlamışmıyım diye yumurtalar olgunlaşmışmı diyye bakalım ne dicek heycanla bekliyorum.sonçları akşam yazarım canım
sen nasılsın bugün bakalım

canım klomen kullandım bitti doktorum bügün çağırdı ultrasyonda bakıcak yumurtlamışmıyım diye yumurtalar olgunlaşmışmı diyye bakalım ne dicek heycanla bekliyorum.sonçları akşam yazarım canım
sen nasılsın bugün bakalım

hımm tmm sımdı oldu hadı ınsallah buyumuslerdır senın de bu ay mutlu haberını alırız :)
bız cok ıyıyız sık sık acıkıyoruz tek sorun bu bı de mıgdem yanıyor onun dısında mutluyuz :)

inş cnm sende hayırlı haberlerle gelirsin sevincimiz ikiye katlansın

merhaba bu yaziyi okuyunca diniza cok sevindim
bende anne olmak istiyorum henuz 24 yasindayim ama bir turlu hamile olamiyorum adetim cok fazla gecti test yaptim negatif cikti yinede umutlanamiyorum cunku doktor endometriose den suphelendi bir daha yapip daha cok moralimi bozmak istemdim arkadaslar butunn isteyenlere nasip etsin bizede mevlam meleklerimiziiiiiiii :kedi::kedi:

BENNN SANAA DEMİŞTİİİM DEMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ:içelim:
COK SEVINDIM CANIMMM YAAkaydirigubbakcemile5 COK DIKKAT ET KENDINE DAHA KESEN BILE YENICIK YENICIK OLUSUYO OTEKI HAFTA KARNINDAN KESEYI GOREMEYEBILIRISINIZ BAK SAKIN KORKMA TAMAM MI YASADIKLARIN BENIMKIYLE NERDEYSE AYNI GIDIYOR KARINDAN GOREMEZSEN ASAGIDAN BAKMASINI ISTE O ZAMAN GOZUKUR KESINLIKLE MINNACIK OLUCAK DAHA KESEN OTEKI HAFTA HELEKI BEBISI GORMEK ICIN NASIL SABIRSIZLANACAKSIN SEN KALP ATISLARINI GORMEK OYYY SIMDII NE HEYECANLI SURECLER BEKLIYOR SENI HAKKINDA HAYIRLISINI VERSIN ALLAHIM TEKRAR TEBRIK EDERIM CANIM:teytey:

saol cnm benim desteğin için dediklerin çıktı gerçektende ağrılarım vardı şimdide midem ağrıyo kaynama falan var kız hakkattende senle aynı gidiyoz bide cinsiyetleride aynı olurmuş :)) sağlıklı olsunda hiç önemli deil öpüyorum cnm :teytey::teytey::teytey:

asumancım hayırlı olsun...:nazar:şimdi o gebelik yok diyen doktoru ara da sor bakim diplomayı nerden almış:))))))))

X