"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

günaydınlar herkese.GÜNAYDINNNNN.GELDıM AMA KıMSELER YOK.bügün bir çoğumuz için büyük gün rabbim yar ve yardımcımız olsun.ammiin.:Saruboceq:
nurunayn dualarım seninle canım umarım iyi haberlerle gelirsin.
06 asuman aynen yazdığın gibi canım bende yerimde duramıyorum ve sabah 7de kaltım normalde 9 da kalkardım ama heycandan karnıma ağrılar girdi veuyandım.
bugünkü duam kimin gönlünde ne varsa rabbim en kısa zamanda gönlüne göre versin.
sizleri seviyorum,tuhaf ama böyle hissediyorum.görmeden tanımadan amaa naapimmm çok sıcaksınız
beni bilgisayarımın başında bile ıssıttınız.olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ske kan verdim bekliyorum cnm 2 de çıkcak sonucum çok korkuyorum

TATLIM benim hakkında hayırlısı inşallah.inan bende burda meraktan çatlıyorum. korma canım allahın izniyle iyi haberlerle gelirsin inşalllaah.bende saat 4 de gidicem bende korkuyorum o blendırı içime sokucak yineeyvahedigeldismile

evet cnm hakkımızda hayırlısı olsun bugün göğsümdeki şişlik söndü o yüzden korkularım çoğaldı iyice

ske kan verdim bekliyorum cnm 2 de çıkcak sonucum çok korkuyorum

canım yaa bişisorcam sen ankarada nerde oturuyorsun ve hangi hastaneye gidiyorsun.yanlış hatırlamıyorsam büyük doğum demiştin ama emin deilimopuyorumnanaktan

cebecide oturuyorum cnm evet büyükdoğuma gidiyorum en yakın orası olduğu için

canım bende cebecide selma tokuçoğlunun özeline gidiyorum.hanii şşuu pavyonlar caddesi varyalaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
bende hasanoğlanda oturuyorum

canım bende cebecide selma tokuçoğlunun özeline gidiyorum.hanii şşuu pavyonlar caddesi varyalaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
bende hasanoğlanda oturuyorum

biliyorum orayı benim doktorum büyükdoğumda o yüzden tabiki kendi hastanesine çağırdı bakalım eğer olumsuz bişey olursa bırakmayı düşünüyorum bişey duydum folikasit diye gebelikten önce başlanıyomuş ama bana vermiyo ısrarla hala başkalarıda içmen gerekiyo diyo bende anlmış deilim

yumutlama olunca kasıklarda ağrı olurmuş bende ağrı filan yok.bilemiyorum yaaa acaba yumurlamadımmı?eşimle dalga geçiyorum bugün yumutlıcam sucuklu yumurta yaparız diyorum gülmekten kırılıyo.kaydirigubbakcemile3

evet canım bazı arkadaşlar yazmışlar işte gebelikten önce 3 ay folikasit kullanmışlar çoğu doktor olmazsa olmaz diyo ama anlamadım sana neden v ermedi canım sodunmu neden vermediniz diye

ben daha hamiş olmadan hastaneleri düşünüyorum.doktorum çok pahalı sezeryan 1800+hastaneye de ayrı 600 biraz fazla geldi bana her ay muyene ücreti artı testlerimi ssk da yaptırıcam yani zorluk çekicem hem özele biton para ver hemde sıralarda bekle olucak iş deil

SL MM hanımlarr
asumancım umarım hayırlı haber alırsın canım inşallahhhhhhhh
nuruncum sende hayırlı haberle gel inşallah rabbim gönlünüze göre versin inşallahhhh

Allahıma ŞÜkÜrler olsun kızlar deĞerım 206 hıÇ sorun yaŞasınnnn yÜce rabbım tez zamanda sızlerınde yÜzÜnÜ gÜldÜrsÜn ınŞallah

canımm çok sevindim.gördünmü memişlerin sönse bile iştee güzel haberkaydirigubbakcemile3

X